35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A masz takie kombinezoniki ??? wiesz jednoczesciowe?Pakujesz dzieciora i po klopocie ze zmarzniegosia7122 wrote:Ja mam kurteczki i czapki takie na chlodniejsze dni w najmiejszych rozmiarach jak by ktora byla chetna .
Arwena, gosia7122, anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
Str 8899(powojnie moje szczesliwe liczby) plus bocian - moze sie uda? Nawet bez jajek ale z dodatnim lh:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 22:18
Margolcia88, malgos741, kapturnica, Sabina, macduska, Krakonka, ComeToMeBaby, gretka, Aasiula, moremi, stara.krycha, kkisia, Niuta, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
trzymam kciuki PolarSolarPolar wrote:Str 8899(powojnie moje szczesliwe liczby) plus bocian - moze sie uda? Nawet bez jajek ale z dodatnim lh:-)
SolarPolar, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Widze handel kwitnie

Ja juz po pierwszym zastrzyku. Nic nie bolalo. Troche nieprzyjemne uczucie wbijac sobie samej igle ale nic strasznego.
Jestem z siebie dumna
Marta, wspolczuje, ze jutro pracujesz
Ja mam zamiar spac do 10H hahaha !!!
Zofia8, gosia7122, malgos741, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, gretka, Aasiula, moremi, iwcia77, stara.krycha, peppapig, kkisia, paszczakin, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Krakonka a ktory to Twoj cykl monitorowany? Bo jesli juz bylo kilka i nie pekaly, to ja bym wziela zastrzyk. Szkoda takich pieknych jaj

Było już kilka cykli monitorowanych, jajka nie pękały, ale dopiero od dwóch tygodni biorę metforminę na przykład, a od dwóch miesięcy bromergon. Też trzeba dać lekom czas na wyrównanie wszystkiego. Mnie ginka wprowadzała leki na podstawie monitoringów, więc musiałam odczekać zawsze na działanie jednego, zanim sprawdziła co dalej i włączyła kolejny.
No jajka są wyjątkowo piękne, oba okragłe, dorodne, mają wzgórki czy pagórki wyraźne - cud miód
Zośka, ja to bym i czwórkę dzieci jeszcze sobie zrobiła, gdybym tylko miała warunki i była młodsza. A teraz jakby mi się trafiła dwójeczka to nasza i tak marna chwilowo egzystencja pogorszyłaby się juz całkiem, bo rodzina większa, a ja bym pracować nie mogła już zupełnie. A przecież dwójkę dzieci już mam i muszę też brać pod uwagę ich dobro, a nie tylko swoje chcenia i mrzonki, że jakoś to będzie. Nie chcę skończyć na jakimś nędznym zasiłku dla dzieci i pożyczać od znajomych na syrop na kaszel
A niestety ani ja ani mąż nie mamy smykałki biznesowej
On bardziej wyrobnik, ja wolny strzelec na zlecenia, więc milionerami nie będziemy nigdy, chyba że wygramy w totka (a ja nie gram
) Dziećmi też trzeba mieć szansę się cieszyć, spędzac z nimi czas, a nie tylko pracować na czynsz i jedzenie od świtu do nocy, a puszczać je samopas z kluczem na szyi.
Trójce jestem w stanie zapewnić czas i finansowac niewygórowane potrzeby, z czwórką byłoby piekiełko dla wszystkich. Też żałuję tego cyklu, ale staram się stłamsić porywy serca i myśleć rozsądnie
Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Brawo Bisca. Dolaczylas dzis do grupy dzgajacych sie

A ja mam nadzieje, ze za chwile dolacze rowniez do grupy spiacych mocnym snem
Dobranoc:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 22:26
malgos741, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLasencje dzięki za życzenia
i kciuki za wynik FSH
otóż wynik w 3dc robiony w gym miałam jak wiecie niecałe 8 a teraz jak mi powtórzyła po wizycie w 6dc wynosi 17 z groszami ...i powiedziała ze jak będzie podobny do poprzedniego to z in vitro możemy działać ,nie wiem co powie na ten bo jednak przekroczony chociaż ja nie wiem jak to sie liczy na 6dc ..(a może być jeszcze adopcja komórki jajowej ale to temat na długa dyskusję)
Idę do niej we środę to zrobi usg i zobaczy czy jakieś jajca rosną.
i mam takie wrażenie ze jednak w tych wynikach co mi FSH wyszło tak wysokie 78 aż a estradiol poniżej <5 (to było w tym czasie jak nie miałam @ długo) w diagnostyce źle zrobili badanie Ta Czerwińska gin co teraz w gyn byłam też sie zastanawiała i mówiła ze nie możliwa jest taka rozbieżność w badaniach
zobaczymy co będzie ,wiadomo potem kredyt a jak nie dostaniemy to pikuś ...pan pikuś
dobranoc,miłych snów
kapturnica, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Iwone, iwcia77, Zofia8, peppapig, kkisia, Niuta, Heretyczka, megan8, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A za mną dzisiaj pierwszy dzień bez monki
Ginka pochwaliła moje postanowienie, powiedziała, że będzie trzymała kciuki i dała kilka rad
W sumie może to i dobrze, że nie pękam. Mam miesiąc, zawsze to parę kilo mniej, zdrowiej, lżej. O ile coś ruszy
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Arena ciesze sie ze walczyszArwena wrote:Lasencje dzięki za życzenia
i kciuki za wynik FSH
otóż wynik w 3dc robiony w gym miałam jak wiecie niecałe 8 a teraz jak mi powtórzyła po wizycie w 6dc wynosi 17 z groszami ...i powiedziała ze jak będzie podobny do poprzedniego to z in vitro możemy działać ,nie wiem co powie na ten bo jednak przekroczony chociaż ja nie wiem jak to sie liczy na 6dc ..(a może być jeszcze adopcja komórki jajowej ale to temat na długa dyskusję)
Idę do niej we środę to zrobi usg i zobaczy czy jakieś jajca rosną.
i mam takie wrażenie ze jednak w tych wynikach co mi FSH wyszło tak wysokie 78 aż a estradiol poniżej <5 (to było w tym czasie jak nie miałam @ długo) w diagnostyce źle zrobili badanie Ta Czerwińska gin co teraz w gyn byłam też sie zastanawiała i mówiła ze nie możliwa jest taka rozbieżność w badaniach
zobaczymy co będzie ,wiadomo potem kredyt a jak nie dostaniemy to pikuś ...pan pikuś
dobranoc,miłych snów
Arwena lubi tę wiadomość
-
to co np.bedziesz jadala ?Krakonka wrote:A za mną dzisiaj pierwszy dzień bez monki
Ginka pochwaliła moje postanowienie, powiedziała, że będzie trzymała kciuki i dała kilka rad
W sumie może to i dobrze, że nie pękam. Mam miesiąc, zawsze to parę kilo mniej, zdrowiej, lżej. O ile coś ruszy 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH