35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie,
Bursztynku, nie martw się, będzie dobrze, wiem z własnego doświadczenia, że w ostatniej chwili wszystko jakoś wychodzi i wena też, także będzie dobrze.
ja jutro idę do pracy, 2,5 tygodnia laby dobiega właśnie końca......
upał na dworze ale ja akurat za takimi temperaturami nie przepadam, po prostu nie jestem w stanie funkcjonować
miłego dnia dziewczynkiinessa, anna maria, Bursztyn, grosza, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry dziewczęta!
trochę za chmurką u mnie, ale to dobrze dzień do leniuchowania
wczoraj już 100% pewna że @ a tu nic...jestem zła bo jeśli to bezowulacyjny i wydłuży się nie wiadomo ile to tylko strata czasu
miłego dniainessa, anna maria, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym dniu
Super,że jedziecie na wakacje a bedzie ktoś na forum
MY mamy dzieci do nastepnej środy już nie wiem co im wymyślać bo one w ytakim wieku,że nie wiadomo co no i jeszcze chłopak i dziewczynka ufufufufuf wczoraj padłąm jak kawka a w nocy z upału nie mogłam spać z upału.
U nas upał ale zaczyna się chmurzyć.
Dobrego dniaDorka71, anna maria, grosza, Mango, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki. Bursztynku trzymam kciuki...czas sie zabrac za robote. Trudno to teraz odstawic na polke. Trzeba dokonczyc to co sie zaczelo.
Inassko rowniez przepadam za malosolnymi ogorkami.
Czekam na moja gin.inessa, gosia7122, grosza, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk