35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowe dziewczyny Strands i MoniaT prośba listy nie kopiujemy ,piszecie swoje dane a ja je umieszczam na pierwszej stronie bo tak jest bałagan także ja wpisze te dane a proszę o wykasowanie postów ze skopiowaną lista ,z góry dzięki
oczywiście dane uzupełnione na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 18:15
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamirko współczuje a moze to refluks? bo takie ma objwy czasami. ja mam od nocy straszną duszność,że nawet mam problem codzeniem bo mi słabo z niedotlenienia nie wiem co się dzieje. Do tego nos zatkany od alergii i gardło boli. ty nie masz nasilenia astmy?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko współczuje a moze to refluks? bo takie ma objwy czasami. ja mam od nocy straszną duszność,że nawet mam problem codzeniem bo mi słabo z niedotlenienia nie wiem co się dzieje. Do tego nos zatkany od alergii i gardło boli. ty nie masz nasilenia astmy?
Refluks też mam ale to wszystko razem daje takie efekty a astmy to z tego co wiem to nie mam. Ale tak jak pisałam wcześniej zaczęło się od bólu głowy później kręgosłup o brzuch i mdłości i słabość.inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Dziękuję za życzenia - dziś stuknęło mi 2 x 20 i jak na razie jest mi z tym dobrze - zapraszam na razie na kremówkęa prawdziwa impreza na urlopie czyli już za tydzień.
Dziś zamiast dmuchać świeczki dostałam pregnyl , zanim doszłam do domu czułam ogień w majtkach naprawdęa mój strażak w delegacji <ryczy jak bóbr> teraz boli mnie brzuch i pasek owulacyjny pokazał dwie fajne kreseczki .
inessa, megan8, Lucky, bliska77, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny