WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 10 lipca 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :D
    samira wrote:
    betybet witaj bo jeszcze się nie znamy :P
    Witaj - ja tu nowa , ale już mi się podoba :D
    megan8 wrote:
    Betybet witaj ,chyba zagoniłaś wszystkie panie do podmywania ;D"
    jeśli to pomoże to drżyjcie narody
    Jutro kończę 40 LAT - kremówka już się chłodzi winko też , rano zastrzyk i do pracy z ciachem ( może mi dadzą jutro taryfę ulgową)
    Mężusia nie ma do piątku wieczór , ale jak wróci hmm wczoraj jeszcze spał z siksą 39 letnia za to w piątek RYCZACA CZTERDZIESTKA się mu trafi :D:D
    P.S
    Tak z innej beczki - skąd bierzecie te fajne gify na forum?

inessa, samira, grosza, Reni, Mango, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet kliknij w niego a wejdziesz na stronke a tam już wszystko wytłumaczone :D

grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Czesc dziewczynki. Bursztynku trzymam kciuki...czas sie zabrac za robote. Trudno to teraz odstawic na polke. Trzeba dokonczyc to co sie zaczelo.
    Inassko rowniez przepadam za malosolnymi ogorkami.
    Czekam na moja gin.
    a o której masz wizytę ,napisz koniecznie jak poszło a gdzie chodzisz jeśli można zapytać?

inessa, promyk, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie jaką ładną ma tempke Bozia3 a nie daje znaku z tego wypadu do Anglii :P :P :P
    Promyk już po?
    Gosia co u Ciebie?
    A wogóle co u zaciążonych mamusiek??? dawno nie dawały znaku życia !!!

gosia7122, promyk, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po wizycie, wszystko ok.zrobila mi usg a w him: trzon macicy w przodozgieciu,prawidlowej wielkosci,endometrium grubosci- 12,1mm. Jajniki prawidlowej wielkosci i struktury. W prawym jajniku cialko zolte. Zatoka Douglasa wolna. Brac uczciwie kwas foliowy. Pozostaje dzialac!!!!
    Chodze do dok. Marchwinskiej - naprawde super babka. Mam u niej juz prawie 20 letni staz

inessa, gosia7122, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Zobaczcie jaką ładną ma tempke Bozia3 a nie daje znaku z tego wypadu do Anglii :P :P :P
    Promyk już po?
    Gosia co u Ciebie?
    A wogóle co u zaciążonych mamusiek??? dawno nie dawały znaku życia !!!
    miło że pytasz Inessko u mnie bz,nowy cykl ale ja tak bez nadziei do niego podchodzę.Promyku to działaj może Tobie się uda. Dziewczyny mam pytanie bo nie wiem co robić od poru dni boli mnie coś w piersi nie mam żadnych zgrubień nić sobie nie wymacałam ale czasem taki kłujący ból odczuwam ,miała tak któraś?

inessa, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasmi tak mam ale wiem,że to jest czasmi od kregosłupa a przy zmianach pogody od blizny wśrodku po zabiegu. NIe wiem może jak pójdziesz na wizyte a dalej bedzie pobolewać to zwroć na to uwage lekarzowi. Samobadanie się nie jest trudne ale też czasmi zwłaszcza pod koniec cyklu może być troche utrudnione bo piersi naturalnie od hormonów się powiekszają gruczoły mlekowe uwydatniają się no i moze to też mieć jakiś wpływ no i można mieć objawy kłucia.

samira, gosia7122, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam cos w tym rodzaju. Okazalo sie ze to byly nerwobole. Z natury jestem choleryczka i kiedys musialo sie to odbic fizycznie

gosia7122, grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny polecam wam film teraz leci na TVN 7 "prawdziwa zbrodnia " na faktach ,czarnoskóry facet zostaje oskarżony o zabicie babki ,ekspedientki ,chociaż ....i nie będę pisać co dalej bo trzyma w napięciu :)

grosza, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ja mialam cos w tym rodzaju. Okazalo sie ze to byly nerwobole. Z natury jestem choleryczka i kiedys musialo sie to odbic fizycznie
    ja też myślę że to nerwobóle ,ale jak będę na wizycie to się zapytam .Jestem na początku cyklu i dlatego dziwne to dla mnie bo zawsze przed @ mnie bolą ale inaczej.Wizytę mogę mieć za miesiąc pewnie przejdzie do tego czasu.

grosza, promyk, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień do d..py
    zwolnili moją koleżankę z którą pracuję
    brzuch nap...la na @
    niedługo przestanę się starać bo jak zwolnienie mnie też obejmie to bez pracy fasolka jest raczej totalnym nieporozumieniem
    dół dół dół kibel :P

samira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza w mojej pracy zapowiedziano ze gdy bedzie wypadek to ta osoba bedzie ogladac zaklad z drugiej strony bramy. Ludzie sa traktowani jak psy. Jestesmy punktem statystycznym do wymiany poniewaz chetni czekaja za praca- zaden problem zeby wymienic.

grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    dzień do d..py
    brzuch nap...la na @
    niedługo przestanę się starać bo jak zwolnienie mnie też obejmie to bez pracy fasolka jest raczej totalnym nieporozumieniem
    a może cię nie obejmie zwolnienie ,współczuję koleżance...

jeśli chodzi o dzidzię to próbuję ten cykl i potem przerwa jak nie wyjdzie...biorę CLO a w piątek do ginki bo tak się zapisałam ,nich zrobi USG i już, chociaż to będzie dopiero 8dc ale w niedziele wyjeżdżam na urlop ,tak poszłabym w poniedziałek ,poproszę ja tez o lutkę dowcipna bo najtańsza i będę brała od 16-18dc lub w 3dzień po skoku ...i testy owu kupiłam 20+3ciążowe ...tyle w temacie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 00:01

Mango, grosza, bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zachodz szybciutko to Ci będą mogli naskoczyc ;-)
    grosza wrote:
    dzień do d..py
    brzuch nap...la na @

grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki, ja mam taki zajob w pracy w zwiazku z urlopem ze nawet nie mialam czasu wejsc w czoraj tutaj. Dzisiaj tez tylko kukam z rana, ale biore sie zaraz ostro do roboty.
    Pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia:-)

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ,pogoda się zmienia u mnie pochmurno i chyba będzie dziś podał deszczyk :)

bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    dzisiaj trochę chłodniej to dobrze człowiek odsapnie przed urlopem ;-)

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    ja dziś mam dzień adaptacyjny w pracy ;-) zrobię tylko to co muszę
    Bursztynku, jak samopoczucie?

Bursztyn, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam lekko deszczowo, leniwie...brzuch boli a tu nic, to jeszcze bardziej wkurza niż sama @
    pozdrowienia dla wszystkich zapracowanych i dla leniuchujących :)

Bursztyn, caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kochane
    Piekna pogoda i dzisiaj, ma sie podobno skonczyc w sobote lub niedziele, czyli wtedy kiedy juz oddam prace i bede mogla z domu wychodzic ;) Nie bede Wam opisywac co przezywam, bo to nawet nie jest do opisania, mam prywatny osobisty szpital psychiatryczny we wlasnej glowie. Szkoda gadac.
    W ciagu dnia musze miec wylaczone Ovu bo zagladalabym tu do Was bez przerwy :)
    Dziekuje za kciuki <3

Dorka71, Olena, Kasik303, caffe, Reni, inessa, Jolka76, grosza, promyk, gosia7122, megan8, bliska77, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ