X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedys juz tez mialam was o to pytac, ale widze ze nie tylko ja jestem zboczona;-) ja po owulce to mierze non stop. Przychodze z pracy, lezakuje i mierze, cos porobie i mierze, i przed spaniem tez sobie mierze...;-)
    Reni wrote:
    aaa ahahahahah a wiesz, że ja przez ostatni miesiąc mierzyłam codziennie i w pracy i wieczorami, żeby sprawdzić czy i wtedy jest róznica
    ;-)

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola tez tak mialam ostatnio :) i obiecalam sobie ze to moj pierwszy i ostatni cykl z tempka...pozniej daje troche luzu, bo przez to mierzenie nie za dobrze mi sie spalo....

Viola wrote:
    kiedys juz tez mialam was o to pytac, ale widze ze nie tylko ja jestem zboczona;-) ja po owulce to mierze non stop. Przychodze z pracy, lezakuje i mierze, cos porobie i mierze, i przed spaniem tez sobie mierze...;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś z tym czasem trzeba zrobić. Ja dla "wiedzy" też mierzyłam wieczorem dla porównania. Teraz już powoli się uspakajam.

Viola wrote:

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dziewczyny a ja mam nowe info.jak zlikwidowac pryszcze (sama mam na plecach) otoz pani stomatolog powiedziala ze plyn do polkania jamy ustnej ktory sprzedaja w Aldim (tu w niemczech nie wiem czy ten sam jest w Polsce) niebieski kolor,nie polkac nim zebow bo szkodzi ,za to smarowac syfki i podobno schodza.Jutro zakupie i zlikwiduje te plecowe pryszcze,bo nawet nie moge bluzki z otkrytymi plecami zalozyc.
    ja mam to samo na plecach! Dzieki Aniu za info :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, anna maria lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam upalnie :)

Bursztyn, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja mam to samo na plecach! Dzieki Aniu za info :)
    Bursztynku kiedy się bronisz bo moja bratanica 24.07 :) akurat mnie nie będzie w Kato ...

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztynku kiedy się bronisz bo moja bratanica 24.07 :) akurat mnie nie będzie w Kato ...
    26.07 a w ten piatek oddaje prace...dodam ze jeszcze nie poprawilam... mam jakas blokade, to strach...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    26.07 a w ten piatek oddaje prace...dodam ze jeszcze nie poprawilam... mam jakas blokade, to strach...
    będzie dobrze , będę trzymała podwójne kciuki jedne 24 a drugie 26 :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    będzie dobrze , będę trzymała podwójne kciuki jedne 24 a drugie 26 :)
    Samirko, dziekuje <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samirko, dziekuje <3
    :* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nasikalam i jest tylko jedn kreska, co prawda wczesnie wypilam prawie litr wody ale niecierpliwosc wziela gore

Reni, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

zawsze można rano powtórzyć :)

polarmiś wrote:
    Wiesz ja bym nie wytrzymała i zrobiłabym już - ale to zależy od Ciebie.

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    dziewczyny nasikalam i jest tylko jedn kreska, co prawda wczesnie wypilam prawie litr wody ale niecierpliwosc wziela gore
    no to rozcienczylas ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jeszcze tego nigdy w pracy nie robilam :) gdyby moj Pan wiedzial co ja wyprawiam to by juz dawno mnie zawiozl do wariatkowa :)
    Bursztyn wrote:
    no to rozcienczylas ;)

Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wyliczylam wizyte u gina. Czuje sciaganie w jajniku - czyli jestem krok od jajeczkowania. Zobacze co mi powie jutro ginka. Zaraz zrobie test owulacyjny i zobacze czy za krechy...

nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Dobrze wyliczylam wizyte u gina. Czuje sciaganie w jajniku - czyli jestem krok od jajeczkowania. Zobacze co mi powie jutro ginka. Zaraz zrobie test owulacyjny i zobacze czy za krechy...
    no i co z tym testem? :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • promyk Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane binnnnngo!!!!! Dwie grube krechy....Jutro rozkladam nogi i niech mnie bada i czaruje :-) :-) :-) Harry Pottery w spodnicy

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Kochane binnnnngo!!!!! Dwie grube krechy....Jutro rozkladam nogi i niech mnie bada i czaruje :-) :-) :-) Harry Pottery w spodnicy
    powodzenia ;-)

promyk, grosza, grosza, grosza, grosza, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk ale to nie gin ma czarować tylko Twój mąż magiczną różdżką
    promyk wrote:

gosia7122, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny, promyk, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Ja sama siebie nie postrzegam jako za starej na ciaze i nie pomyslalam ze moge byc za stara, dopiero trolle zrobily mi zamet w glowie. Halle Berry ma 47 lat i jestw ciazy wiec ja majac 42 tym bardziej moge byc...a wiem ze moge bo udalo nam sie w marcu:-)
    Violu z tymi trollami to masz racje one nawet nowy wątek założyły o ciąży i babach po 40.Ja nie wiem że komuś się chce pisać takie rzeczy mi do głowy by nie przyszło ,sama nie wiedziałam że takie strony istnieją dopiero jak zaszłam w ciąże to mi w oko wpadły.Nie wiem ale wydaje mi się że w Polsce jest takie dziwne podejście do późnych ciąż ,koleżanki mieszkające zagranicą może się wypowiedzą .Ja sama spotykam sporo mam po 40 bo zapisuje maleństwa na usg bioderek i moja lekarka też kilka takich ciąż prowadziła i jokoś starań mi nie odradza.

promyk, Bursztyn, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 868 869 870 871 872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ