35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pisalas ze chcialabys kominezon na zime dla malej ,ja mam 2 po Helci jeden bialy Taki misiu ,drugi ciemny fiolet z rozowymi wstawkami z polarka ,ortalionowy rozmiary 62/68 jak co to napisz adresa na priv.i Ci wysle
kapturnica wrote:Co tam ???[/QUOTE
kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
Ja tylko melduje nas z domu, Wszycho ok, wróciliśmy i idziemy odsypiac
gretka, mamatrojki80, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, kapturnica, Mega, anna maria, peppapig, Niuta, SolarPolar, gosia7122, Dziobak, Sabina, malgos741, inessa, macduska, Zofia8, Luna76, Magdala, kkisia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:pisalas ze chcialabys kominezon na zime dla malej ,ja mam 2 po Helci jeden bialy Taki misiu ,drugi ciemny fiolet z rozowymi wstawkami z polarka ,ortalionowy rozmiary 62/68 jak co to napisz adresa na priv.i Ci wysle
kapturnica wrote:Co tam ???[/QUOTE
Juz wysłałam na priv
Wielkie dziekuje
anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

-
A może jednak?Aasiula wrote:Juz sie dobrze czuje

Ciepla wanna pełna wody i relaksik godzinny dały efekt
Ale juz dziesiaj nie ide na rolki
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj bez kawy, obiad zjedzony, teraz przegryzlam ciastem czekoladowym i odpoczywamKrakonka wrote:Wróciłam.
Mam kawę.
Rozdaję.
wcześniej czytałam instrukcje z pracy. Takie były interesujące, ze dostałam napadu ziewania
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Znalazłam badania z c. Małgosi i kalendarz

Zaskoczyłam w cyklu wrześniowym, betę robiłam w 36dc, no, już nie cyklu
Miałam 2355
Ech, wspomnien czar 
Staraliśmy się, ale akurat koleżanka przyjechała na parę dni i jakoś tak wszystko się rozmyło. Testowałam tego samego dnia, stąd beta. Pojechałam do całodobowego laboratorium
Sabina, anna maria, kapturnica, gretka, BISCA, chruszczow, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyMoja córka też z wrześniowego cykluKrakonka wrote:Znalazłam badania z c. Małgosi i kalendarz

Zaskoczyłam w cyklu wrześniowym, betę robiłam w 36dc, no, już nie cyklu
Miałam 2355
Ech, wspomnien czar 
Staraliśmy się, ale akurat koleżanka przyjechała na parę dni i jakoś tak wszystko się rozmyło. Testowałam tego samego dnia, stąd beta. Pojechałam do całodobowego laboratorium
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak bierze, bo ma jakiegoś mikrogruczelaka przysadki czy coś podobnego. My bierzemy na skaczącą/ zbyt wysoka prolaktynę, która stanowi problem w staraniachanna maria wrote:ja sie pytalam powaznie o ten bromek ,czy ktos mi napisze ?
kapturnica, Dziobak, Aasiula, gretka, anna maria, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH