35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
taaaaadaaaam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e3a08cc4bc.jpg
Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, Magdala, mamatrojki80, Arwena, Bozia3, BISCA, Sabina, kkisia, Dziobak, SolarPolar, kapturnica, ania.g, mysza1975, peppapig, iwcia77, moremi, Krakonka, inessa, malgos741, gosia7122, Niuta, megan8, chruszczow, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Przywieźli mi wózek-parasolkę. Jest fajny, choć po x-landerrze robi wrażenie plastikowej zabawki. Małgosia się zakochała. Ja mam tylko wątpliwości, że płytkie siedzenie (Małgośka duża dziewucha, wygląda na 3-latkę) i mała budka, ale myślę sobie, że przecież kupilam po to, żeby mieć na drogę na żłobka (autobus) i "na wszelki wypadek", bo przecież Małgosia chodzi sama. Jest ładnie wykończony, lekki i dobrze się składa. Bomiko model S. Myślałam o modelu L, ale za drogi był, jak na drugi wózek.
Jakby ktoś kupował, to L pewnie praktyczniejszy (trochę większy i głęboka buda).Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 13:28
Krakonka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej jaki gładki
miał być brzydki pomarszczony, podrapany
oszukowałaś!
ale ma długaśne odnogi
czy on jest długi jak na noworodka czy mi się wydaje
nie znam się
a poka tera swojego?
fajoski
no wlasnie, dlatego troche stracil ksywe zaplanowana..
dlugo sie nie meczyl, cala akcja 40 min, moze dlatego sie nie pomarszczyl
i dziury w glowie prawie nie ma..
a dlugi sie wydaje, bo to zdjecie z ostatniego dnia w szpitalu, jak mial juz tylko 3.4kg.. a wzrost dalej 54- znikalo mi troszku dziecie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 13:13
Arwena, stara.krycha, Reni, kkisia, Dziobak, iwcia77, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra, ide, bo jak *uj nie matka siedze przed kompem, a dziecko za 2h wstaje jesc
ojciec lata po urzedach, rejestruje, mleka szuka, butli udajacej matke szuka, a ja se kawke pijestara.krycha, Aasiula, BISCA, Reni, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, iwcia77, moremi, Krakonka, gosia7122, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dobra, ide, bo jak *uj nie matka siedze przed kompem, a dziecko za 2h wstaje jesc
ojciec lata po urzedach, rejestruje, mleka szuka, butli udajacej matke szuka, a ja se kawke pijemamatrojki80, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza, pyrek super. Wyobrazam sobie jaka musisz byc dumna i szczesliwa
Bylo o kotach. Moze Morek mi pomozeMoj wykastrowany kocur sika na okna i drzwi. Domyslam sie, ze zaznacza swoj rejon, bo przez okna widzi koty i lata jak wariat od okien do drzwi. Dzisiaj rano tak bylo. To ja za feliwaya o on ogon do gory i sik na dzrwi. Grrrrrrrrr nie nawidze, jak gdzies leje, bo trzeba sie strasznie nameczyc zeby zabic smrod.
Nie wiem, co na to poradzic. Wypudzczamy go tylko na taras, skad ma dostep na dachy. Na "dwor" nie wychodzi bo sie szlaja po starych piwnicach i wraca zapchlony mimo, ze jest zakropiony.
Wyrzucic ? Szkoda, bo fajnie przytula wieczorem na kanapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 13:34
kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni , juz Ci pisalam ze sie smiac nie moge
i znowu brzuchol mnie boli
Paszcza no slodziak twoj maluch
Zyje , szwy wyjete na luzie w domu przy kawce i ciasteczku
Balam sie o pepek a tu suprise nic nie czulam , te boczne troche bolalySabina, Reni, kapturnica, Aasiula, gretka, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby, Magdala, peppapig, SolarPolar, iwcia77, malgos741, Margolcia88, Arwena, paszczakin, gosia7122, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza, Adachol cudo. Inteligenciuch jak nic. Widać, ze leży i knuje nad jakąś czarna dziura albo innymi kwantami.
I kopyta ma dlugasne jak mój Klusek.
Bosz, niech tylko śpi lepiej...BISCA, stara.krycha, Bozia3, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Staraj się jak najmniej dokarmiać sztucznym - bo wtedy Ty masz mniejszą laktację. Twoje mleko w zupełności mu powinno wystarczyć.
jakbym je miala..ja juz tego nie ogarniam- laktator w szpitalu dawal nic.. jak przekroczyl dopuszczalny spadek wagi, to kazali dokarmiac..
ale sie nie poddajemy jeszcze.. tylko w nocy dalam spokoj, nie dosc, ze go wybudzam, to jeszcze walka z cyckiem bede wkurwiac..
Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Reni , juz Ci pisalam ze sie smiac nie moge
i znowu brzuchol mnie boli
Paszcza no slodziak twoj maluch
Zyje , szwy wyjete na luzie w domu przy kawce i ciasteczku
Balam sie o pepek a tu suprise nic nie czulam , te boczne troche bolalykkisia lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jakbym je miala..ja juz tego nie ogarniam- laktator w szpitalu dawal nic.. jak przekroczyl dopuszczalny spadek wagi, to kazali dokarmiac..
ale sie nie poddajemy jeszcze.. tylko w nocy dalam spokoj, nie dosc, ze go wybudzam, to jeszcze walka z cyckiem bede wkurwiac..Reni, mamatrojki80, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość