35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Acha, czyli skoro nie mdleję, nie rzygam i nie umieram, to zwiększam dawkę. A jak po większej zacznę umierać, to jak zajść w ciążę ?
Odchopdzi ssie od badania po obciazeniu co nie oznacza ,ze w warunkach stresu a stresa mamy ciagle nie rosnie na tyle by blokowac nam owulacje.Dlatego uparlam sie na bromkachruszczow, malgos741, Sabina, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Przeciez nigdy nie twierdzilam inaczej
A tak w ogole , dawniej myslalam ,ze w ciONze to zajde jak sciagne tylko majtki a tu jak widac tzra sie osciagac tych majcioch setki razy hehstara.krycha, malgos741, Mega, Elfik, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No na czuja wiecej obserwujac siebie , swoje samopoczucie itd. Njalepsze ,ze u mnie prolaktna po obciazeniu byla wysoka.Zwykla byla w polowie norm wiec git.Aekeidys gdzies z Elfem ,zesmy znalazly jakies naukowe rozwazania ,ze czesto obniza sie prolaktyne , ktora i tak wystarczajaca se skaczeprzy nerwach w dzisiejszych czasach.No a metke zwiekszylam z mysla ,ze zobaczymy czy to cos pomoze..Wiesz troche na zasadzie czas pokaze...
Chruszow nie strasz mnie że moje tabsy nie dobre, muszę poszukać na necie o tym...kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale pytalas o poronienia i ciaze biochemiczne ,ze wysnulas taki wniosek bo mialas podane 2zarodki wysokiej klasy..
A tak w ogole , dawniej myslalam ,ze w ciONze to zajde jak sciagne tylko majtki a tu jak widac tzra sie osciagac tych majcioch setki razy hehkapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:ja sobie czytam do poduszki wątek o diagnostyce proeimplantacyjnej przy wadliwych kariotypach i dziewczyny tam piszą ze w zależności od rodzaju wady kariotypu poronienia mogą się pojawiać w różnym okresie, są takie wady w których "poronienie" następuje zanim zdążysz zrobić test,
na potwierdzenie tego dziewczyny te mają powatarzające się poronienia w dla siebie charakterystycznych momentach -
stara.krycha wrote:To nie tak. Pytalam o mutacje, ktore uniemozliwiaja zagniezdzenie. Wspomnialas o nich w zwiazku z poronieniami i biochemicznymi, napisalam, ze u mnie tego niet. Napisalam tez, ze sie zdiagnozowalam sama, bo mi sie nie zagniezdzilo ewidentnie, skoro beta 0.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale pytalas o poronienia i ciaze biochemiczne ,ze wysnulas taki wniosek bo mialas podane 2zarodki wysokiej klasy..
A tak w ogole , dawniej myslalam ,ze w ciONze to zajde jak sciagne tylko majtki a tu jak widac tzra sie osciagac tych majcioch setki razy heh
i nie tylko przy chlopie.....chruszczow, kapturnica, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zatrybilam. Tyle ,ze jedna proba ivf to troche malo by cokolwiek stwierdzic. zytam ivf bo na watku sa 2osoby ktorym kibicuje i zauwazylam ,ze tam cokolwiek w kwestii mutacji robia po 2,3 nieudanych probach implantacji.
kapturnica, chruszczow, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:u mnie prolaktyna była 3 krotnie wyższa bez obciążenia, rezonans zrobiony i microgruczolak wyszedł, teraz biorę pół tabletki i prolaktyna 8-9 norma ok 23,
Chruszow nie strasz mnie że moje tabsy nie dobre, muszę poszukać na necie o tym...malgos741 lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnychruszczow wrote:śmiej się Krycha śmiej, jak ktoś ma włączyć clexane od dodatniego testu albo odstawić jakieś leki to dla niego pare dni w te czy we wte ma znaczenie
ja szczam od 7ego i się wcale nie wstydze, mam tanie testy z allegro to co mi tam -
nick nieaktualnykapturnica wrote:B nie maja takich ubocznych efektow jak tani bromek...ale mnie cena troche draznila wiec zostalam na groszowym bromku
chruszczow, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ide, bo maz ze szczupakiem wrocil! Pa!
mamatrojki80, megan8, Sabina, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!