X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    taaaaadaaaam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e3a08cc4bc.jpg

hahaa2.gif
    No to mnie zaskoczyłaś ;)

Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, cieszę się że załapałam się na zdjęcie ślicznego Adama.

paszczakin lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie poobrazacie sie jak Wam cos napisze? Bo dla mnie wszystkie Wasze chlopczyki wygladaja podobnie, bardzo podobnie, bez podpisu bym nie odroznila...

kapturnica, iwcia77, moremi, Arwena, chruszczow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją też zdjęcie kartofla widziałam jupi fajjoski! też chce już takă paczuszkeeeee,nooooo

stara.krycha, kapturnica, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Macie- ze specjalna dedykacja dla forum, wy juz wiecie czemu ;)

Tylko mi nie cytowac:

nie cytuję :)

powiem tylko, że może taki kartofel nie jest taki najgorszy mimo, że chłopak, i że można by się przyzwyczaić :P...
    bo wygląda Jinteligentnie, to może, no ostatecznie....
    :)))))))))))))))

kkisia, mysza1975, gretka, kapturnica, iwcia77, moremi, Sabina, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawał chłopa z tego Paszczowego Adasia. Na zdjęciu wygląda jakby miał już ze 3 miesiące.

Zofia8, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ten Nasz ekspert to już się skończył czy o co mu chodzi?
    Chcę mu zadać pytanie, ale system broni się przed tym.

kapturnica, iwcia77, Bozia3, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziewczyny a ten Nasz ekspert to już się skończył czy o co mu chodzi?
    Chcę mu zadać pytanie, ale system broni się przed tym.
    A po co bedziesz tego niby-eksperta pytac? Spytaj forum, forum najlepiej doradzi! :-)

Elfik, Zofia8, BISCA, iwcia77, Arwena, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po co? ja wiem po co

stara.krycha wrote:
    A po co bedziesz tego niby-eksperta pytac? Spytaj forum, forum najlepiej doradzi! :-)

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    po co? ja wiem po co
    Jak sobie pani zyczy, ale i tak najszybsza i najlepsza odpowiedz bylaby jednak tu od dziewczyn. Wiele z nich ma wiecej do powiedzenia niz ktos, kto umie tylko na konsultacje do siebie zapraszac.

BISCA, Arwena lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, jedna Swiezynke Ciazowa wezwala Luna do tablicy. A co u Ciebie ja pytam ?:-)

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    w nocy sam się nie budzi do karmienia? Kurcze to niejadek chyba...
    To zoltaczka. Ja wlasnie sprawdzilam ile Adas stracil na po urodzeniu. 5 dni pozniej mial ponad 300 g mniej.

mamatrojki80, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To zoltaczka. Ja wlasnie sprawdzilam ile Adas stracil na po urodzeniu. 5 dni pozniej mial ponad 300 g mniej.

Nie zawsze tak jest, moje dzieci wychodziły ze szpitala na delikatnym + z wagą, ja myślę, ze laktacja musi Paszczy ruszyć pełną parą (kilka dni to jednak trwa). A żeby ruszyła trza dziecia do cycka często przystawiać, żeby się ładnie prolaktyna wydzielała i mleko popłynęło :-) karmienie piersią rozpoczyna się w głowie. Na początku nie zawsze jest letko :-)

Zresztą,,, sama wiesz bo karmisz i to z powodzeniem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:14

BISCA, iwcia77, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o będzie miał skośne oczy??
    Dziobak wrote:

iwcia77, moremi, Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się Wam zwierzyć i pożalić... smutno mi okrutnie i źle. Dziś dowiedziałam się od mojej matki, ze zmarła moja koleżanka z klasy z podstawówki (rak piersi), nie miałam z nią kontaktu, moja matka dowiedziała się przypadkiem bo na ulicy spotkała jej mamę. Ta wiadomość mną strasznie wstrząsnęła, poryczałam się i jakoś nie mogę tej wiadomości strawić, osierociła 5 dzieci (nawet nie wiedziałam, że tyle ma), czuje gigantyczny smutek. W dodatku okrutnie cierpiała przed śmiercią bo miała przerzuty do kości i wątroby, jestem w szoku, normalnie w to nie wierzę, łzy mi lecą po policzkach jak to piszę, pojebane jest to życie, stare dziady żyją latami, a młoda dziewczyna umiera. Sorry, że tak na smutno.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowe cionże z zaskoczenia? Prosze Pani a Asiula i Sabinka ukryly swoje wykresy!!!! Uprzejmie donosze:-)

kkisia, Reni, moremi, Bozia3, malgos741, BISCA, chruszczow, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, kartoflana paczuszka doskonala!

Reni, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek- w przedostatnim rzedzie to chyba kiepsko bylo widac ;D poza tym moglas wziasc jakas poduszke pod tylek bo cos "niedosiegasz"
    divers2338.gif

paszcza- twoje patatino jest boskie :D

ivo mial intenywna konwersacje i wymiane pogladow z rybkami z karuzeli i usnal w koncu ze zmeczenia

melduje sie

co sie dzialo w likend? som nowe cionze, porody, monitory itp ?

stara.krycha, Reni, kkisia, moremi, Sabina, Bozia3, malgos741, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicho, sielsko , anielsko. Ide w kime, bo kijka pod reka nie mam... ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Muszę się Wam zwierzyć i pożalić... smutno mi okrutnie i źle. Dziś dowiedziałam się od mojej matki, ze zmarła moja koleżanka z klasy z podstawówki (rak piersi), nie miałam z nią kontaktu, moja matka dowiedziała się przypadkiem bo na ulicy spotkała jej mamę. Ta wiadomość mną strasznie wstrząsnęła, poryczałam się i jakoś nie mogę tej wiadomości strawić, osierociła 5 dzieci (nawet nie wiedziałam, że tyle ma), czuje gigantyczny smutek. W dodatku okrutnie cierpiała przed śmiercią bo miała przerzuty do kości i wątroby, jestem w szoku, normalnie w to nie wierzę, łzy mi lecą po policzkach jak to piszę, pojebane jest to życie, stare dziady żyją latami, a młoda dziewczyna umiera. Sorry, że tak na smutno.
    szok, zycie nie jest ani sprawiedliwe ani laskawe ...niesety...

mamatrojki80, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 8756 8757 8758 8759 8760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ