WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedys juz tez mialam was o to pytac, ale widze ze nie tylko ja jestem zboczona;-) ja po owulce to mierze non stop. Przychodze z pracy, lezakuje i mierze, cos porobie i mierze, i przed spaniem tez sobie mierze...;-)
    Reni wrote:
    aaa ahahahahah a wiesz, że ja przez ostatni miesiąc mierzyłam codziennie i w pracy i wieczorami, żeby sprawdzić czy i wtedy jest róznica
    ;-)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola tez tak mialam ostatnio :) i obiecalam sobie ze to moj pierwszy i ostatni cykl z tempka...pozniej daje troche luzu, bo przez to mierzenie nie za dobrze mi sie spalo....

Viola wrote:
    kiedys juz tez mialam was o to pytac, ale widze ze nie tylko ja jestem zboczona;-) ja po owulce to mierze non stop. Przychodze z pracy, lezakuje i mierze, cos porobie i mierze, i przed spaniem tez sobie mierze...;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś z tym czasem trzeba zrobić. Ja dla "wiedzy" też mierzyłam wieczorem dla porównania. Teraz już powoli się uspakajam.

Viola wrote:

Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dziewczyny a ja mam nowe info.jak zlikwidowac pryszcze (sama mam na plecach) otoz pani stomatolog powiedziala ze plyn do polkania jamy ustnej ktory sprzedaja w Aldim (tu w niemczech nie wiem czy ten sam jest w Polsce) niebieski kolor,nie polkac nim zebow bo szkodzi ,za to smarowac syfki i podobno schodza.Jutro zakupie i zlikwiduje te plecowe pryszcze,bo nawet nie moge bluzki z otkrytymi plecami zalozyc.
    ja mam to samo na plecach! Dzieki Aniu za info :)

samira, bliska77, inessa, Olena, anna maria lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam upalnie :)

Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja mam to samo na plecach! Dzieki Aniu za info :)
    Bursztynku kiedy się bronisz bo moja bratanica 24.07 :) akurat mnie nie będzie w Kato ...

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztynku kiedy się bronisz bo moja bratanica 24.07 :) akurat mnie nie będzie w Kato ...
    26.07 a w ten piatek oddaje prace...dodam ze jeszcze nie poprawilam... mam jakas blokade, to strach...

samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    26.07 a w ten piatek oddaje prace...dodam ze jeszcze nie poprawilam... mam jakas blokade, to strach...
    będzie dobrze , będę trzymała podwójne kciuki jedne 24 a drugie 26 :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    będzie dobrze , będę trzymała podwójne kciuki jedne 24 a drugie 26 :)
    Samirko, dziekuje <3

samira, Kasik303, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samirko, dziekuje <3
    :* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nasikalam i jest tylko jedn kreska, co prawda wczesnie wypilam prawie litr wody ale niecierpliwosc wziela gore

Reni, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

zawsze można rano powtórzyć :)

polarmiś wrote:
    Wiesz ja bym nie wytrzymała i zrobiłabym już - ale to zależy od Ciebie.

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    dziewczyny nasikalam i jest tylko jedn kreska, co prawda wczesnie wypilam prawie litr wody ale niecierpliwosc wziela gore
    no to rozcienczylas ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jeszcze tego nigdy w pracy nie robilam :) gdyby moj Pan wiedzial co ja wyprawiam to by juz dawno mnie zawiozl do wariatkowa :)
    Bursztyn wrote:
    no to rozcienczylas ;)

Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wyliczylam wizyte u gina. Czuje sciaganie w jajniku - czyli jestem krok od jajeczkowania. Zobacze co mi powie jutro ginka. Zaraz zrobie test owulacyjny i zobacze czy za krechy...

polarmiś, Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Dobrze wyliczylam wizyte u gina. Czuje sciaganie w jajniku - czyli jestem krok od jajeczkowania. Zobacze co mi powie jutro ginka. Zaraz zrobie test owulacyjny i zobacze czy za krechy...
    no i co z tym testem? :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • promyk Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane binnnnngo!!!!! Dwie grube krechy....Jutro rozkladam nogi i niech mnie bada i czaruje :-) :-) :-) Harry Pottery w spodnicy

Kasik303, bliska77, polarmiś, Reni, Mango, Bursztyn, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Kochane binnnnngo!!!!! Dwie grube krechy....Jutro rozkladam nogi i niech mnie bada i czaruje :-) :-) :-) Harry Pottery w spodnicy
    powodzenia ;-)

promyk, grosza, grosza, grosza, grosza, gosia7122, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk ale to nie gin ma czarować tylko Twój mąż magiczną różdżką
    promyk wrote:

gosia7122, Mango, Bursztyn, inessa, promyk, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Ja sama siebie nie postrzegam jako za starej na ciaze i nie pomyslalam ze moge byc za stara, dopiero trolle zrobily mi zamet w glowie. Halle Berry ma 47 lat i jestw ciazy wiec ja majac 42 tym bardziej moge byc...a wiem ze moge bo udalo nam sie w marcu:-)
    Violu z tymi trollami to masz racje one nawet nowy wątek założyły o ciąży i babach po 40.Ja nie wiem że komuś się chce pisać takie rzeczy mi do głowy by nie przyszło ,sama nie wiedziałam że takie strony istnieją dopiero jak zaszłam w ciąże to mi w oko wpadły.Nie wiem ale wydaje mi się że w Polsce jest takie dziwne podejście do późnych ciąż ,koleżanki mieszkające zagranicą może się wypowiedzą .Ja sama spotykam sporo mam po 40 bo zapisuje maleństwa na usg bioderek i moja lekarka też kilka takich ciąż prowadziła i jokoś starań mi nie odradza.

promyk, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 868 869 870 871 872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ