35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pisalas ze chcialabys kominezon na zime dla malej ,ja mam 2 po Helci jeden bialy Taki misiu ,drugi ciemny fiolet z rozowymi wstawkami z polarka ,ortalionowy rozmiary 62/68 jak co to napisz adresa na priv.i Ci wyslekapturnica wrote:Co tam ???[/QUOTE
kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
Ja tylko melduje nas z domu, Wszycho ok, wróciliśmy i idziemy odsypiac
gretka, mamatrojki80, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, kapturnica, Mega, anna maria, peppapig, Niuta, SolarPolar, gosia7122, Dziobak, Sabina, malgos741, inessa, macduska, Zofia8, Luna76, Magdala, kkisia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:pisalas ze chcialabys kominezon na zime dla malej ,ja mam 2 po Helci jeden bialy Taki misiu ,drugi ciemny fiolet z rozowymi wstawkami z polarka ,ortalionowy rozmiary 62/68 jak co to napisz adresa na priv.i Ci wyslekapturnica wrote:Co tam ???[/QUOTE
Juz wysłałam na priv
Wielkie dziekujeanna maria, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Juz sie dobrze czuje
Ciepla wanna pełna wody i relaksik godzinny dały efekt
Ale juz dziesiaj nie ide na rolkiAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Wróciłam.
Mam kawę.
Rozdaję.wcześniej czytałam instrukcje z pracy. Takie były interesujące, ze dostałam napadu ziewania
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Znalazłam badania z c. Małgosi i kalendarz
Zaskoczyłam w cyklu wrześniowym, betę robiłam w 36dc, no, już nie cykluMiałam 2355
Ech, wspomnien czar
Staraliśmy się, ale akurat koleżanka przyjechała na parę dni i jakoś tak wszystko się rozmyło. Testowałam tego samego dnia, stąd beta. Pojechałam do całodobowego laboratoriumSabina, anna maria, kapturnica, gretka, BISCA, chruszczow, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Znalazłam badania z c. Małgosi i kalendarz
Zaskoczyłam w cyklu wrześniowym, betę robiłam w 36dc, no, już nie cykluMiałam 2355
Ech, wspomnien czar
Staraliśmy się, ale akurat koleżanka przyjechała na parę dni i jakoś tak wszystko się rozmyło. Testowałam tego samego dnia, stąd beta. Pojechałam do całodobowego laboratoriumanna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:ja sie pytalam powaznie o ten bromek ,czy ktos mi napisze ?
kapturnica, Dziobak, Aasiula, gretka, anna maria, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość