WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485558531541102&set=a.348356355261321.82963.237513286345629&type=1&theater

może koszulkę?
    ;-)

Kasik303, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupuje! :-)
    Reni wrote:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485558531541102&set=a.348356355261321.82963.237513286345629&type=1&theater

może koszulkę?
    ;-)

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupa. Dzwonilam do laboratorium i zwykla prolaktyne mozna badac o kazdej porzez dnia,nie trzeba byc na czczo natomiast prolaktyna z tym obciazeniem powinna byc badana na czczo. Ide jutro rano albo w sobote.

inessa, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witacjie u nas ciepło ale raz leje raz słońce pada.
    Betybed spełnienia marzeń zdrówka i ............ :D :D :D
    Aga mam nadzieje,że odpoczełaś no a praca w wakacje nie bedzie tak ciężka ;-)
    Burtszynku sił Ci kochana zyczę <3
    Wszystkim zaczynającym nowy cykl zyczę powodzenia oby to był w końcu TEN cykl :) ja dołacze niedługo do Was bo mam strasznego PMSa :P
    Mzmuśki dajcie zanać co u Was <3
    Dobrego dnia dla każdej z Was :) :) :)

A ja jak miałam mieć badania hormonalne miałąm być na czczo pomiedzy 2 a 6 dniem cyklu. Prolaktyne przez kilka lat badałam comiesiac i nie trzeba było byc na czczo chyba,że po obciążeniu ale ja nigdy tego nie miałam robionego bo endokrynolog stwierdziła,że od tego się już odeszło wszedzie tylko w Polsce się to robi.

grosza, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam fajne kawały ;)

Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli. - Co to kochanie?
    - źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam.
    Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy:
    - Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...!
    - Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw...
    Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego.
    - No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...

hahahahaha...

Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny).
    Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia".
    Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia"
    Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia TEŚĆ"

Mama mówi do córki: Biegnij do sklepu i kup mi biustonosz. Córka biegnie i szepcze do siebie: biustonosz, biustonosz ... Nagle się potyka o kamień, upada po czym wstaje i biegnie dalej szepcząc do siebie: listonosz, listonosz ... Wchodzi do sklepu i pyta: są listonosze? Ekspedientka na to: listonosze są na poczcie. Dziewczynka biegnie na pocztę, Wchodzi i pyta Pani w okienku: jest listonosz? Ekspedientka: jest kilka, który ma być? Dziewczynka: Taki, by dobrze leżał na mojej mamie.

Kasik303, inessa, Dorka71, anna maria, megan8, polarmiś, bliska77, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wlasnie dolaczylam do starajacych sie o dzidziusia,mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona:)

Reni, inessa, Dorka71, anna maria, promyk, gosia7122, megan8, polarmiś, bliska77, Olena, Mango, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Strands :-)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy i zapraszamy :)
    strands wrote:
    Witam wlasnie dolaczylam do starajacych sie o dzidziusia,mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona:)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za mile powitanie:)jestem na etapie staran o 3 bobaska ale widze ze z wiekiem coraz trudniej....mam za soba ciaze pozamaciczna,i wczesne poronienie ale sie nie poddaje

Kasik303, Reni, inessa, Dorka71, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Strands i widziałąm,że jest jeszcze Monia T u nas radośnie i wesoło a zwlłaszcza pomocnie :D
    Samirko super :D

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa witaj,fajnie tak w wiekszym gronie:)

inessa lubi tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie właśnie się do Was wprosiłam za niecały miesiąc kończę 35 lat i dlatego ośmieliłam się do Was dołączyć. O sobie krótko mam dwie córki 15 i 3 a od grudnia staramy się z mężem o synka. Prawie nam się w maju udało, wekend majowy był dla mnie najwspanialszy jak zobaczyłam dwie kreski na teście ale moja radość nie trwała długo bo w poniedziałek dostałam krwotoku i tyle było po wszystkim. Teraz przed każdą @ drżę i dlatego zaczęłam szukać jakiegoś forum żeby z kimś poklikać na różne tematy związane z ciążą. Mam nadzieję że wczytam się w Wasze forum i niedługo będę mogła już Wam odpisywać i dzielić się spostrzeżeniami a teraz około 16-07 czekam na owu więc każda dobra rada mi się przyda
    Pozdrawiam Wszystkie Kobietki
    MoniaT

inessa, Dorka71, anna maria, promyk, gosia7122, megan8, polarmiś, bliska77, Olena, Mango, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Monia :)

MoniaT wrote:
    Witam wszystkie Panie właśnie się do Was wprosiłam za niecały miesiąc kończę 35 lat i dlatego ośmieliłam się do Was dołączyć. O sobie krótko mam dwie córki 15 i 3 a od grudnia staramy się z mężem o synka. Prawie nam się w maju udało, wekend majowy był dla mnie najwspanialszy jak zobaczyłam dwie kreski na teście ale moja radość nie trwała długo bo w poniedziałek dostałam krwotoku i tyle było po wszystkim. Teraz przed każdą @ drżę i dlatego zaczęłam szukać jakiegoś forum żeby z kimś poklikać na różne tematy związane z ciążą. Mam nadzieję że wczytam się w Wasze forum i niedługo będę mogła już Wam odpisywać i dzielić się spostrzeżeniami a teraz około 16-07 czekam na owu więc każda dobra rada mi się przyda
    Pozdrawiam Wszystkie Kobietki
    MoniaT

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia hejka :)

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie strands i Monia :)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za przyjęcie

inessa lubi tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wakcaje wakacje wakacje cisza tutaj jak makiem zasiał :D

Andzia33 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny i reszte starej ekipy.Dzisiaj bylam u Gina ,zrobil usg i" badanie reczne "i wszystko jest ok ,jezeli chce sie starac to za 3 miesiace ,wynik histopatologii :aniolek umarl bo nie Dostal odpowiedniej ilosci odrzywczych, wina placenty.

promyk, inessa, megan8, grosza, Lucky, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowe oredowniczki jajeczek.
    Wszystkiego dobrego w dniu urodzin

inessa, anna maria, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to znaczy ze wina placenty?

inessa, anna maria lubią tę wiadomość

Promyk
‹‹ 875 876 877 878 879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ