35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki
samira wrote:betybet witaj bo jeszcze się nie znamy
megan8 wrote:Betybet witaj ,chyba zagoniłaś wszystkie panie do podmywania"
Jutro kończę 40 LAT - kremówka już się chłodzi winko też , rano zastrzyk i do pracy z ciachem ( może mi dadzą jutro taryfę ulgową)
Mężusia nie ma do piątku wieczór , ale jak wróci hmm wczoraj jeszcze spał z siksą 39 letnia za to w piątek RYCZACA CZTERDZIESTKA się mu trafi:D
P.S
Tak z innej beczki - skąd bierzecie te fajne gify na forum?inessa, samira, grosza, Reni, Mango, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
promyk wrote:Czesc dziewczynki. Bursztynku trzymam kciuki...czas sie zabrac za robote. Trudno to teraz odstawic na polke. Trzeba dokonczyc to co sie zaczelo.
Inassko rowniez przepadam za malosolnymi ogorkami.
Czekam na moja gin.inessa, promyk, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz po wizycie, wszystko ok.zrobila mi usg a w him: trzon macicy w przodozgieciu,prawidlowej wielkosci,endometrium grubosci- 12,1mm. Jajniki prawidlowej wielkosci i struktury. W prawym jajniku cialko zolte. Zatoka Douglasa wolna. Brac uczciwie kwas foliowy. Pozostaje dzialac!!!!
Chodze do dok. Marchwinskiej - naprawde super babka. Mam u niej juz prawie 20 letni stazinessa, gosia7122, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
inessa wrote:Zobaczcie jaką ładną ma tempke Bozia3 a nie daje znaku z tego wypadu do Anglii
Promyk już po?
Gosia co u Ciebie?
A wogóle co u zaciążonych mamusiek??? dawno nie dawały znaku życia !!!inessa, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa czasmi tak mam ale wiem,że to jest czasmi od kregosłupa a przy zmianach pogody od blizny wśrodku po zabiegu. NIe wiem może jak pójdziesz na wizyte a dalej bedzie pobolewać to zwroć na to uwage lekarzowi. Samobadanie się nie jest trudne ale też czasmi zwłaszcza pod koniec cyklu może być troche utrudnione bo piersi naturalnie od hormonów się powiekszają gruczoły mlekowe uwydatniają się no i moze to też mieć jakiś wpływ no i można mieć objawy kłucia.
samira, gosia7122, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny polecam wam film teraz leci na TVN 7 "prawdziwa zbrodnia " na faktach ,czarnoskóry facet zostaje oskarżony o zabicie babki ,ekspedientki ,chociaż ....i nie będę pisać co dalej bo trzyma w napięciu
grosza, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Ja mialam cos w tym rodzaju. Okazalo sie ze to byly nerwobole. Z natury jestem choleryczka i kiedys musialo sie to odbic fizycznie
grosza, promyk, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzień do d..py
zwolnili moją koleżankę z którą pracuję
brzuch nap...la na @
niedługo przestanę się starać bo jak zwolnienie mnie też obejmie to bez pracy fasolka jest raczej totalnym nieporozumieniem
dół dół dół kibelsamira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Grosza w mojej pracy zapowiedziano ze gdy bedzie wypadek to ta osoba bedzie ogladac zaklad z drugiej strony bramy. Ludzie sa traktowani jak psy. Jestesmy punktem statystycznym do wymiany poniewaz chetni czekaja za praca- zaden problem zeby wymienic.
grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnygrosza wrote:dzień do d..py
brzuch nap...la na @
niedługo przestanę się starać bo jak zwolnienie mnie też obejmie to bez pracy fasolka jest raczej totalnym nieporozumieniem
dół dół dół kibel
jeśli chodzi o dzidzię to próbuję ten cykl i potem przerwa jak nie wyjdzie...biorę CLO a w piątek do ginki bo tak się zapisałam ,nich zrobi USG i już, chociaż to będzie dopiero 8dc ale w niedziele wyjeżdżam na urlop ,tak poszłabym w poniedziałek ,poproszę ja tez o lutkę dowcipna bo najtańsza i będę brała od 16-18dc lub w 3dzień po skoku ...i testy owu kupiłam 20+3ciążowe ...tyle w temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 00:01
Mango, grosza, bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To zachodz szybciutko to Ci będą mogli naskoczyc
grosza wrote:dzień do d..py
brzuch nap...la na @
dół dół dół kibelgrosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki, ja mam taki zajob w pracy w zwiazku z urlopem ze nawet nie mialam czasu wejsc w czoraj tutaj. Dzisiaj tez tylko kukam z rana, ale biore sie zaraz ostro do roboty.
Pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia:-)Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Kochane
Piekna pogoda i dzisiaj, ma sie podobno skonczyc w sobote lub niedziele, czyli wtedy kiedy juz oddam prace i bede mogla z domu wychodzicNie bede Wam opisywac co przezywam, bo to nawet nie jest do opisania, mam prywatny osobisty szpital psychiatryczny we wlasnej glowie. Szkoda gadac.
W ciagu dnia musze miec wylaczone Ovu bo zagladalabym tu do Was bez przerwy
Dziekuje za kciukiDorka71, Olena, Kasik303, caffe, Reni, inessa, Jolka76, grosza, promyk, gosia7122, megan8, bliska77, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość