35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oszukiwała
napedzala strony
Ledwo przyszła i na skróty
w tej klasie to nie przejdzie, tu trzeba robic sex
Krakonka wrote:Spisek. Wczoraj ósemki wyszły Kryśce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 21:58
mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, Krakonka, ComeToMeBaby, anna maria, SolarPolar, moremi, chruszczow, kkisia, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:U mnie Kalklulator dat wyliczył że pomiędzy datą 16 sierpnia 1999 r. (poniedziałek) a datą 21 maja 2013 r. (wtorek) jest 5027 dni co stanowi 13 lat, 9 miesięcy i 5 dni.
To u Ciebie więcej o ponad pół roku. Ale płcie tak samo
Spoko, Małgośka ubóstwia brata (jak Boga legalnego), a ten nawet czasem w przypływie dobrego humoru podzieli się czekoladą albo puści jej bajkę. No i popilnuje jak trzeba. Choć nie za długo i bez zmiany pieluchy
U mnie mlody zajarany jak po skrecie ,ze bedzie rodzenstwo.Ale o zmianie pieluch nie bedzie mowy bo on taki za delikutasny w tych tematach..Ale sadze ,ze bedzie mi pomoca na codzien .
A to ,ze mlodsze rodzenstwo ma za wzora starsze to ja wiem Mam mlodsza sis o 10lat i braciaka 8anna maria, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:przeanalizowałam wątek wstecznie i było rzeczywiście:
peppa- zośka - elfik - zośka- solar- kapta.
no ale: co kto miał na myśli to tak na prawdę wie tylko autor, w tym przypadku Zośka. Ja myślę, że jednak nic złegotylko tyle, żeby specjalnie nie czytać o poronieniach będąc w ciąży. Ja wywnioskowałam, że Peppa z premedytacją czyta a Elfik natyka się przypadkiem szerząc dobro wśród użytkowniczek foruma. To się jej chwali, jednak sama przyznała, ze chyba z tym skończy bo się czasem natknie na takie nieprzyjemne rzeczy.
No, a ja się zgadzam: jak będę w ciąży to nie będę czytać o poronieniach.
Chyba.
Chyba, że będę srać żarem
Ty lepiej nie sraj żarem... bo to nieładnie
-
Swoja droga mwia ,ze jak male dzieci to sie razem chowaja , kochaja i sa zwiazane..A ze starsze to juz nie..Roznie to bywa bo ja mam starszego braciaka o 2lata i kontakt rzadki a z sis codziennie piszemy , gadamy mimo ,ze tez poza Pl jak on.Nie ma regul.Najwazniejsze zeby sie kochaly i szanowaly i mialy wsparcie miedzy soba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 22:05
Krakonka, Aasiula, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Swoja droga mwia ,ze jak male dzieci to sie razem chowaja , kochaja i sa zwiazane..A ze starsze to juz nie..Roznie to bywa bo ja mam starszego braciaka o 2lata i kontakt rzadki a z sis codziennie piszemy , gadamy mimo ,ze tez poza Pl jak on.Nie ma regul.Najwazniejsze zeby sie kochaly i szanowaly i mialy wsparcie miedzy soba
Taaa... U mnie są z dwóch nielubiących się ojców, a syn bardzo przezył oddarcie z jedynactwa. Ale mam nadzieję, że jakoś wszystko się poukłada, jak on wyrośnie z tego koszmarnego wieku, a Małgosia zacznie grać w LoLa
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Taaa... U mnie są z dwóch nielubiących się ojców, a syn bardzo przezył oddarcie z jedynactwa. Ale mam nadzieję, że jakoś wszystko się poukłada, jak on wyrośnie z tego koszmarnego wieku, a Małgosia zacznie grać w LoLa
Moze tu jest tez problem ,ze oboje sa z innego taty i mlody poczul sie zagrozony .ze matka zalozyla rodzine a on moze byc na boku. Wiesz o co kaman.
No moj zalozyl ,ze mala bardzo szybko w LOLa bedzie grałaKrakonka, moremi, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:18
Ania, pisałaś o sytuacji z ex synową, baby przebiegłe są, a dziecko jest często karta przetargową... i tak tolerancyjna jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 22:11
moremi, megan8, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:18
No to dopiero różnica w wychowaniu
U mnie 14 lat, a całkiem inaczej się czujęW zasadzie dopiero teraz się rozkoszuję macierzyństwem. Przedtem budziło we mnie inne odczucia - satysfakcję, dumę, a teraz błogość
Mega lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
mamatrojki80 wrote:Ania, pisałaś o sytuacji z ex synową, baby przebiegłe są, a dziecko jest często karta przetargową... i tak tolerancyjna jesteś
Jasne, a sobie pomyślałam, że szkoda, że nie jestem taka suką. Mój ex widać głupi nie jest, bo nie sypie groszem. Na początku sama syna utrzymywałam, teraz jest lepiej, ale główne wydatki są i tak na mnie. Widać nie należę do tych przebiegłych
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Jasne, a sobie pomyślałam, że szkoda, że nie jestem taka suką. Mój ex widać głupi nie jest, bo nie sypie groszem. Na początku sama syna utrzymywałam, teraz jest lepiej, ale główne wydatki są i tak na mnie. Widać nie należę do tych przebiegłych
Różne są sytuacje... alimentów nie płaci?
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze tu jest tez problem ,ze oboje sa z innego taty i mlody poczul sie zagrozony .ze matka zalozyla rodzine a on moze byc na boku. Wiesz o co kaman.
No moj zalozyl ,ze mala bardzo szybko w LOLa bedzie grała -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Jasne, a sobie pomyślałam, że szkoda, że nie jestem taka suką. Mój ex widać głupi nie jest, bo nie sypie groszem. Na początku sama syna utrzymywałam, teraz jest lepiej, ale główne wydatki są i tak na mnie. Widać nie należę do tych przebiegłych
stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:no to trochu jak u nas,dlatego nadia nie wie jeszcze o ciazy,bede musiala z nia ktoregos dnia pogadac
Krakonka, Magda*, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość