35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:a jakbym chciała na laparo, to żeby było na nfz to musze miec najpierw hsg? bo ja sie nie znam na tym
będę szła do tej ginki w poniedziałek a on a ponoc się nie waha, kładzie na oddział z miejsca, to bym wiedziała jak z nią gadać, jeśli lepsze laparo a ja bym mogła mieć wybór to wolę w takim razie laparo
Mysle ,ze spokojnie powinnas dostac skeirowanie na nfzchruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Jakie konkretnie? Jak to sie bada? Bo mi sie wlasnie nie zagniezdzaja.
stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To juz tzreba skierowanie od lekarza zeby zbadac bezplatnie bo inaczej kasioratzrepie.Nie wnikalam w to nigdy gleboko ale wiem ,ze 3ciaze poronione daja podstawe do wystawienia skierowania na badania wkierunku genetyki..Czasem sa jakies problemy w mutacjach gdzie org wybija wlasne zarodki ale to wyzsza szkola jazdy i jestem w tym cienka...
-
chruszczow wrote:a napisz mi - na czuja to robiłaś czy badałaś coś?
mnie strasznie ręce świerzbią żeby sobie troche dołozyć
jeden bromek dziennie spływa po mnie jak poo kaczcestara.krycha, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja zmniejszalam dawki clo zeszlam z 1od 5do 9 dzien najpiierw do polowki a potem do cwiartki bo jajka rosly. No i ja zwiekszylam dawke metki do 3razy 850mg (sama bo zalecona mialam 2razy 850mg) plus 2razy bromek dziennie.A kazal brac jednego...Akurat czym nizsza prolaktyna tym lepiej do zajscia w ciaze .Potem mi kazal endo odstawic wsio po zajsciu...
Ja biorę pół tabletki bromergonu. Może zrobić sobie badania z taką dawką? Wystarczy zwykłe czy po obciążeniu? Wtedy dzien przed nie brać, czy właśnie brać?
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:No to jak bylam w dupie, tak jestem, bo u mnie nie bylo zadnych poronien ani biochemicznych. Nic nie bylo jednym slowem, a wniosek o niezagniezdzaniu wysnulam na podstawie niezajscia mimo podania dwoch zarodkow wysokiej klasy.
W normalnych staraniach wiele zarodkow sie rowniez nie zagniezdza mimo idealnych warunkow.Tu tez potzreba trochu szczesciastara.krycha, moremi, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja biorę pół tabletki bromergonu. Może zrobić sobie badania z taką dawką? Wystarczy zwykłe czy po obciążeniu? Wtedy dzien przed nie brać, czy właśnie brać?
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No to wniosek zly wysnulas tak naprawde bo pomysl tak na pałe.Jesli nie mialas oznaczonej bety , ktora nie spadala ani nie wzrastala to nie ma mowy o ciazy biochemicznej .Nie doszlo do prob zagneizdzenia
W normalnych staraniach wiele zarodkow sie rowniez nie zagniezdza mimo idealnych warunkow.Tu tez potzreba trochu szczescia -
kapturnica wrote:Ja zbadalam w sumie prolaktyne 2razy raz bez obciazenia co byla dobra i raz po obciazeniu.Wyszla wysoko/.Apozniej juz nie bdalam wiecej tylko z polowki dziennie zwiekszalam systematycznie na 1na na noc Potem na poltorej i zeszlo na 2.A jak sie idze badac to wiecozrem mozes zwziasc byle nie rano.Ale skoro juz byla wysoko to po co chcesz badac?Czy ta dawka wystarcza??? Mozesz sama siebie spr zwiekszajac od calej np 2razy po pol czy cala na noc i zobaczysz samopoczucie.Czym nizsza prolaktyna tym lh latwiej moze rosnac
Ale jakie samopoczucie? Bo z metformaxem zauważyłam brak senności, ze stymenem lepszy nastrój, brak wahan, z euthyroxem zaczęłam mieć jaśniejsze myśli, lepszą koncentrację. A po bromku co się dzieje?Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Ja biorę pół tabletki bromergonu. Może zrobić sobie badania z taką dawką? Wystarczy zwykłe czy po obciążeniu? Wtedy dzien przed nie brać, czy właśnie brać?
nie wiem czy dziemn przerwy da miarodajny wynik?
jak zrobisz to wynik pokaze czy dawka odpowiednio dobrana
ja na przyklad od gin w pl dostalam 1/4tabletki norpolac przy wyniku 15,66 ng/ml a jak poszlam do tutejszego to wydarl kopare ze sie tak bez diagnostyki nie daje i pobral na prolaktyne wyszlo 8 wiec w zasadzie dobrze( ponos ponzej 10 to ok)no ale mnie wystraszyl ze mnie wysle na rezonans- teraz juz doczytalam ze od 50ng podejrzewa sie nieciekawe sytuacjekapturnica lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny