35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha, kkisia, iwcia77, moremi, BISCA, SolarPolar, Arwena, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Muszę się Wam zwierzyć i pożalić... smutno mi okrutnie i źle. Dziś dowiedziałam się od mojej matki, ze zmarła moja koleżanka z klasy z podstawówki (rak piersi), nie miałam z nią kontaktu, moja matka dowiedziała się przypadkiem bo na ulicy spotkała jej mamę. Ta wiadomość mną strasznie wstrząsnęła, poryczałam się i jakoś nie mogę tej wiadomości strawić, osierociła 5 dzieci (nawet nie wiedziałam, że tyle ma), czuje gigantyczny smutek. W dodatku okrutnie cierpiała przed śmiercią bo miała przerzuty do kości i wątroby, jestem w szoku, normalnie w to nie wierzę, łzy mi lecą po policzkach jak to piszę, pojebane jest to życie, stare dziady żyją latami, a młoda dziewczyna umiera. Sorry, że tak na smutno.
Tak mi przykro.
Krakonka, mamatrojki80, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
tylko ostatnio coś wcześniej się zaczyna i później kończy
co to do cholery długa przerwa??!iwcia77 wrote:no niestety od 16 do 17 forum ma przerweWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:54
iwcia77, stara.krycha, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:rosol z tortellini a na drugie kuczak z tegoz wlasnie rosolu
- polska klasyka w europejskim wydaniu
iwcia77, BISCA, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Niedziela dzis u Was? Bo to taki zestaw niedzielny u mnie. A ja dzis szczupak, co to go maz wczoraj wlasnorecznie rzekomo zlapal. Nie wnikam, jem.
ja rosol moge jesc codziennie
w sumie to nie wiem dlaczego rosol jest taka odswietna strawa? niby ze taki elegancki? sluby, komunie, bierzmowania i inne festy polewane sa prawie zawsze rosolem..moze to jakas tradycja? ktos cos wie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:59
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no wiesz jak ktos nie pracuje to zawsze ma niedziele
ja rosol moge jesc codziennie
w sumie to nie wiem dlaczego rosol jest taka odswietna strawa? niby ze taki elegancki? sluby, komunie, bierzmowania i inne festy polewane sa prawie zawsze rosolem..moze to jakas tradycja? ktos cos wie ?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boziu
mam prośbę
w związku z tym, że mój bursztynowy lekarz nie odpisuje mi na maila
czy mogłabyś wysłać w kierunku Birmingham jeszcze jednego smsa z zapytaniem kiedy wróci?
Toż to nie poważne zachowanie. Ja przeciez nie mogę się denerwować.stara.krycha, moremi, Bozia3, malgos741, BISCA, kapturnica, SolarPolar, Arwena, kkisia, Dziobak, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość