WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie,
    ja dziś mam dzień adaptacyjny w pracy ;-) zrobię tylko to co muszę
    Bursztynku, jak samopoczucie?
    Agus, przechodze chyba ksiazkowo przez wszystkie fazy psychozy ;)

caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku trzymaj się - przebrniesz przez to wszystko i będzie ok. Ja z pogody angielskiej korzystam na całęgo- skończy się ładna akurat wtedy, kiedy będę wracać do Krakowa...:)
    Podczytuje Was od czasu do czasu, ale nie mam kiedy pisać...
    Zainteresował mnie temat sody oczyszczonej - jak to sobie aplikować? Po prostu zrobić nasiadówkę?
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Kochane
    Piekna pogoda i dzisiaj, ma sie podobno skonczyc w sobote lub niedziele, czyli wtedy kiedy juz oddam prace i bede mogla z domu wychodzic ;) Nie bede Wam opisywac co przezywam, bo to nawet nie jest do opisania, mam prywatny osobisty szpital psychiatryczny we wlasnej glowie. Szkoda gadac.
    W ciagu dnia musze miec wylaczone Ovu bo zagladalabym tu do Was bez przerwy :)
    Dziekuje za kciuki <3

Bursztyn, Dorka71, caffe, inessa, megan8, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ze nie odnosze sie do postow, ale nie mam czasu, obiecuje poprawe pojutrze, o ile dozyje oczywiscie....

bliska77, caffe, samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska tempka jest...ale testy też są :) Nie łudzę się w tym cyklu bo i choroba i zmiana klimatu - to pewnie dlatego... Chciałabym do jutra dostać @ - nie wcześniej , bo w ten sposób zdążę wrócić do Kraka i zrobić w poniedziałek badania w 3-4 dc..:)
    inessa wrote:
    Zobaczcie jaką ładną ma tempke Bozia3 a nie daje znaku z tego wypadu do Anglii :P :P :P
    Promyk już po?
    Gosia co u Ciebie?
    A wogóle co u zaciążonych mamusiek??? dawno nie dawały znaku życia !!!

caffe, Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka..niech tam sobie boli...:) byle nie na czerwowno...;)
    Dorka71 wrote:
    witam lekko deszczowo, leniwie...brzuch boli a tu nic, to jeszcze bardziej wkurza niż sama @
    pozdrowienia dla wszystkich zapracowanych i dla leniuchujących :)

Dorka71, caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka więc obydwie zaczniemy z CLO kolejne cykle - żeby nam z tego sześciopaki nie wyszły...;)

Kasik303, caffe, Bursztyn, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Agus, przechodze chyba ksiazkowo przez wszystkie fazy psychozy ;)
    Bursztynku, bądź dzielna, wytrzymaj, zobacz, to już, zaraz i będzie po ... ;-)

caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Miłego dnia Wam życzę.

U mnie 39 dc, ciekawe czy pani @ raczy mnie odwiedzić. Zazdroszczę dziewczynom, które mają cykle zdecydowanie krótsze. U mnie to zawsze maraton jest :(

Dorka71, Kasik303, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia wszystkich marzeń.

caffe, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet, dołączam się do życzeń :P

Kasik303, Dorka71, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki.... jak cos to w przyszlosci wpadne po porade :)
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Kochane
    Piekna pogoda i dzisiaj, ma sie podobno skonczyc w sobote lub niedziele, czyli wtedy kiedy juz oddam prace i bede mogla z domu wychodzic ;) Nie bede Wam opisywac co przezywam, bo to nawet nie jest do opisania, mam prywatny osobisty szpital psychiatryczny we wlasnej glowie. Szkoda gadac.
    W ciagu dnia musze miec wylaczone Ovu bo zagladalabym tu do Was bez przerwy :)
    Dziekuje za kciuki <3

caffe, Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Bozia, tak londynska pogoda poki co jest super :) mam nadzieje ze dobrze bawisz sie na wyspach :)

Bozia3 wrote:
    Bursztynku trzymaj się - przebrniesz przez to wszystko i będzie ok. Ja z pogody angielskiej korzystam na całęgo- skończy się ładna akurat wtedy, kiedy będę wracać do Krakowa...:)
    Zainteresował mnie temat sody oczyszczonej - jak to sobie aplikować? Po prostu zrobić nasiadówkę?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziekuje Bozia, tylko ze ja troche w czarnej dupie jestem, ale to juz pisalam :) trzymam kciuki za Twoj nastepny cykl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 10:17

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :)

U mnie nowy cykl sie zaczal wczoraj, ale nie mierze i juz nic nie robie, ale NAPEWNO BEDE Z WAMI PISAC BO FAJOWE JESTESCIE :) :)

Za dwa tygodnie mam urodzinki i ten miesiac i przyszly pelen relaks i bzykanko be mierzenia i innych rzeczy....;)

Jutro mam wizyte u gina i niby on mam powiedziec jak bedziemy dzialac....
    Trzymam kciuki za wszystkie :)

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik, to my razem zaczynamy nasze zmagania;-) i jeszcze Mango widzialam ze zaczela cykl we wtorek, wiec jest nas 3 w jednym czasie, bedziemy sobie kibicowac:-)
    Reni, dzwonilam do laboratorium do ktorego dzisiaj ide na badania, bo meczylo mnie to ze badania hormonalne trzeba robic na czczo, w necie tez roznie o tym pisza. No i pani powiedziala ze wystarczy byc 3-4 godziny po ostatnim posilku. Tak wiec jade dzisiaj po pracy, bo jednak przed urlopem jest taki nawal ze nie udaloby mi sie isc rano.

inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, jestem z Toba myslami....obrona minie szybciutko i niedlugo bedzie juz z glowy...

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, jestem z Toba myslami....obrona minie szybciutko i niedlugo bedzie juz z glowy...

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki czy możecie bez problemu wpisywać notatki na wykresie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola super co trzy to nie jedna ;) bede patrzec na wasze wykresiki

Viola wrote:
    Kasik, to my razem zaczynamy nasze zmagania;-) i jeszcze Mango widzialam ze zaczela cykl we wtorek, wiec jest nas 3 w jednym czasie, bedziemy sobie kibicowac:-)
    Reni, dzwonilam do laboratorium do ktorego dzisiaj ide na badania, bo meczylo mnie to ze badania hormonalne trzeba robic na czczo, w necie tez roznie o tym pisza. No i pani powiedziala ze wystarczy byc 3-4 godziny po ostatnim posilku. Tak wiec jade dzisiaj po pracy, bo jednak przed urlopem jest taki nawal ze nie udaloby mi sie isc rano.

caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Samirka więc obydwie zaczniemy z CLO kolejne cykle - żeby nam z tego sześciopaki nie wyszły...;)
    hahahhahaha dobre :D tak byc może ale jak już to dopuszczam dwójeczkę dwujajowe (dwie owodnie,dwa łożyska -tak najlepiej zeby nie było podkradania)chłopiec i dziewczynka albo dwie baby ...:P

caffe, inessa, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ