35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w sobote
Ja od rana na wysokich obrotach: wypucowalam na glanc obie lazienki, poprasowalam, wymienilam posciel w naszym pokoju i w goscinnym ( dla tesciowej). Wrzucialam 3 prania i pojechalam po tesciowa odebrac ja ze stacji. Przyjechala na tydzien. Jest bardzo mila ale przeokrutnie gadatliwa .... Teraz ide przygotowac kolacje : quiche ( nie wiem jak to przetlumaczyc) z lososiem i brokulami, do tego salatka.
Zycze wszystkim udanego weekendu.
Peepa, ( wkurwiony emotek)Zofia8, malgos741, mamatrojki80, MartaDidi, Mega, anna maria, Dziobak, kkisia, gosia7122, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Wieczornie i ja. Mlody juz po kapieli, usiluje przypiac klamerke do lampy dobre 10 min, wiec mam czas na posta.
Laski ciezarowy, co wy w ogole czytacie? Jakie poronienia. Klaps na goly tylek i kleczenie na grochu, jak mi Bog mily...
Marta, kolejny fach masz w reku.
Dorka, Natalka sliczna!
anna maria wspolczucia synowej...
Milego wieczoru laseczki!MartaDidi, kapturnica, Mega, ania.g, Heretyczka, kkisia, anna maria, BISCA, gosia7122, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ej no, spokojnie kto wie, może kolejny cykl to bedzie właśnie ten.
Bierzesz w ogóle jakieś wspomagacze? Ja polecam acard, inofem, brałam tez wir. B6.
Magdala, Sorki ze wcześniej nie zakodowalam, piękny test, piekne krechy, gratuluje
Normalnie cionza za cionza....tez chce....malgos741, Sabina, Magdala, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:fenkju.
a ty jak tam? dzisiaj wieczorem w pracy? czy masz wolne i odpoczywasz?
ComeToMeBaby, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:A ten Accard to 1 tabl dziennie?
Magdala, Sorki ze wcześniej nie zakodowalam, piękny test, piekne krechy, gratuluje
Normalnie cionza za cionza....tez chce....Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Bry. A ja byłam dziś z mamą (sponsorką sukienki) na rundzie po mieście w poszukiwaniu sukienki na ślub. Kuźwa, nie wierzę, ale chyba znalazłam!!!
Dzisiaj obskoczylam osiem salonów, umówiłam się jeszcze w dwóch.
Najlepsze jest to że ta co jest debestjest ostatnim egzemplarzem, w dodatku w moim rozmiarze i w super cenie. Mam nadzieję że nikt mi jej nie świśnie sprzed nosa, w pn i śr jeszcze obskoczę dwa duże salony. Jeśli nic mnie nie zachwyci to kupuję tą pierwszą. A jest cała śnieżnobiała,ze zdobionym gorsetem, więc opcja góra biała i dół srebrny odpadła samoistnie. W innym salonie mieli srebrną (ale fason dramat), powiedzieli że mogą połączyć gorset z jednej i dół z drugiej to chciałam zobaczyć to na żywca - założyłam białą, przyłożyłam w pasie srebrną i stwierdxiłyśmy że jednak musiałaby być cala srebrna, bo za duży miszmasz. A ten srebrny na całości to taki ciemny, smutny, nie pasował na kreację ślubną.
O dziwo super wyglądałam w śnieżnej bieli, fajnie kontrastowała do moich ciemnocxerwonych włosówta sukienka ma z tyłu ładne koronkowe plecy, więc zamiast stanika w gorsecie wszywaja poduszki, powiedziałam, że biorę megasupersize pushupy
hehe poza tym z tyłu ma pętelki do tasiemki i wykorzystam je do wiśniowej wstążki, którą puszczę po tyłku. Będzie czad. Do tego czerwone szpile, biżuteria do tego no i akcenty wplecione we włosý.wiedzę to.
Sukienka posiada jedną wadę. Nie przyjmie widocznej ciąży... Czyli :zajść mogę dopiero po powrocie mojego m, więc w lipcuten cykl już tylko czekam, szansa jest jeszcze w jednym cyklu zanim wyjedzie. Potem sukienka jest bezpieczna
hehehe stwierdziliśmy, że chyba ją jednak kupimy, a jak jakimś cudem jednak zajdę to kupimy inną, żaden problem
cionża jest numer jeden
Taki dzień. Owocny.
a tak w ogóle to ciesz sie kieckąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 19:45
ComeToMeBaby, Arwena, moremi, stara.krycha, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A ten Accard to 1 tabl dziennie?
Normalnie cionza za cionza....tez chce....malgos741, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hehehe no pewnie że żart.
jedną taką przymierzyłam co to w sumie zaraz chciałam ją ściągać, nie wiem, coś mi nie pasowało. w domu patrzę na fotoreportażua ona wyglądała jak późno-zaawansowana-ciążówka
hehehe także- alternatywę w razie czego znajdę.
myślę...ComeToMeBaby, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiece miałam waniliowa atłasową z austriacka koronka na plecach i rękawach, do ziemi z halką...kolor pasował do koloru włosów-ciemna czekolada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 20:12
ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, BISCA, gosia7122, Sabina, Arwena, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość