35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:I z tej rury wylatuje gotówka? Rozumiem, że na drugim końcu rury siedzi kasjerka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 11:57
Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny może nie powinnam tego pisać...ale...
Weszłam na poronienia,boszee dziewczyna dziecko straciła w 17 tygodniu. Poszła,żeby płeć podglądnąć na usg a tu serce nie biło. Normalnie się pobeczałam.
Już byłam spokojna...teraz znowu mam stresa. Moja wizyta w piątek. Kip kalm pepa!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny może nie powinnam tego pisać...ale...
Weszłam na poronienia,boszee dziewczyna dziecko straciła w 17 tygodniu. Poszła,żeby płeć podglądnąć na usg a tu serce nie biło. Normalnie się pobeczałam.
Już byłam spokojna...teraz znowu mam stresa. Moja wizyta w piątek. Kip kalm pepa!
Ps.jak jeszcze raz tam wejdziesz to wlasno-nożnie wpierdol Ci spuszcze!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:07
mamatrojki80, Krakonka, Sabina, Magdala, kkisia, gretka, Zofia8, chruszczow, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppka a nie czujesz juz dzieciora jak cie smyra lub sie przeciaga ???
Ps.jak jeszcze raz tam wejdziesz to wlasno-nożnie wpierdol Ci spuszcze!!!
Już tam nie wejdę...
Jem czekoladke.kapturnica, Sabina, kkisia, gretka, Zofia8, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No i nie wchodz bo i po co sie stresowac ??? A jak czujesz malucha to mozesz byc spokojna ze wszystko oki.Ja nie wchodze w takie miejsca nawet przypadkiem bo glowa zaraz by zaczela pracowac w zla strone//
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:26
mamatrojki80, Krakonka, peppapig, Sabina, kkisia, Zofia8, dorbie, gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Peppka a nie czujesz juz dzieciora jak cie smyra lub sie przeciaga ???
Ps.jak jeszcze raz tam wejdziesz to wlasno-nożnie wpierdol Ci spuszcze!!!
No, mogę nawet trzymać. Po jakiego diabła czytać takie rzeczy? Mało mamy stresów i bez tego?
Idź Peppa pooglądaj lepiej ciuszki w jakimś sklepie, albo Niezwykle Niezbędne Akcesoria, typu wiaderka do kąpieli czy podgrzewacze do chusteczek.
peppapig, Sabina, kkisia, kapturnica, gretka, Zofia8, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Heh, a ja czuję jakieś ciągnięcie i kłucie w dole brzucha po lewej (tam, gdzie miało być) i jestem na siebie zła, bo se zaplanowałam działania zaciążeniowe dopiero na dzisiaj wieczór i pewnie nie zdążę
Mam robotę (Borowi Bujnemu dzięki) i zamiast się skupiać, to cały czas myślę o tym.
Żałuję, że wczoraj nie zaczęłam. Ale chciałam pooszczędzać dla lepszej jakościSabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Heh, ...i jestem na siebie zła, bo se zaplanowałam działania zaciążeniowe dopiero na dzisiaj wieczór i pewnie nie zdążę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Chyba jestem masochistką
Durna ja...
Oj tam durna od razu... ciesz się zdrową ciążą, po co czytać o cudzych nieszczęściach, po takiej lekturze człowiek tylko projekcje w głowie ma. Dla spokojności lepiej tam nie wchodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:00
peppapig, Krakonka, moremi, kapturnica, Sabina, Zofia8, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Eee tam nie zdążysz! Działać i nie gadać,nie marudzić, przecież ne wiemy nigdy do końca kiedy ta owulka. Pomyśl,że zdążysz
No, współzaciążyciela wygnałam z domu wraz z dzieckiem, żeby właśnie popracować.
Ale masz rację, nigdy nie wiadomo dokładnie co i jak, nie ma się co nakręcać
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Witam
Peppa, masz bana.
Weszłam na pytania do eksperta, chciałam polajkować, żeby dziewczynom pomóc, choć to gadanie w jędną mańkę i co czytam
"Dwa razy poroniłam w 21 tc"..
Pomyslałam, że jak juz człowiek poczuł się bezpiecznie to taki szok..
dwa razy
bardzo żal mi dziewczyny.
Chyba juz nigdzie wchodzić nie będę, bo w każdym chyba tygodniu może się coś zdarzyć, o porodzie nie wspominając, to lepiej o tym sobie nie przypominać...
Peppcia, sciskam, zostaw Smyka, wejdź na allegro albo olx
ostatnio widzę ładne zgrabne wózki, ale jakbym mając swój jeszcze dobry nowy kupiła, to by chyba znaczyło naprawdę, że ciąża ogłupia)))))))
moremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, Arwena, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Moremi, a czy u ciebie jakies objawy, z takich konkretniejszych juz sie zaczely?
Dziendobry:-)
Oddalam krew na bete. Nie chcialo mi sie pol swiata przemierzac do Zosinego labolatorium wiec wyguglalam jakies kolo siebie. Marne musi byc bo wynik dopiero we wtorek, ale tlumacza oblozeniem. Moze to prawda, ze w uk najwiecej Polakow sie rodzi
Zupa kalafiorowa i bigos przytargany z pl jakby ktos szukal inspiracji na obiad.
A wieczorem babysitting u rodziny, u ktorej wczesniej pracowalam.
Aaa i dobra wiadomosc. Nie mam przeciwcial celiakii! Ani zadnych bakterii z wymazu szyji, cytologia 1
dorbie, kkisia, Krakonka, Margolcia88, moremi, kapturnica, Sabina, Zofia8, Aasiula, chruszczow, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, Luna76, iwcia77, ola_35, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ech, dziewczyny... Same się katujecie. Począwszy od zbyt wczesnych testów, po czytanie wiadomo jakich wątków. Nerwy w ciąży niezdrowe, po co szukać nieszczęścia?
I tak każda ciężarna odczuwa niepokój przez prawie rok, a potem już jako matka do końca życia. Po co go podsycać?
Najwyraźniej haftowanie wyprawki miało bardzo głęboki sensdorbie, kkisia, moremi, Magdala, kapturnica, Zofia8, mamatrojki80, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyCześć!
Ja dziś znowu dyżur do jutra.
Mam super książkę, naprawdę dobrze się czyta, nie jakies ambicje, na wyluzowanie świetna, młodzieżowka, sex itp. Fajnie napisanaNa ostresowanie i zapomnienie o codzienności
"After. Płomień pod moją skórą"
Pa, w wolna chwilę się zagłębie w niąmoremi, Magdala, kapturnica, Sabina, Zofia8, Aasiula, megan8, malgos741, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość