35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A jakie to są "konkretniejsze"? Jeżeli pytasz o mdłości, to już raczej za późno na ich rozpoczęcie. Zbiera mi się na wymioty przy myciu zębów, sprzątaniu kuwety (mąż sprzątaMagdala wrote:Moremi, a czy u ciebie jakies objawy, z takich konkretniejszych juz sie zaczely?
) i podczas brania luteiny podjęzykowej. Nic więcej nie pamiętam.
A zachcianek żywieniowych nie mam. W nocy zjadłam kanapkę. Jedynie mam "niechęci": odrzuca mnie od mięsa obiadowego, więc wróciliśmy do obiadów wegetariańskich, do ktorych mąż sam przygotowuje sobie mięso.
kapturnica, Sabina, Zofia8, Aasiula, Magdala, chruszczow, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dobry ladnie dzisiaj ,slonecznie ,15 stp.Dzisiaj wyjezdza moj wnuczek ,maly jest ok ,ale ta jego matka lafirynda jebana calymi dniami maluje paznokcie ,nic kurwa nie robi,ale zrana pelen mejkap to podstawa.Cale szczescie ze nie sa razem z moim synem ,tylko dziecko mu przywiozla ,ale te 2 tyg z nia bylo meczarnia ,a cwana suka tylko ciagnie kase z Michala, a on glupi ze jej daje ,no to sie wyzalilam .
Margolcia88, kapturnica, Sabina, gretka, Aasiula, mamatrojki80, megan8, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, ania.g, kkisia, Arwena, Elfik, paszczakin, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Miałam tak przez cały grudzień i styczeń, tylko budziłam się 3.40. Potem mi na szczęście przeszło.
A jak Ty się czujesz, Zocha, psychicznie?
Bardzo dobrze. Odkad dowiedzialam sie o ciazy, wyznaczylam sobie nowe zadanie: MYSLENIE POZYTYNWE:-)
anna maria, kapturnica, Sabina, dorbie, Aasiula, Magdala, chruszczow, malgos741, gosia7122, BISCA, MartaDidi, kkisia, Krakonka, Arwena, Magda* lubią tę wiadomość
Zofia8
-
peppapig wrote:Dziewczyny może nie powinnam tego pisać...ale...
Weszłam na poronienia,boszee dziewczyna dziecko straciła w 17 tygodniu. Poszła,żeby płeć podglądnąć na usg a tu serce nie biło. Normalnie się pobeczałam.
Już byłam spokojna...teraz znowu mam stresa. Moja wizyta w piątek. Kip kalm pepa!
I pokaralo, za wchodzenie na inne fora. A tak serio, Peppa, czemu tam zagladasz ???
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Bardzo dobrze. Odkad dowiedzialam sie o ciazy, wyznaczylam sobie nowe zadanie: MYSLENIE POZYTYNWE:-)
To fantastycznie
Bardzo się cieszę.
Ja się czułam genialnie w 3 trzymestrze, po odstawieniu leków i po urodzeniu też. Byłam jak superłumen
anna maria, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Elfik wrote:Witam
Peppa, masz bana.
Weszłam na pytania do eksperta, chciałam polajkować, żeby dziewczynom pomóc, choć to gadanie w jędną mańkę i co czytam
"Dwa razy poroniłam w 21 tc"..
Pomyslałam, że jak juz człowiek poczuł się bezpiecznie to taki szok..
dwa razy
bardzo żal mi dziewczyny.
Chyba juz nigdzie wchodzić nie będę, bo w każdym chyba tygodniu może się coś zdarzyć, o porodzie nie wspominając, to lepiej o tym sobie nie przypominać...
Peppcia, sciskam, zostaw Smyka, wejdź na allegro albo olx
ostatnio widzę ładne zgrabne wózki, ale jakbym mając swój jeszcze dobry nowy kupiła, to by chyba znaczyło naprawdę, że ciąża ogłupia
)))))))
O rany ! Nastepna ! Dla ciezarnych te strony powinny byc zablokowane.
Zofia8
-
Witajcie KObiety. W sobote. A teraz podziele sie z wami moja historia... Moje Male dziecko, wrzucilo tampon- w opakowaniu oczywista- do odplywu bidetu... To byly sekundy... Poczulam sie jak ginekolog amator i wyciagnelam ww obiekt, nie powiem, ze z latwoscia, przy uzyciu
1. latarki rowerowej
2. pęsety stomatologicznej
W razie wypadku wiecie co robic
Sabina, moremi, gretka, Krakonka, malgos741, gosia7122, kapturnica, SolarPolar, BISCA, Dziobak, kkisia, Arwena, megan8, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
moremi wrote:A jakie to są "konkretniejsze"? Jeżeli pytasz o mdłości, to już raczej za późno na ich rozpoczęcie. Zbiera mi się na wymioty przy myciu zębów, sprzątaniu kuwety (mąż sprząta
) i podczas brania luteiny podjęzykowej. Nic więcej nie pamiętam.
A zachcianek żywieniowych nie mam. W nocy zjadłam kanapkę. Jedynie mam "niechęci": odrzuca mnie od mięsa obiadowego, więc wróciliśmy do obiadów wegetariańskich, do ktorych mąż sam przygotowuje sobie mięso.
Chodzilo mi o jakies mega mdlosci, bo wczesniej nie zauwazylam ze narzekasz. Ale jak nie ma to i dobrze. Przezylas juz swoje. Teraz bedzie spokojnie. Tego ci zycze jak i wszystkim podwojnym.
Zofia8, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bry bardzo

Cały tydzień miałam do dupy, przychodzę zrypana z pracy, teraz dopiero nadrabiam w czytaniu
Ale, ale już doczytałam, ze Paszczak sie rozpakowała, nawet gdzieś mi przemknęło zdjecie, śliczny Kartofel
gratulacje dla mamy 
Gratulacje dla Oli
szczęśliwy ten rok jest na ciąże, moze i mnie pociągnie? Iwcia chyba złapałam twój szczęśliwy cykl, moze moj tez sie tak fajnie zakończy? 
Wracam do czytania, nara
MartaDidi, Zofia8, Sabina, moremi, Magdala, gretka, ola_35, malgos741, gosia7122, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Heretyczka, ania.g, kkisia, Arwena, Elfik, megan8, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Magdala a Ty jak sie czujesz?
Troche mi brzuch pobolewa tak falami. Raz jajnik raz macica. Dzis rano to mi ten bol przypominal bol przedokresowy. A ogolnie rzecz biorac to nic nie czuje. Moze troche wieczorami wczesniej sen mnie muli.
A Ty, pozatym, ze wstajesz o 3am?
Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ja dopiero teraz weekend rozpoczęłam, hugo dziś odpoczywam... jutro ogarnę chatę
Zofia8, Sabina, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Magdala wrote:Troche mi brzuch pobolewa tak falami. Raz jajnik raz macica. Dzis rano to mi ten bol przypominal bol przedokresowy. A ogolnie rzecz biorac to nic nie czuje. Moze troche wieczorami wczesniej sen mnie muli.
A Ty, pozatym, ze wstajesz o 3am?
U mnie ok. Brzuch tylko wielki i napiety. A moze bedziesz brala no spe, tak profilaktycznie?
Zofia8
-
Dorka śliczna ta twoja Natalka, a co tam u ciebie?
SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg