35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Tips mi się odkruszył. Nie wiecie, czy da się dorobić jeden?
No da się, ale czy robią?Krakonka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:oczywiscie ze ci dorobi.Idz do babki ja jak zelowki robilam dawniej zanim zaczelam sama jak mi sie cos dzialo to szlam i naprawiala
Dzizis, czytam, czytam i se myślę, ja o paznokciach, a Ta o butach. Już myślałam, ze w ciązy jestem
ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:nie, wszystko dobrze.
zośka pisała wcześniej odnosząc się do posta zdaje się Peppy. To Peppa łazi po forumie po wątkach i czyta o poronieniach.
peace http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0018.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kkisia, wychodz z tego burdla i lec do aptek po zaszczyki na ivf. W cize czas zajsc
W piatek sie wszystkiego dowiem
Juz sie nie mode doczekac , bo jak zaczne teraz niedlugo to bedziesz moja parakapturnica, Krakonka, anna maria, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Duzo
cale 14lat i 4miechy
U mnie Kalklulator dat wyliczył że pomiędzy datą 16 sierpnia 1999 r. (poniedziałek) a datą 21 maja 2013 r. (wtorek) jest 5027 dni co stanowi 13 lat, 9 miesięcy i 5 dni.
To u Ciebie więcej o ponad pół roku. Ale płcie tak samo
Spoko, Małgośka ubóstwia brata (jak Boga legalnego), a ten nawet czasem w przypływie dobrego humoru podzieli się czekoladą albo puści jej bajkę. No i popilnuje jak trzeba. Choć nie za długo i bez zmiany pieluchy
Jest facetem, więc ego mu reaguje na każde uwielbienie, nawet ze strony takiego małego smykaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 21:59
mamatrojki80, kapturnica, gosia7122, anna maria, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013