X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    I z tej rury wylatuje gotówka? Rozumiem, że na drugim końcu rury siedzi kasjerka? :)
    Kasa idzie na kartę ;)albo cash wylatuje pewnie ktoś to tam odbiera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 11:57

Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę sprzątaaaać! :( Kto za mnie pozmywa ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może nie powinnam tego pisać...ale...
    Weszłam na poronienia,boszee dziewczyna dziecko straciła w 17 tygodniu. Poszła,żeby płeć podglądnąć na usg a tu serce nie biło. Normalnie się pobeczałam.
    Już byłam spokojna...teraz znowu mam stresa. Moja wizyta w piątek. Kip kalm pepa!

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny może nie powinnam tego pisać...ale...
    Weszłam na poronienia,boszee dziewczyna dziecko straciła w 17 tygodniu. Poszła,żeby płeć podglądnąć na usg a tu serce nie biło. Normalnie się pobeczałam.
    Już byłam spokojna...teraz znowu mam stresa. Moja wizyta w piątek. Kip kalm pepa!
    Peppka a nie czujesz juz dzieciora jak cie smyra lub sie przeciaga ???
    Ps.jak jeszcze raz tam wejdziesz to wlasno-nożnie wpierdol Ci spuszcze!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:07

mamatrojki80, Krakonka, Sabina, Magdala, kkisia, gretka, Zofia8, chruszczow, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kapcia cosik czuję, jak ci pisałam takie przeciąganie w brzuchu. Widzę czasem taką górkę w jednym miejscu. Ale się i tak przestraszyłam :(
    Już tam nie wejdę...
    Jem czekoladke.

kapturnica, Sabina, kkisia, gretka, Zofia8, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie wchodz bo i po co sie stresowac ??? A jak czujesz malucha to mozesz byc spokojna ze wszystko oki.Ja nie wchodze w takie miejsca nawet przypadkiem bo glowa zaraz by zaczela pracowac w zla strone//

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:26

mamatrojki80, Krakonka, peppapig, Sabina, kkisia, Zofia8, dorbie, gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

No, mogę nawet trzymać. Po jakiego diabła czytać takie rzeczy? Mało mamy stresów i bez tego?
    Idź Peppa pooglądaj lepiej ciuszki w jakimś sklepie, albo Niezwykle Niezbędne Akcesoria, typu wiaderka do kąpieli czy podgrzewacze do chusteczek.

peppapig, Sabina, kkisia, kapturnica, gretka, Zofia8, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie mogę się dopatrzeć sensu czytania wątku "Poronienie" będąc w ciąży.... masochizm jaki czy co ;-)

Krakonka, Sabina, moremi, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, a ja czuję jakieś ciągnięcie i kłucie w dole brzucha po lewej (tam, gdzie miało być) i jestem na siebie zła, bo se zaplanowałam działania zaciążeniowe dopiero na dzisiaj wieczór i pewnie nie zdążę :/
    Mam robotę (Borowi Bujnemu dzięki) i zamiast się skupiać, to cały czas myślę o tym.
    Żałuję, że wczoraj nie zaczęłam. Ale chciałam pooszczędzać dla lepszej jakości :(

Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie w smyku siedzę i na allegro. Kombizoniki oglądam ;)

kapturnica, Sabina, Zofia8, gosia7122, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Heh, ...i jestem na siebie zła, bo se zaplanowałam działania zaciążeniowe dopiero na dzisiaj wieczór i pewnie nie zdążę :/ :(
    Eee tam nie zdążysz! Działać i nie gadać,nie marudzić, przecież ne wiemy nigdy do końca kiedy ta owulka. Pomyśl,że zdążysz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Też nie mogę się dopatrzeć sensu czytania wątku "Poronienie" będąc w ciąży.... masochizm jaki czy co ;-)
    Chyba jestem masochistką :(
    Durna ja...

kapturnica, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Chyba jestem masochistką :(
    Durna ja...

Oj tam durna od razu... ciesz się zdrową ciążą, po co czytać o cudzych nieszczęściach, po takiej lekturze człowiek tylko projekcje w głowie ma. Dla spokojności lepiej tam nie wchodzić :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:00

peppapig, Krakonka, moremi, kapturnica, Sabina, Zofia8, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Eee tam nie zdążysz! Działać i nie gadać,nie marudzić, przecież ne wiemy nigdy do końca kiedy ta owulka. Pomyśl,że zdążysz :-)

No, współzaciążyciela wygnałam z domu wraz z dzieckiem, żeby właśnie popracować.
    Ale masz rację, nigdy nie wiadomo dokładnie co i jak, nie ma się co nakręcać :)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry
    trzeba by dupe z łózka ruszyć :)

kkisia, Margolcia88, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Peppa, masz bana.

Weszłam na pytania do eksperta, chciałam polajkować, żeby dziewczynom pomóc, choć to gadanie w jędną mańkę i co czytam
    "Dwa razy poroniłam w 21 tc"..
    Pomyslałam, że jak juz człowiek poczuł się bezpiecznie to taki szok..
    dwa razy

bardzo żal mi dziewczyny.
    Chyba juz nigdzie wchodzić nie będę, bo w każdym chyba tygodniu może się coś zdarzyć, o porodzie nie wspominając, to lepiej o tym sobie nie przypominać...

Peppcia, sciskam, zostaw Smyka, wejdź na allegro albo olx :)
    ostatnio widzę ładne zgrabne wózki, ale jakbym mając swój jeszcze dobry nowy kupiła, to by chyba znaczyło naprawdę, że ciąża ogłupia :))))))))

moremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, Arwena, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, a czy u ciebie jakies objawy, z takich konkretniejszych juz sie zaczely?

Dziendobry:-)

Oddalam krew na bete. Nie chcialo mi sie pol swiata przemierzac do Zosinego labolatorium wiec wyguglalam jakies kolo siebie. Marne musi byc bo wynik dopiero we wtorek, ale tlumacza oblozeniem. Moze to prawda, ze w uk najwiecej Polakow sie rodzi ;-)

Zupa kalafiorowa i bigos przytargany z pl jakby ktos szukal inspiracji na obiad.
    A wieczorem babysitting u rodziny, u ktorej wczesniej pracowalam.

Aaa i dobra wiadomosc. Nie mam przeciwcial celiakii! Ani zadnych bakterii z wymazu szyji, cytologia 1 :-)

dorbie, kkisia, Krakonka, Margolcia88, moremi, kapturnica, Sabina, Zofia8, Aasiula, chruszczow, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, Luna76, iwcia77, ola_35, Bozia3 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, dziewczyny... Same się katujecie. Począwszy od zbyt wczesnych testów, po czytanie wiadomo jakich wątków. Nerwy w ciąży niezdrowe, po co szukać nieszczęścia?
    I tak każda ciężarna odczuwa niepokój przez prawie rok, a potem już jako matka do końca życia. Po co go podsycać?

Najwyraźniej haftowanie wyprawki miało bardzo głęboki sens :)

dorbie, kkisia, moremi, Magdala, kapturnica, Zofia8, mamatrojki80, gosia7122 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! :-)
    Ja dziś znowu dyżur do jutra.
    Mam super książkę, naprawdę dobrze się czyta, nie jakies ambicje, na wyluzowanie świetna, młodzieżowka, sex itp. Fajnie napisana :-) Na ostresowanie i zapomnienie o codzienności
    "After. Płomień pod moją skórą"
    Pa, w wolna chwilę się zagłębie w nią ;-)

moremi, Magdala, kapturnica, Sabina, Zofia8, Aasiula, megan8, malgos741, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wtorek dopiero?!
    Dobrze, że mieszkam w Polsce.
    Przelewy mam internetowe i betę w ciągu kilku godzin.
    Rewelka :)

moremi, kapturnica, gretka, Aasiula, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 8727 8728 8729 8730 8731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ