35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszcza a ty nie boj nic , bo moj ivo tez na fotce ma kontrowersyjna aplikacje na rampersie
i jakos mnie nie zlinczowali na forum
..moze bez okularow nie widza
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, BISCA, SolarPolar, nick nieaktualny, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Muszę się Wam zwierzyć i pożalić... smutno mi okrutnie i źle. Dziś dowiedziałam się od mojej matki, ze zmarła moja koleżanka z klasy z podstawówki (rak piersi), nie miałam z nią kontaktu, moja matka dowiedziała się przypadkiem bo na ulicy spotkała jej mamę. Ta wiadomość mną strasznie wstrząsnęła, poryczałam się i jakoś nie mogę tej wiadomości strawić, osierociła 5 dzieci (nawet nie wiedziałam, że tyle ma), czuje gigantyczny smutek. W dodatku okrutnie cierpiała przed śmiercią bo miała przerzuty do kości i wątroby, jestem w szoku, normalnie w to nie wierzę, łzy mi lecą po policzkach jak to piszę, pojebane jest to życie, stare dziady żyją latami, a młoda dziewczyna umiera. Sorry, że tak na smutno.
Tak mi przykro.
Krakonka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
tylko ostatnio coś wcześniej się zaczyna i później kończy
co to do cholery długa przerwa??!iwcia77 wrote:no niestety od 16 do 17 forum ma przerwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:54
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiedziela dzis u Was? Bo to taki zestaw niedzielny u mnie. A ja dzis szczupak, co to go maz wczoraj wlasnorecznie rzekomo zlapal. Nie wnikam, jem.iwcia77 wrote:rosol z tortellini a na drugie kuczak z tegoz wlasnie rosolu
- polska klasyka w europejskim wydaniu 
iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
no wiesz jak ktos nie pracuje to zawsze ma niedzielestara.krycha wrote:Niedziela dzis u Was? Bo to taki zestaw niedzielny u mnie. A ja dzis szczupak, co to go maz wczoraj wlasnorecznie rzekomo zlapal. Nie wnikam, jem.
ja rosol moge jesc codziennie 
w sumie to nie wiem dlaczego rosol jest taka odswietna strawa? niby ze taki elegancki? sluby, komunie, bierzmowania i inne festy polewane sa prawie zawsze rosolem..moze to jakas tradycja? ktos cos wie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:59
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i wujek Google zglupial. Mowi, ze rosol na kaca, ale nie mowi, czemu uwaza sie za odswietny. No wiec ten... Iwciaaaaa!!!!! Podeslalabys miseczke rosolu?iwcia77 wrote:no wiesz jak ktos nie pracuje to zawsze ma niedziele
ja rosol moge jesc codziennie 
w sumie to nie wiem dlaczego rosol jest taka odswietna strawa? niby ze taki elegancki? sluby, komunie, bierzmowania i inne festy polewane sa prawie zawsze rosolem..moze to jakas tradycja? ktos cos wie ?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry popo.piekna pogoda 17st.duzo slonca ,siedzimy z Helka na tarasie ,jemy na tarasie i drzemki na tarasie,czy moze byc lepiej .milego
Zofia8, moremi, nick nieaktualny, gretka, BISCA, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
a co Wy z Ewką już takie psiapsióły, że z jednej michy jecie?

stara.krycha wrote:Dawaj do Ewki, odbiore sobie
moremi, Bozia3, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boziu
mam prośbę
w związku z tym, że mój bursztynowy lekarz nie odpisuje mi na maila
czy mogłabyś wysłać w kierunku Birmingham jeszcze jednego smsa z zapytaniem kiedy wróci?
Toż to nie poważne zachowanie. Ja przeciez nie mogę się denerwować.
nick nieaktualny, moremi, Bozia3, malgos741, BISCA, kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość