35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPodtrzymuję temat, też jestem zainteresowana.
grosza wrote:Betybet niezbyt mocna ta mieszanka ale najważniejsza jest skuteczność
czy jakieś szczegóły kiedy i jak często powinno się ją stosować są ci znane?
która pierwsza próbuje ?grosza, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
trzeba mieć w d..ie co inni o tobie pomyślą ,od razu prolaktyna mi się podnosi na te bzdurne teksty tego foruma
dążymy do jasno sprecyzowanego celu jakim jest fasolka i nic obcemu do tego
Viola wrote:Witaj Bursztynku,
ladnie to napisalas. Pewnie nie mialabym jakis zahamowan, ale zaraz jak zaszlam w ciaze to znalazlam to okropne forum o ktorym wam pisalam i tam byla straszna "nagonka" na mamy po 40-ce. I przyznam ze zalamalo mnie to jak niektorzy ludzie nas postrzegaja. I chyba stad te obawy co inni pomysla.inessa, Reni, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasik podobno jest
przy wczesnej ciąży może wyjść negatywny
rano jest chyba największe stężenie tego czegoś w organiźmie
nie wiem czego bo jeszcze tego nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 15:52
inessa, Kasik303, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo to chodzi ze niby termin na dzisiaj no i bylo jakies plamienie (tzn moze jedna plamka) ale zrobie jutro, bo jestem w pracy teraz a poza tym ostatnio obiecalam sobie ze zrobie dopiero test w 28 dniu...tak jak to bylo z moja corka
Reni wrote:a ja myślę, że to może być za wcześnie
Kasik poczekaj jeszcze
kiedy masz mieć @?polarmiś, Reni, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kasik roznica jest taka ze na poczatku ciazy sa tak male ilosci hormonu hsg wydzielanego przez zarodek ze domowe testy go nie wylapuja, a po terminie kiedy ma sie pojawic miesiaczku jest go juz na tyle duzo ze nawet z popoludniopwego moczu wyjdzie...w sumie to zalezy od kobiety:-)
Kasik303 wrote:dziewczyny a myslicie ze jest roznica pomiedzy zrobionym testem ciazowym wieczorem a rano?inessa, Kasik303, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasz tak jak ja - niecierpliwość to moje drugie ja.
Ale nie wiem czy zauważyłyście jak Reni się zmieniła przez ten spadek prolaktynY? Zrobiła się taka łagodna i niepyskata. Trochę mi żal tamtej Reni ale dla dobra prokreacji niech już będzie taka spokojna.
Lucky wrote:Kasia jeśli chcesz się trzymać terminu (jako dobrej wróżby) to się trzymaj
ja bym nie wytrzymała i bym zrobiła jeden zaraz a drugi rano
trzymam kciukiKasik303, Reni, Bursztyn, Mango, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez jestem nerwus i moze zrobie wieczorem, tylko juz sobie ostatnio przysieglam ze nie zrobie wczesniej a poza tym takie plamienie jest przeciez mozliwe rowniez przed @ wiec jutro rano wstaje i sikam a jak przyjdzie czerwonak to dalej walcze z Wami
Lucky wrote:Kasia jeśli chcesz się trzymać terminu (jako dobrej wróżby) to się trzymaj
ja bym nie wytrzymała i bym zrobiła jeden zaraz a drugi rano
trzymam kciukipolarmiś, Reni, Bursztyn, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak pyskata gdzie pyskata
spokojnie się tutaj zrobiło
same przyjemne tematy przyziemne więc nie mam czym się denerwować
polarmiś wrote:Masz tak jak ja - niecierpliwość to moje drugie ja.
Ale nie wiem czy zauważyłyście jak Reni się zmieniła przez ten spadek prolaktynY? Zrobiła się taka łagodna i niepyskata. Trochę mi żal tamtej Reni ale dla dobra prokreacji niech już będzie taka spokojna.polarmiś, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
aaa ahahahahah a wiesz, że ja przez ostatni miesiąc mierzyłam codziennie i w pracy i wieczorami, żeby sprawdzić czy i wtedy jest róznica
Kasik303 wrote:ps. mam za to w torebce termometr i moge tempke zmierzyc znowu, ale o tej porze to nie ma chyba znaczeniapolarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny