35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dupa. Dzwonilam do laboratorium i zwykla prolaktyne mozna badac o kazdej porzez dnia,nie trzeba byc na czczo natomiast prolaktyna z tym obciazeniem powinna byc badana na czczo. Ide jutro rano albo w sobote.
inessa, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitacjie u nas ciepło ale raz leje raz słońce pada.
Betybed spełnienia marzeń zdrówka i ............
Aga mam nadzieje,że odpoczełaś no a praca w wakacje nie bedzie tak ciężka
Burtszynku sił Ci kochana zyczę
Wszystkim zaczynającym nowy cykl zyczę powodzenia oby to był w końcu TEN cyklja dołacze niedługo do Was bo mam strasznego PMSa
Mzmuśki dajcie zanać co u Was
Dobrego dnia dla każdej z Was
A ja jak miałam mieć badania hormonalne miałąm być na czczo pomiedzy 2 a 6 dniem cyklu. Prolaktyne przez kilka lat badałam comiesiac i nie trzeba było byc na czczo chyba,że po obciążeniu ale ja nigdy tego nie miałam robionego bo endokrynolog stwierdziła,że od tego się już odeszło wszedzie tylko w Polsce się to robi.grosza, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja mam fajne kawały
Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli. - Co to kochanie?
- źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam.
Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy:
- Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...!
- Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw...
Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego.
- No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...
hahahahaha...
Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny).
Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia".
Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia"
Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia TEŚĆ"
Mama mówi do córki: Biegnij do sklepu i kup mi biustonosz. Córka biegnie i szepcze do siebie: biustonosz, biustonosz ... Nagle się potyka o kamień, upada po czym wstaje i biegnie dalej szepcząc do siebie: listonosz, listonosz ... Wchodzi do sklepu i pyta: są listonosze? Ekspedientka na to: listonosze są na poczcie. Dziewczynka biegnie na pocztę, Wchodzi i pyta Pani w okienku: jest listonosz? Ekspedientka: jest kilka, który ma być? Dziewczynka: Taki, by dobrze leżał na mojej mamie.
Kasik303, inessa, Dorka71, anna maria, megan8, polarmiś, bliska77, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie Panie właśnie się do Was wprosiłam za niecały miesiąc kończę 35 lat i dlatego ośmieliłam się do Was dołączyć. O sobie krótko mam dwie córki 15 i 3 a od grudnia staramy się z mężem o synka. Prawie nam się w maju udało, wekend majowy był dla mnie najwspanialszy jak zobaczyłam dwie kreski na teście ale moja radość nie trwała długo bo w poniedziałek dostałam krwotoku i tyle było po wszystkim. Teraz przed każdą @ drżę i dlatego zaczęłam szukać jakiegoś forum żeby z kimś poklikać na różne tematy związane z ciążą. Mam nadzieję że wczytam się w Wasze forum i niedługo będę mogła już Wam odpisywać i dzielić się spostrzeżeniami a teraz około 16-07 czekam na owu więc każda dobra rada mi się przyda
Pozdrawiam Wszystkie Kobietki
MoniaTinessa, Dorka71, anna maria, promyk, gosia7122, megan8, polarmiś, bliska77, Olena, Mango, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Monia
MoniaT wrote:Witam wszystkie Panie właśnie się do Was wprosiłam za niecały miesiąc kończę 35 lat i dlatego ośmieliłam się do Was dołączyć. O sobie krótko mam dwie córki 15 i 3 a od grudnia staramy się z mężem o synka. Prawie nam się w maju udało, wekend majowy był dla mnie najwspanialszy jak zobaczyłam dwie kreski na teście ale moja radość nie trwała długo bo w poniedziałek dostałam krwotoku i tyle było po wszystkim. Teraz przed każdą @ drżę i dlatego zaczęłam szukać jakiegoś forum żeby z kimś poklikać na różne tematy związane z ciążą. Mam nadzieję że wczytam się w Wasze forum i niedługo będę mogła już Wam odpisywać i dzielić się spostrzeżeniami a teraz około 16-07 czekam na owu więc każda dobra rada mi się przyda
Pozdrawiam Wszystkie Kobietki
MoniaTinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny i reszte starej ekipy.Dzisiaj bylam u Gina ,zrobil usg i" badanie reczne "i wszystko jest ok ,jezeli chce sie starac to za 3 miesiace ,wynik histopatologii :aniolek umarl bo nie Dostal odpowiedniej ilosci odrzywczych, wina placenty.
promyk, inessa, megan8, grosza, Lucky, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość