35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A mi się to podoba. Świadomość ludzka jest większa i to dużo. Niestety, Polak z telewizji się uczy, wiec niechaj ona przemyca takie treści a nie tylko reklamy produktów chemicznych i soków.
Wiesz, ze od kiedy serial Na dobre i na zaczął mowic o raku piersi, to wzrósł odsetek badających się kobiet? To samo z cukrzyca. Mam nadzieje , ze podobnie będzie tez z prostata i innymi chorobami. Bo Polak leczy się sam. Bo sam wszystko wie.
Racja, najwazniejsza jest świadomość ludzi i profilaktyka, do niektórych nikt nie przemówi, a jak ojciec Mateusz powie w serialu o mammografii czy cytologii to może jakaś jego telewizyjna "parafianka" pójdzie się zbadać...
Reni, Aasiula, BISCA, kkisia, Dziobak, iwcia77, moremi, Krakonka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dlatego nic nie wiesz!
a potem pod kościołem o czym będziesz z sąsiadkami rozmawiać
nic się życia nie uczysz
nic a nic!ComeToMeBaby wrote:No i to smutne jest.
Wiem już czemu tych seriali nie oglądampaszczakin, stara.krycha, Dziobak, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ej dziewczyny, Magdali dawno nie było? co z nią, nie melduje się od 2 dni...
Hej!
Jak to milo byc pamietanym. Dzieki Luna.
Dzis normalny dzien w pracy. Wczoraj robilismy rabatke w ogrodku na ktorej posadzilam tuje i aksamitki a didatkowo milion pelargonii i petunii w donicach. Moj ogrod taki smetny jest bo nikt o niego nigdy nie dbal a my mieszkamy tu dopiero rok.
Jutro wielki dzien. Wynik bety i gin. Trzymcie co mozecie.
ComeToMeBaby, gretka, Reni, Aasiula, Sabina, Zofia8, stara.krycha, BISCA, kkisia, Dziobak, ania.g, moremi, Krakonka, inessa, malgos741, gosia7122, megan8, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
jestem z powrotem
gownianego poniedzialku ciag dalszy, gin nie widzial ovu, w lewym 1 pecherzyk 14mm endo jak zawsze marne 5,5
zalecenia - jeszcze 2 mc na metforminie potem stymulacja sephorene (clo)
- to ja wtracam jak mam takie endo to chyba juz nic nie zostanie- a on ze to nie ma nic do tego.....wymiekam
aaa zapytal czy mam jeszcze luteine z pl to zebym sobie zapodala
odnosnie hormonow- powiedzial ze tu mi nic nikt nie przepisze jak sa w normie....
ale hitem jest- polaczyl sie jedynie w bolu nad nadmiernie wypadajacymi wlosami (androstedion) bo chyba temat z autopsjii- tak tak!starajacej sie w ciaze do tej pory bezskutecznie przepisal recepte na spray do wlosow.....gretka -
Reni wrote:Paszczur poka barabola
Macie- ze specjalna dedykacja dla forum, wy juz wiecie czemu
Tu byłem, KartofelWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 00:28
mamatrojki80, Aasiula, moremi, Arwena, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, Zofia8, Magdala, mama78, Reni, stara.krycha, Bozia3, BISCA, kkisia, Dziobak, SolarPolar, kapturnica, mysza1975, ania.g, peppapig, efcia, Elfik, iwcia77, Krakonka, inessa, malgos741, Margolcia88, macduska, gosia7122, Niuta, megan8, Iwone, Luna76, anna maria, kicia 123, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Paczka? Taka pocztowa? Hyhyhy
no..
bo jego tak pakuje do spania na koperte, i se lezy w lozku taka mala paczka
no i jeszcze od "ja pacze", bo on jak nie spi to tak fajnie na swiat paczy..
i od "p(ł)aczka", jak sie go rozbierze..
logika jest, nie?Aasiula, mamatrojki80, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, Zofia8, Reni, Bozia3, BISCA, kkisia, Dziobak, iwcia77, moremi, malgos741, gosia7122, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no..
bo jego tak pakuje do spania na koperte, i se lezy w lozku taka mala paczka
no i jeszcze od "ja pacze", bo on jak nie spi to tak fajnie na swiat paczy..
i od "p(ł)aczka", jak sie go rozbierze..
logika jest, nie?chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zadzwonilam do gina.Umawial sie ze mna, ze prawdopodobnie spotkamy sie za dwa tygodnie od ostatniej wizyty. Przed chwila zadzwonilam do recepcji i okazalo sie, ze dzis jest ostatni dzien. Niech sie St Mary's szybko odezwie, bo nie chce mi sie juz do niego chodzic !
malgos741 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
ej jaki gładki
miał być brzydki pomarszczony, podrapany
oszukowałaś!
ale ma długaśne odnogi
czy on jest długi jak na noworodka czy mi się wydaje
nie znam się
a poka tera swojego?
fajoski
paszczakin wrote:Macie- ze specjalna dedykacja dla forum, wy juz wiecie czemu
Tylko mi nie cytowac:
stara.krycha, ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, BISCA, Sabina, kkisia, Dziobak, kapturnica, iwcia77, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość