35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
fakt- raczej nieDziobak wrote:Ale będzie pasilo na porę roku? Bo to u nas zima byla.
szkoda
zapomnialam ze jak moj urosnie do 68 to u mnie lipiec bedzie i 35 st w cieniu
..to ja poprosze 1 merynoska na zime
Dziobak, Aasiula, moremi, Sabina, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
To się jakos dogadam z Elfem może, żeby zmagazynowala i dokonała rozdziału wedle własnego sumienia.kapturnica wrote:To Pusur ja jestem chetna jak Iwcia odpadla w przedbiegach

Na wasza dwójkę powinno wszystko pasic rozmiarowo i porami roku, bo Adaś z sierpnia, ale maciupki się urodził.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:38
iwcia77, kapturnica, malgos741, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie ma problemu Elfi to solidna firma i nikogo nie zraniDziobak wrote:To się jakos dogadam z Elfem może, żeby zmagazynowala i dokonała rozdziału wedle własnego sumienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:38
iwcia77, Aasiula, malgos741, Dziobak, Sabina, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

-
Dawaj do Elfika, bo to chyba jak na razie jedyna parówa (pewna)Dziobak wrote:Laski zaciazone, mam masę ciuszkow od rozm 50 do 68 do oddania. Pizamki, masy bodziakow, spodenek. Chce ktoras? Ale przesłać mogę dopiero z Pl, czyli koniec maja.
Dawać cynę, bo porządki będę robić soon, a juz mi szuflady się nie domykaja...
Elfa mam najbliżej, nie wiem czy chcesz Elfol troche?
Ciuszki chłopięce i w barwach neutralnych. Na różowe kiecki nie ma co liczyć.
Dziobak, kapturnica, Aasiula, malgos741, Sabina, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A tak w ogole mamuski podrostkow jak co to chetnie odkupie bujaka czy innego hustaka , jak dziecie wyroslo i inne maty edukacyjne itp .Takze jak co to oferty kierowac do mnie
Bo zameirzam kolo maja, czerwca zac\ac kompletowac co nie co ...
iwcia77, Aasiula, moremi, chruszczow, malgos741, gosia7122, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
A magnesy jakieś masz fajne?Magda* wrote:heloł

ale poszalałyscie dzis z tymi wyscigami do 888 dziewczyny, niemadre

juz niedlugo w gadnsku bede,fajnie
dziobak,jakby cos dla mnie zostało to poprosze,kto wie moze u mnie chłopak ?
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A tak w ogole mamuski podrostkow jak co to chetnie odkupie bujaka czy innego hustaka , jak dziecie wyroslo i inne maty edukacyjne itp .Takze jak co to oferty kierowac do mnie
Bo zameirzam kolo maja, czerwca zac\ac kompletowac co nie co ...
ja mam taka na handel
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d6e6ad7a585.jpg
Aasiula, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No a my tak prawie mozemy rodzic koncem sierpnia juz bo przeca malo ktora widze donosi lub przenosi terminyDziobak wrote:To się jakos dogadam z Elfem może, żeby zmagazynowala i dokonała rozdziału wedle własnego sumienia.

Na wasza dwójkę powinno wszystko pasic rozmiarowo i porami roku, bo Adaś z sierpnia, ale maciupki się urodził.
Dziobak, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

przybywam