35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziobak bierze, bo ma jakiegoś mikrogruczelaka przysadki czy coś podobnego. My bierzemy na skaczącą/ zbyt wysoka prolaktynę, która stanowi problem w staraniach
Sabina, anna maria, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
U nas 26 stopni. Wypuscilismy dziś młodego na trawę w ogrodzie, ale go to nie brało. Dużo fajniejsze było, jak siostra nosiła galopem na barana.
Focia z dziś. Ja na 2 planie walcze z żywopłotem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 21:01
mamatrojki80, Sabina, Aasiula, Mega, kapturnica, anna maria, Reni, malgos741, megan8, BISCA, gosia7122, Krakonka, chruszczow, Luna76, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale aż coś w srodku mnie sciska na mysl o porodzie .O tym zapachu dzieciora jak go sie pierwszy raz widzi...
o biszkopcie?
ja sie porodu doczekać nie mogę. Pierwszy to było magiczne przeżycie. Gorzej wspominam karmienie cycem, nie wyszło mi, bolało... Miesiąc sie męczyłam ale spróbuje znowu
Mega, Aasiula, Sabina, gretka, kapturnica, Zofia8, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak faktycznie klusek z twojego Adasia
śliczne dzieciaki
Moja Młoda walczy z wiolonczela właśnieAasiula, Sabina, Dziobak, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale była w kościele
wycieczka poszła i to ja
co tak bendem sama stała na wieczeHeretyczka wrote:forum zamiast do spowiedzi to na rozpóstne koncerty chodzi
A.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 19:12
Mega, Heretyczka, iwcia77, Sabina, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny