35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:O rany ! Nastepna ! Dla ciezarnych te strony powinny byc zablokowane.
jakie strony, to nasze forum, wątek o starających sie laskach. nie szukam nieszczęść, skoro ekspert na naszym forum odpowiada (podobno) na pytania z największą iloscią lajków to fajnie pomóc..
a nie będę lajkowac posta, dopóki go nie przeczytam.
Nie zamierzam lajkowac postów typu
"widuje się z mężem raz w mcu ze względu na jego pracę - czy to z tego powodu mogę mieć problemy z zajściem w ciążę?
jestem z mężem po ślubie, ale jestem dziewicą, dużo się modlimy, ale ciąża się nie pojawia.. dlaczego?
nie chodze na monitoring bo dzwięk usg szkodzi jajkom, na pobranie krwi nie chodzę, bo mdleje, czy mam owulację?
mam 23 lata, 1,70 wzrostu, jestem spod znaku Barana, dlaczego nie zachodzę w ciążę?"
dotarło?
Nie wszyscy chodzą po wątkach, żeby się dobijać, niektórzy chcą pomóc tym, które szukają pomocy
To, że jestem w ciąży nie znaczy, że mam staraczki w doopie, sama dobrze pamiętam swoje próby znalezienia odpowiedzi na pytanie dlaczego się nie udaje i kibicuję każdej kobiecie, która zamiast czekać na grom z nieba aktywnie próbuje spełnić swoje marzenia.Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, Mega, BISCA, Arwena, moremi, kkisia, Magda*, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wasze zdrowie dziewczyny
To winko z każdym łykiem smakuje mi bardziej
Tez mi smakuje , tyle ,ze z kazdym łykiem coraz mniej
Sabina, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:
Weszłam na pytania do eksperta, chciałam polajkować, żeby dziewczynom pomóc, choć to gadanie w jędną mańkę i co czytam
"Dwa razy poroniłam
Polar, Elf ewidentnie napisala gdzie weszla.
Zoska chyba musi patrzalki zmienic albo wzroka zbadac jesli zrozumiala ze to watek o poronieniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 21:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh, coraz więcej ciężarnych, to i horminy będą burzliwiej tu buzować
Lada moment ten wątek będzie jak aktywny wulkan
Sabina, mamatrojki80, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, anna maria, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny