X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oszukiwała
    napedzala strony
    Ledwo przyszła i na skróty
    w tej klasie to nie przejdzie, tu trzeba robic sex
    ;-)
    Krakonka wrote:
    Spisek. Wczoraj ósemki wyszły Kryśce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 21:58

mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, Krakonka, ComeToMeBaby, anna maria, SolarPolar, moremi, chruszczow, kkisia, Mega, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    U mnie Kalklulator dat wyliczył że pomiędzy datą 16 sierpnia 1999 r. (poniedziałek) a datą 21 maja 2013 r. (wtorek) jest 5027 dni co stanowi 13 lat, 9 miesięcy i 5 dni.
    To u Ciebie więcej o ponad pół roku. Ale płcie tak samo :)
    Spoko, Małgośka ubóstwia brata (jak Boga legalnego), a ten nawet czasem w przypływie dobrego humoru podzieli się czekoladą albo puści jej bajkę. No i popilnuje jak trzeba. Choć nie za długo i bez zmiany pieluchy :)

U mnie mlody zajarany jak po skrecie ,ze bedzie rodzenstwo.Ale o zmianie pieluch nie bedzie mowy bo on taki za delikutasny w tych tematach..Ale sadze ,ze bedzie mi pomoca na codzien .
    A to ,ze mlodsze rodzenstwo ma za wzora starsze to ja wiem Mam mlodsza sis o 10lat i braciaka 8 8)

anna maria, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co ja mam powiedziec 24 lata barrdzooo duuzo :-) ale nie odczuwam roznicy ;-)
    kapturnica wrote:
    Duzo 8) cale 14lat i 4miechy 8)

kapturnica, Krakonka, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    przeanalizowałam wątek wstecznie i było rzeczywiście:
    peppa- zośka - elfik - zośka- solar- kapta.
    no ale: co kto miał na myśli to tak na prawdę wie tylko autor, w tym przypadku Zośka. Ja myślę, że jednak nic złego ;) tylko tyle, żeby specjalnie nie czytać o poronieniach będąc w ciąży. Ja wywnioskowałam, że Peppa z premedytacją czyta a Elfik natyka się przypadkiem szerząc dobro wśród użytkowniczek foruma. To się jej chwali, jednak sama przyznała, ze chyba z tym skończy bo się czasem natknie na takie nieprzyjemne rzeczy.

No, a ja się zgadzam: jak będę w ciąży to nie będę czytać o poronieniach.
    Chyba.
    Chyba, że będę srać żarem ;)

Ty lepiej nie sraj żarem... bo to nieładnie ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To co ja mam powiedziec 24 lata barrdzooo duuzo :-) ale nie odczuwam roznicy ;-)
    No ty napewno nie odczuwasz ale dzieciaki tak heheh :)

anna maria, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga mwia ,ze jak male dzieci to sie razem chowaja , kochaja i sa zwiazane..A ze starsze to juz nie..Roznie to bywa bo ja mam starszego braciaka o 2lata i kontakt rzadki a z sis codziennie piszemy , gadamy mimo ,ze tez poza Pl jak on.Nie ma regul.Najwazniejsze zeby sie kochaly i szanowaly i mialy wsparcie miedzy soba 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 22:05

Krakonka, Aasiula, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

To ile miałaś, jak miałaś pierwsze?

anna maria lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18 :-)
    Krakonka wrote:
    To ile miałaś, jak miałaś pierwsze?

mamatrojki80, Krakonka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Swoja droga mwia ,ze jak male dzieci to sie razem chowaja , kochaja i sa zwiazane..A ze starsze to juz nie..Roznie to bywa bo ja mam starszego braciaka o 2lata i kontakt rzadki a z sis codziennie piszemy , gadamy mimo ,ze tez poza Pl jak on.Nie ma regul.Najwazniejsze zeby sie kochaly i szanowaly i mialy wsparcie miedzy soba 8)

Taaa... U mnie są z dwóch nielubiących się ojców, a syn bardzo przezył oddarcie z jedynactwa. Ale mam nadzieję, że jakoś wszystko się poukłada, jak on wyrośnie z tego koszmarnego wieku, a Małgosia zacznie grać w LoLa :P

anna maria, moremi lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Taaa... U mnie są z dwóch nielubiących się ojców, a syn bardzo przezył oddarcie z jedynactwa. Ale mam nadzieję, że jakoś wszystko się poukłada, jak on wyrośnie z tego koszmarnego wieku, a Małgosia zacznie grać w LoLa :P

Moze tu jest tez problem ,ze oboje sa z innego taty i mlody poczul sie zagrozony .ze matka zalozyla rodzine a on moze byc na boku. Wiesz o co kaman.
    No moj zalozyl ,ze mala bardzo szybko w LOLa bedzie grała 8)

Krakonka, moremi, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

Ania, pisałaś o sytuacji z ex synową, baby przebiegłe są, a dziecko jest często karta przetargową... i tak tolerancyjna jesteś :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 22:11

moremi, megan8, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

No to dopiero różnica w wychowaniu :)
    U mnie 14 lat, a całkiem inaczej się czuję :) W zasadzie dopiero teraz się rozkoszuję macierzyństwem. Przedtem budziło we mnie inne odczucia - satysfakcję, dumę, a teraz błogość :)

Mega lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ania, pisałaś o sytuacji z ex synową, baby przebiegłe są, a dziecko jest często karta przetargową... i tak tolerancyjna jesteś :-)

Jasne, a sobie pomyślałam, że szkoda, że nie jestem taka suką. Mój ex widać głupi nie jest, bo nie sypie groszem. Na początku sama syna utrzymywałam, teraz jest lepiej, ale główne wydatki są i tak na mnie. Widać nie należę do tych przebiegłych :/

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja najstarsza córka nie chce już rodzeństwa, oprócz Helenki i Janka ma jeszcze brata u taty i twierdzi, że to dość :-)

moremi lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aczkolwiek to straszne, że tata ma taki mały kontakt z dzieckiem :(

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jasne, a sobie pomyślałam, że szkoda, że nie jestem taka suką. Mój ex widać głupi nie jest, bo nie sypie groszem. Na początku sama syna utrzymywałam, teraz jest lepiej, ale główne wydatki są i tak na mnie. Widać nie należę do tych przebiegłych :/

Różne są sytuacje... alimentów nie płaci?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze tu jest tez problem ,ze oboje sa z innego taty i mlody poczul sie zagrozony .ze matka zalozyla rodzine a on moze byc na boku. Wiesz o co kaman.
    No moj zalozyl ,ze mala bardzo szybko w LOLa bedzie grała 8)
    no to trochu jak u nas,dlatego nadia nie wie jeszcze o ciazy,bede musiala z nia ktoregos dnia pogadac

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    mozemy sobie podac rece krakonka,ex zawsze biedny

stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ten u taty się nie liczy ;) bo nie we wspólnym gnieździe.
    róbcie swoje i nie wynajduj wymówek :) dzieci robisz ładne.

Rozgryzłaś mnie ;-)

ComeToMeBaby, Krakonka, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    no to trochu jak u nas,dlatego nadia nie wie jeszcze o ciazy,bede musiala z nia ktoregos dnia pogadac
    No bedziesz musiala i tak to zrobic wszystko by nie czula sie odsunieta jak sie dziecie urodzi.Mam kumpele co matka sie hajtnela drugi raz i pamietam jak sie ejj urodzil braciak a matka z ojczymem ochy ,achy pieli to ona ryczała w szkole ,ze czuje sie niepotrzebna..Niestety nie łatwy temat cie czeka

Krakonka, Magda*, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8733 8734 8735 8736 8737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ