35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja strajkuję. Nie czytam. Pewnie żeście gupot nastukały

Krycha, gratki, kupuj ciążowe gatki
Ja po gince. Jaja się trzymają oba uparcie, więc odpuszczam pękanie. Jeden ma 19, drugi prawie 17mm - 14dc. Jak nie pękną w poniedziałek, to nic z tego nie będzie, bo ja mam 28dni, więc nie zdążyłyby. Umówiłam się na moni na poniedziałek i środę. W środę będę wiedziała na pewno czy pękły/o czy znów cysta.
Ale następny cykl pękam, choćby były 4
A w ten będę molestowała męża naturalnie
MartaDidi, anna maria, malgos741, Heretyczka, Sabina, gretka, peppapig, Aasiula, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, stara.krycha, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka a ktory to Twoj cykl monitorowany? Bo jesli juz bylo kilka i nie pekaly, to ja bym wziela zastrzyk. Szkoda takich pieknych jaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:13
malgos741, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bo zgarnęła nr 1 na stronie 8888 a to jak wiadomo wróży szybkie zaciążenieanna maria wrote:Dlaczego Krycha ma sobie kupic gacie ciazowe ?
anna maria, dorbie, malgos741, peppapig, kapturnica, Aasiula, Margolcia88, moremi, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
witam kobiety jesteście niemożliwe,trochę udało mi się doczytać co drugi post.
Paszcza gratuluje wspaniałego malucha.
Arwena wszystkiego najlepszego,spełnienia marzenia tego jedynego.Dla Wszystkich pozdrowienia .
anna maria, gretka, malgos741, mamatrojki80, Sabina, peppapig, kapturnica, Aasiula, Margolcia88, BISCA, moremi, kkisia, paszczakin, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
wlasnie o Tobie myslalam
gosia7122 wrote:witam kobiety jesteście niemożliwe,trochę udało mi się doczytać co drugi post.
Paszcza gratuluje wspaniałego malucha.
Arwena wszystkiego najlepszego,spełnienia marzenia tego jedynego.Dla Wszystkich pozdrowienia .
kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ale jestem głodna ... mężuś przygotowuje obiado-kolację

teraz to czekać do strony 9000
anna maria, Sabina, kapturnica, Aasiula, gosia7122, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ja tez zakupilam. Jem tylko zielone podsmazane na maśle, posypane sezamem
Polecam przekroic szparagi na pol,podsmazyc na oliwie. Na brytfance ukladamy dolne czesci na to losos, ktorego przykrywamy glowkami szparagow i zapiekamy. Szybkie i pyszne danie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:25
anna maria, peppapig, Aasiula, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ale losos surowy czy wedzony?Zofia8 wrote:Polecam przekroic szparagi na pol,podsmazyc na oliwie. Na brytfance ukladamy dolne czesci na to losos, ktorego przykrywamy glowkami szparagow i zapiekamy. Szybkie i pyszne danie
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnywróciłam ze sprzatania i mam wochenende

przerazliwie pikantny kurczak z warzywami i ryżem na mnie czekał, plus czerwone wytrawne, wedle zamówienia
dobry wieczór
Zofia8, MartaDidi, peppapig, gretka, Aasiula, gosia7122, iwcia77, BISCA, moremi, Simba, Dziobak, stara.krycha, kkisia, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
narobisz sie czy ujdzie ?Heretyczka wrote:wróciłam ze sprzatania i mam wochenende

przerazliwie pikantny kurczak z warzywami i ryżem na mnie czekał, plus czerwone wytrawne, wedle zamówienia
dobry wieczór
MartaDidi, stara.krycha lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH