35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynku trzymaj się - przebrniesz przez to wszystko i będzie ok. Ja z pogody angielskiej korzystam na całęgo- skończy się ładna akurat wtedy, kiedy będę wracać do Krakowa...
Podczytuje Was od czasu do czasu, ale nie mam kiedy pisać...
Zainteresował mnie temat sody oczyszczonej - jak to sobie aplikować? Po prostu zrobić nasiadówkę?Bursztyn wrote:Dzien dobry Kochane
Piekna pogoda i dzisiaj, ma sie podobno skonczyc w sobote lub niedziele, czyli wtedy kiedy juz oddam prace i bede mogla z domu wychodzicNie bede Wam opisywac co przezywam, bo to nawet nie jest do opisania, mam prywatny osobisty szpital psychiatryczny we wlasnej glowie. Szkoda gadac.
W ciagu dnia musze miec wylaczone Ovu bo zagladalabym tu do Was bez przerwy
Dziekuje za kciukiBursztyn, Dorka71, caffe, inessa, megan8, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesska tempka jest...ale testy też są
Nie łudzę się w tym cyklu bo i choroba i zmiana klimatu - to pewnie dlatego... Chciałabym do jutra dostać @ - nie wcześniej , bo w ten sposób zdążę wrócić do Kraka i zrobić w poniedziałek badania w 3-4 dc..
inessa wrote:Zobaczcie jaką ładną ma tempke Bozia3 a nie daje znaku z tego wypadu do Anglii
Promyk już po?
Gosia co u Ciebie?
A wogóle co u zaciążonych mamusiek??? dawno nie dawały znaku życia !!!caffe, Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dorka..niech tam sobie boli...
byle nie na czerwowno...
Dorka71 wrote:witam lekko deszczowo, leniwie...brzuch boli a tu nic, to jeszcze bardziej wkurza niż sama @
pozdrowienia dla wszystkich zapracowanych i dla leniuchującychDorka71, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Miłego dnia Wam życzę.
U mnie 39 dc, ciekawe czy pani @ raczy mnie odwiedzić. Zazdroszczę dziewczynom, które mają cykle zdecydowanie krótsze. U mnie to zawsze maraton jestDorka71, Kasik303, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki.... jak cos to w przyszlosci wpadne po porade
Bursztyn wrote:Dzien dobry Kochane
Piekna pogoda i dzisiaj, ma sie podobno skonczyc w sobote lub niedziele, czyli wtedy kiedy juz oddam prace i bede mogla z domu wychodzicNie bede Wam opisywac co przezywam, bo to nawet nie jest do opisania, mam prywatny osobisty szpital psychiatryczny we wlasnej glowie. Szkoda gadac.
W ciagu dnia musze miec wylaczone Ovu bo zagladalabym tu do Was bez przerwy
Dziekuje za kciukicaffe, Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Bozia, tak londynska pogoda poki co jest super
mam nadzieje ze dobrze bawisz sie na wyspach
Bozia3 wrote:Bursztynku trzymaj się - przebrniesz przez to wszystko i będzie ok. Ja z pogody angielskiej korzystam na całęgo- skończy się ładna akurat wtedy, kiedy będę wracać do Krakowa...
Zainteresował mnie temat sody oczyszczonej - jak to sobie aplikować? Po prostu zrobić nasiadówkę?caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku trzymaj się - przebrniesz przez to wszystko i będzie ok. Ja z pogody angielskiej korzystam na całęgo- skończy się ładna akurat wtedy, kiedy będę wracać do Krakowa...
Zainteresował mnie temat sody oczyszczonej - jak to sobie aplikować? Po prostu zrobić nasiadówkę?trzymam kciuki za Twoj nastepny cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 10:17
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki
U mnie nowy cykl sie zaczal wczoraj, ale nie mierze i juz nic nie robie, ale NAPEWNO BEDE Z WAMI PISAC BO FAJOWE JESTESCIE
Za dwa tygodnie mam urodzinki i ten miesiac i przyszly pelen relaks i bzykanko be mierzenia i innych rzeczy....
Jutro mam wizyte u gina i niby on mam powiedziec jak bedziemy dzialac....
Trzymam kciuki za wszystkiebliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kasik, to my razem zaczynamy nasze zmagania;-) i jeszcze Mango widzialam ze zaczela cykl we wtorek, wiec jest nas 3 w jednym czasie, bedziemy sobie kibicowac:-)
Reni, dzwonilam do laboratorium do ktorego dzisiaj ide na badania, bo meczylo mnie to ze badania hormonalne trzeba robic na czczo, w necie tez roznie o tym pisza. No i pani powiedziala ze wystarczy byc 3-4 godziny po ostatnim posilku. Tak wiec jade dzisiaj po pracy, bo jednak przed urlopem jest taki nawal ze nie udaloby mi sie isc rano.inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola super co trzy to nie jedna
bede patrzec na wasze wykresiki
Viola wrote:Kasik, to my razem zaczynamy nasze zmagania;-) i jeszcze Mango widzialam ze zaczela cykl we wtorek, wiec jest nas 3 w jednym czasie, bedziemy sobie kibicowac:-)
Reni, dzwonilam do laboratorium do ktorego dzisiaj ide na badania, bo meczylo mnie to ze badania hormonalne trzeba robic na czczo, w necie tez roznie o tym pisza. No i pani powiedziala ze wystarczy byc 3-4 godziny po ostatnim posilku. Tak wiec jade dzisiaj po pracy, bo jednak przed urlopem jest taki nawal ze nie udaloby mi sie isc rano.caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Samirka więc obydwie zaczniemy z CLO kolejne cykle - żeby nam z tego sześciopaki nie wyszły...
tak byc może ale jak już to dopuszczam dwójeczkę dwujajowe (dwie owodnie,dwa łożyska -tak najlepiej zeby nie było podkradania)chłopiec i dziewczynka albo dwie baby ...
caffe, inessa, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość