35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kiedys juz tez mialam was o to pytac, ale widze ze nie tylko ja jestem zboczona;-) ja po owulce to mierze non stop. Przychodze z pracy, lezakuje i mierze, cos porobie i mierze, i przed spaniem tez sobie mierze...
Reni wrote:aaa ahahahahah a wiesz, że ja przez ostatni miesiąc mierzyłam codziennie i w pracy i wieczorami, żeby sprawdzić czy i wtedy jest róznica
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola tez tak mialam ostatnio
i obiecalam sobie ze to moj pierwszy i ostatni cykl z tempka...pozniej daje troche luzu, bo przez to mierzenie nie za dobrze mi sie spalo....
Viola wrote:kiedys juz tez mialam was o to pytac, ale widze ze nie tylko ja jestem zboczona;-) ja po owulce to mierze non stop. Przychodze z pracy, lezakuje i mierze, cos porobie i mierze, i przed spaniem tez sobie mierze...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo coś z tym czasem trzeba zrobić. Ja dla "wiedzy" też mierzyłam wieczorem dla porównania. Teraz już powoli się uspakajam.
Viola wrote:kiedys juz tez mialam was o to pytac, ale widze ze nie tylko ja jestem zboczona;-) ja po owulce to mierze non stop. Przychodze z pracy, lezakuje i mierze, cos porobie i mierze, i przed spaniem tez sobie mierze...Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziewczyny a ja mam nowe info.jak zlikwidowac pryszcze (sama mam na plecach) otoz pani stomatolog powiedziala ze plyn do polkania jamy ustnej ktory sprzedaja w Aldim (tu w niemczech nie wiem czy ten sam jest w Polsce) niebieski kolor,nie polkac nim zebow bo szkodzi ,za to smarowac syfki i podobno schodza.Jutro zakupie i zlikwiduje te plecowe pryszcze,bo nawet nie moge bluzki z otkrytymi plecami zalozyc.
samira, bliska77, inessa, Olena, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Promyk ale to nie gin ma czarować tylko Twój mąż magiczną różdżką
promyk wrote:Kochane binnnnngo!!!!! Dwie grube krechy....Jutro rozkladam nogi i niech mnie bada i czarujeHarry Pottery w spodnicy
gosia7122, Mango, Bursztyn, inessa, promyk, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Ja sama siebie nie postrzegam jako za starej na ciaze i nie pomyslalam ze moge byc za stara, dopiero trolle zrobily mi zamet w glowie. Halle Berry ma 47 lat i jestw ciazy wiec ja majac 42 tym bardziej moge byc...a wiem ze moge bo udalo nam sie w marcu:-)
promyk, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość