35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczynki
Piekny dzien, u mnie dopiero 7 rano ale musze sie sprezac z praca, bo jestem w czarnej dupie....wiec dzis, jutro i pojutrze to bedzie jazda bez trzymanki...to co poprawialam jest o kant dupy rozbic, wiec niektore sekcje musze pisac jeszcze raz.anna maria, bliska77, inessa, gosia7122, EwaT, megan8 lubią tę wiadomość
-
czesc
jestem,zreszta ciagle u was jestem,jakos nie czue się na podforum "ciaza" za dobrze za to tutaj jak w domu;-)
u mnie od rana wesoło bo chlopieec którym się zajmuje ma kryzys i wyl pod drzwiami od 6 do 7 a kazda proba uspokojenia skutkowała większym wyciem
poza tym Szymon znowu ma katar i mega kaszel a dopiero 6 dni temu odstawiliśmy antybiotyk ,mam dzisiaj wizyte na 15,20 i nie wyjde z niej dopóki nie dostane skierowania na wymaz z gardla,kurcze ciagle mamy albo zapalenie krtani albo angine ropna,myslicie ze jeszcze jakies badania mam wyprosić?
u mnie ok,od 2 dni czuje lekkie mdlosci rano i wieczorem,za to umycie zebow przed 12 graniczy z cudem
trzymam kciuki za wszystkieReni, anna maria, inessa, Jolka76, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn trzymam kciuki za wene
chciałam wam jeszcze napisac ze moja 42 letnia kuzynka zaszla w ciaze po 4 latach leczenia,po prostu odpuscila i powiedziała ze ma dosyć walki,po 2 miesiącach jest w ciąży iiiiiiiiiiii sa 3 serduszka;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 08:39
Reni, Bursztyn, samira, inessa, Jolka76, Mango, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:Bursztyn trzymam kciuki za wene
chciałam wam jeszcze napisac ze moja 42 letnia kuzynka zaszla w ciaze po 4 latach leczenia,po prostu odpuscila i powiedziała ze ma dosyć walki,po 2 miesiącach jest w ciąży iiiiiiiiiiii sa 3 serduszka;-)Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Reni a wiesz ze nawet nie jestem smutnamartwi mnie tylko to co teraz sie dzieje
, bo zwykle mialam @ co 25-26 dni a teraz nic, bo nawet nie sa to u mnie teraz plamienia tylko jakas tam kropeczka, praktycznie niezauwazalna.
Juz nawet chce zeby przyszla i miec to z bani
Reni wrote:OJ Kasik nie smutkuj
jutro też jest dzieńi będziesz dłużej z nami
inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
u mnie dzisiaj porada dnia
"Testy owulacyjne najlepiej robić około południa. Poziom hormonu LH wykrywanego przez testy często zaczyna rosnąć nad ranem i osiąga swój szczyt w godzinach porannych. Jeśli zbyt wcześnie rano wykonasz test może się zdarzyć, że ominiesz jego najwyższą wartość."Kasik303, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie mow ze ma trojaczki?????
tak dokładnie , sa trojaczki
kuzynka była zaskoczona i chyba zszokowana ta wiadomoscia a teraz mowi ze nie narzeka bo i tak zawsze chciała 3 co prawda nie naraz ale marzenie się spelniloReni, samira, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no ja jej się nie dziwię
Hardcore!
nadmiar szczęścia
i weź to ogarnijtu dopiero życie trzeba wywrócić do góry nogami
zmienić samochód przemeblować mieszkanie
wow raz a porządnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:28
anna maria, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,ja tez odliczam dni do urlopu jeszcze 3 dni ,jutro mam Gina.W poniedzialek wyjezdzamy na 2 tyg.Jak wroce to bede miala duzo ,bardzo duzo do czytania i mam nadzieje zobaczyc zielone kropki!!Milego dnia dla wszystkich
inessa, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni widze ze my rowno na urlopik ,mam nadzieje ze pogoda bedzie tak jak teraz,zyc nie umierac.
Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyjemnego ,slonecznego urlopu Ci zycze ,moze wrocisz z dzidzia na pokladzie:-)samira wrote:ja wyjeżdżam w niedzielę
a wracam ok.26-27 ...
trojaczki łałdójka na raz to już hardcor
a ja wczoraj zaczęłam CLO brać ,już się boję hahaha ...
inessa, samira, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość