35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
JEZU!!!! Magda nie wie jakiej jest plci????moremi wrote:A Ty chyba też zaraz będziesz wiedziała co między nogami. To moze poczekaj.
Tfu tfu na psa urok!!!! Aaaaaandzeeeej chodz z kropidlem!!!!!!
moremi, Magda*, ComeToMeBaby, BISCA, stara.krycha, kkisia, Heretyczka, Arwena lubią tę wiadomość
-
400 zeta- botox w tym miejscu sie klania :iwcia77 wrote:oj sie worek rozwiazal z pytaniami do Marty- nie wstydzic sie, ze pod sklapel chcecie- my tu na forum tez ciekawe co bedziesz poprawiac

Marta- ja mam lwia zmarche do zrobienia- wiela to kosztuje?
Aasiula, moremi, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
Zuch chlop! Niech robi za nianke...Simba wrote:Przeczytalam to M. Powiedzial ze jak my sie bedziemy leczyc to on sie chetnie wszystkimi dziecmi zajmie a Juliusza oprowadzi po Bruksie i pokaze mu co fajniejsze miejsca. Moze i lepiej?
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaraz kropidło... Poprawiam się - będzie wiedziala co ma między nogami jej dzieciak. Już?Simba wrote:JEZU!!!! Magda nie wie jakiej jest plci????
Tfu tfu na psa urok!!!! Aaaaaandzeeeej chodz z kropidlem!!!!!!
No weź no weź
Simba, Magda*, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bo Cie przeklne! Ja od 15 miesiecy max 2 godz bez przerwy spalam, a tak to koncerty, publika, bogate zycie nocne... |Wycie do ksiezyca itd....iwcia77 wrote:a wlasnie ze nie- on zje , pooglada sufit, posmiejemy sie ,porozmawiamy po norwesku czyli pogungamy i pojdzie w kimke znowu
- normalnie sie nadziwic nie moge jaka ze mnie farciara 
moremi, mamatrojki80, Sabina, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
moja Helka ok ,mamy juz polowe rehab.za soba teraz widze ze metoda Vojty jest dobra i skuteczna .wiesz juz jak wy bedziecie mieli metode?a i na ostatniej wizycie u ortopedy ,dr.powiedzial ze z Helka wszystko ok
gosia7122 wrote:miło że ktoś pamięta ,ja po powrocie do pracy na nic nie mam czasu.Marysia już zaczęła podpierać się na rączkach i do siadania się bierze ale jeszcze się kiwa w czwartek pierwsze ćwiczenia a jak Twoja córcia ?
mamatrojki80, Simba, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurcze, szkoda, zes sie nie odzywala- za bezcen takie ciuchy oddalam lasce, ze much nie siada dwa wory jeszcze z metkami wyniosla... bede dla Ciebie zbierac...iwcia77 wrote:no zesz kurde! jakis niefortunny miesiac na urodziny ten styczen ..nawet nie ma po kim ciuszkow odziedziczyc

kapturnica, Dziobak, moremi, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Takie dzis zalosne poczucie humoru, no co poradzisz.moremi wrote:Zaraz kropidło... Poprawiam się - będzie wiedziala co ma między nogami jej dzieciak. Już?
No weź no weź
Ide na kapiel przy swiecach obiecana mezowi memu.
Paaaaaaaa
Sabina, MartaDidi, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Zuch! Chyba Maxa tez bedzie rehab czekala bo jest krzywy jak rogal.anna maria wrote:moja Helka ok ,mamy juz polowe rehab.za soba teraz widze ze metoda Vojty jest dobra i skuteczna .wiesz juz jak wy bedziecie mieli metode?a i na ostatniej wizycie u ortopedy ,dr.powiedzial ze z Helka wszystko ok

MartaDidi, Sabina, Dziobak, Aasiula, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja mam wszystko na sprzedaz bo moje gleboko zakorzenione lenistwo nie pozwolilo mi wystawic towaru na OLXkapturnica wrote:A tak w ogole mamuski podrostkow jak co to chetnie odkupie bujaka czy innego hustaka , jak dziecie wyroslo i inne maty edukacyjne itp .Takze jak co to oferty kierowac do mnie
Bo zameirzam kolo maja, czerwca zac\ac kompletowac co nie co ...
kapturnica, Dziobak, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.MartaDidi wrote:Kurcze, szkoda, zes sie nie odzywala- za bezcen takie ciuchy oddalam lasce, ze much nie siada dwa wory jeszcze z metkami wyniosla... bede dla Ciebie zbierac...
Ta Iwcia to oczywiscie! Jasne! Nigdy jej nie ma tylko ja gdzies wyjde na chwile a ta cap!

A wlasnie - mialam isc.
Pewnie znowu cos beda rozdawac...
MartaDidi, moremi, BISCA, Aasiula, iwcia77, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Chyba Twoje....Simba wrote:Mowie Ci - mleko modyfikowane.
To chujostwo sie tak zle trawi, ze dzieci maja tylko sile spac
mamatrojki80, kapturnica, Dziobak, moremi, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobra, zbieram dla wszystkich!!!Simba wrote:A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ta Iwcia to oczywiscie! Jasne! Nigdy jej nie ma tylko ja gdzies wyjde na chwile a ta cap!

A wlasnie - mialam isc.
Pewnie znowu cos beda rozdawac...
malgos741, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, chruszczow, Aasiula, iwcia77, Simba, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ale mam mnostwo ciuszkow od urodzenia do ok 70 cm. Bodziaki, odziez wierzchnia, w bardzo dobrym stanie...bez plam po kupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:40
mamatrojki80, kapturnica, Dziobak, Aasiula, iwcia77, Simba, peppapig, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Tylko prosze sie nie smiac- od kolezanki dostalam ciuchy zasrane po pachy...tzn wyprane, ale...MartaDidi wrote:Ale mam mnostwo ciuszkow od urodzenia do ok 70 cm. Bodziaki, odziez wierzchnia, w bardzo dobrym stanie...bez plam po kupie

Sabina, malgos741, mamatrojki80, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, iwcia77, Simba, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH