35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485558531541102&set=a.348356355261321.82963.237513286345629&type=1&theater
może koszulkę?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
No i dupa. Dzwonilam do laboratorium i zwykla prolaktyne mozna badac o kazdej porzez dnia,nie trzeba byc na czczo natomiast prolaktyna z tym obciazeniem powinna byc badana na czczo. Ide jutro rano albo w sobote.
nick nieaktualny, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitacjie u nas ciepło ale raz leje raz słońce pada.
Betybed spełnienia marzeń zdrówka i ............

Aga mam nadzieje,że odpoczełaś no a praca w wakacje nie bedzie tak ciężka
Burtszynku sił Ci kochana zyczę
Wszystkim zaczynającym nowy cykl zyczę powodzenia oby to był w końcu TEN cykl
ja dołacze niedługo do Was bo mam strasznego PMSa 
Mzmuśki dajcie zanać co u Was
Dobrego dnia dla każdej z Was

A ja jak miałam mieć badania hormonalne miałąm być na czczo pomiedzy 2 a 6 dniem cyklu. Prolaktyne przez kilka lat badałam comiesiac i nie trzeba było byc na czczo chyba,że po obciążeniu ale ja nigdy tego nie miałam robionego bo endokrynolog stwierdziła,że od tego się już odeszło wszedzie tylko w Polsce się to robi.
grosza, megan8, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja mam fajne kawały

Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli. - Co to kochanie?
- źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam.
Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy:
- Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...!
- Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw...
Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego.
- No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...
hahahahaha...
Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny).
Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia".
Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia"
Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia TEŚĆ"
Mama mówi do córki: Biegnij do sklepu i kup mi biustonosz. Córka biegnie i szepcze do siebie: biustonosz, biustonosz ... Nagle się potyka o kamień, upada po czym wstaje i biegnie dalej szepcząc do siebie: listonosz, listonosz ... Wchodzi do sklepu i pyta: są listonosze? Ekspedientka na to: listonosze są na poczcie. Dziewczynka biegnie na pocztę, Wchodzi i pyta Pani w okienku: jest listonosz? Ekspedientka: jest kilka, który ma być? Dziewczynka: Taki, by dobrze leżał na mojej mamie.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wlasnie dolaczylam do starajacych sie o dzidziusia,mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona:)
Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, promyk, gosia7122, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Mango, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzieki za mile powitanie:)jestem na etapie staran o 3 bobaska ale widze ze z wiekiem coraz trudniej....mam za soba ciaze pozamaciczna,i wczesne poronienie ale sie nie poddaje
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie Panie właśnie się do Was wprosiłam za niecały miesiąc kończę 35 lat i dlatego ośmieliłam się do Was dołączyć. O sobie krótko mam dwie córki 15 i 3 a od grudnia staramy się z mężem o synka. Prawie nam się w maju udało, wekend majowy był dla mnie najwspanialszy jak zobaczyłam dwie kreski na teście ale moja radość nie trwała długo bo w poniedziałek dostałam krwotoku i tyle było po wszystkim. Teraz przed każdą @ drżę i dlatego zaczęłam szukać jakiegoś forum żeby z kimś poklikać na różne tematy związane z ciążą. Mam nadzieję że wczytam się w Wasze forum i niedługo będę mogła już Wam odpisywać i dzielić się spostrzeżeniami a teraz około 16-07 czekam na owu więc każda dobra rada mi się przyda
Pozdrawiam Wszystkie Kobietki
MoniaT
nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, promyk, gosia7122, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Mango, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Monia

MoniaT wrote:Witam wszystkie Panie właśnie się do Was wprosiłam za niecały miesiąc kończę 35 lat i dlatego ośmieliłam się do Was dołączyć. O sobie krótko mam dwie córki 15 i 3 a od grudnia staramy się z mężem o synka. Prawie nam się w maju udało, wekend majowy był dla mnie najwspanialszy jak zobaczyłam dwie kreski na teście ale moja radość nie trwała długo bo w poniedziałek dostałam krwotoku i tyle było po wszystkim. Teraz przed każdą @ drżę i dlatego zaczęłam szukać jakiegoś forum żeby z kimś poklikać na różne tematy związane z ciążą. Mam nadzieję że wczytam się w Wasze forum i niedługo będę mogła już Wam odpisywać i dzielić się spostrzeżeniami a teraz około 16-07 czekam na owu więc każda dobra rada mi się przyda
Pozdrawiam Wszystkie Kobietki
MoniaT
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny i reszte starej ekipy.Dzisiaj bylam u Gina ,zrobil usg i" badanie reczne "i wszystko jest ok ,jezeli chce sie starac to za 3 miesiace ,wynik histopatologii :aniolek umarl bo nie Dostal odpowiedniej ilosci odrzywczych, wina placenty.
promyk, nick nieaktualny, megan8, grosza, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość