35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:faken, napisalm wywod na telefonie i mi wykasowalo..
ale juz wzielam kompaAasiula, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć! Co słychać?
Dobija mnie ten pęd życia, potrzebuje spokoju!!!!!
A mój chuop idzie na zabieg rekonsruckji wiezadla krzyzowego w czwartek i cały dom będzie na mojej głowie.I chuop w domu non stop.
Nie żebym narzekała...
Nie jesteśmy w stanie podać kotom tabletki na odrobaczanie
A tą pastę można tylko u wetka kupić?
I do Elfik - wyczaiłaś może fajne zajęcia jogi? Nie bede chodzic do NHfitness, bo ta babka mi nie odpowiada. Pierwsze zajęcia były super i ta kobieta, okazało się, jest na zastępstwie, a ta stała Ola nie odpowiada mi, po godzinie ziewam i zimno mi. I gdzie znależć tą pierwszą...
Chyba spróbuję teraz na Moreniemalgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie jesteśmy w stanie podać kotom tabletki na odrobaczanie
A tą pastę można tylko u wetka kupić?
Pasta? Pytasz o pastę na kłaki? To w każdym zoologicznym jest.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mi nawet nie pisz nic "po kryjomu", bo od razu odzywa się we mnie żądza mordu. Po kryjomu, czyli bez rodowodu, a jeżeli bez rodowodu to kundel i tyle. Z pseudohodowli jak pies Iwone. Za dużo działam w organizacjach prozwierzecych, żeby spokojnie przechodzić nad tym do porządku dziennego. Nie! Nie i nie!
Nie Moremi. Nie ma mowy o zadnej pseudohodowli.
Zofia8
-
Dorbi współczuję mój miał dwa lata temu plastykę wiązadła krzyżowego przedniego...
dorbie lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny o czworaczkach na tvp2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 09:55
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zofia8 wrote:Nie Moremi. Nie ma mowy o zadnej pseudohodowli.
Mi ręce opadają ile tego jest. I ludzie nie widzą w tym nic złego
Idę stąd, bo niepotrzebne mi te wqrwy.gosia7122 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wspominałam jakiś czas temu o fajnym dokumencie o bliźniakach na kanale Planete+
http://www.planeteplus.pl/dokument-blizniacza-wiez_33112
jak któraś ma chęć obejrzeć to 25.04 ma być znowu powtórzony
super zrobiony
praktycznie od poczęcia
Simba coś dla Ciebie
ComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wyjscia są dwa - wet poda tabletkę, albo da krople na odrobaczanie.
Pasta? Pytasz o pastę na kłaki? To w każdym zoologicznym jest.
A teraz muszę pojechac do Weta, bo rudy tak głową macha, ze we trojke nie jesesmy w stanie mu podac. Buu, zawsze kończy się weterynarzem, a to cała wyprawa. -
Zofia Morce chyba chodziło o to, że skro Twój pies nie ma papierów świadczących o tym, że może być reproduktorem, a Ty chcesz go dopuścić (bo tak zrozumiałam, skoro nie chcesz go kastrować) to jest to jednoznaczne z tym, że będziesz rozmnażać psa i będą z tego psiaki bez papierów czyli kundle o wyglądzie psa tej rasy (czyt. pseudohodowla)
Arwena, dorbie, Krakonka, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Zofia Morce chyba chodziło o to, że skro Twój pies nie ma papierów świadczących o tym, że może być reproduktorem, a Ty chcesz go dopuścić (bo tak zrozumiałam, skoro nie chcesz go kastrować) to jest to jednoznaczne z tym, że będziesz rozmnażać psa i będą z tego psiaki bez papierów czyli kundle o wyglądzie psa tej rasy (czyt. pseudohodowla)
Źli ludzie zawsze źle potraktują zwierzęta, a dobrym to chyba papiery i hodowla nie jest konieczna? Chyba, że nie kumam problemu...kapturnica, mamatrojki80, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, BISCA, kkisia, caffe, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Zofia Morce chyba chodziło o to, że skro Twój pies nie ma papierów świadczących o tym, że może być reproduktorem, a Ty chcesz go dopuścić (bo tak zrozumiałam, skoro nie chcesz go kastrować) to jest to jednoznaczne z tym, że będziesz rozmnażać psa i będą z tego psiaki bez papierów czyli kundle o wyglądzie psa tej rasy (czyt. pseudohodowla)
A gdzie ja napisalam, ze mam taki zamiar ??? Jakbym chciala, by byl reproduktorem, to dawno bylby wystawiony.
Reni lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Paszcza - każdy kot ma swój charakter i reaguje inaczej. Ja mam 2 w domu i jedna kotka - bardziej dzika - do dzisiaj małego unika - ale nie jest to jakaś tragedia przecież...po prostu jak dziecko jest w okolicy, to ona ucieka w inne miejsce i to wszystko. Natomiast brytyjczyk uwielbia małego i wszędzie za nim łazi - kladzie się obok w bezpiecznej odległości, bo Kajtek go już kilka razy chapsnął za ogon czy tam inną część ciała - ale nie zraża się i wciąż jest blisko niego - w nocy często właśnie jego wybiera na kompana do spania. Natomiast od strony dziecka wygląda to rewelacyjnie
Jak tylko zobaczy kota w okolicy - śmieję się w głos - no po prostu jest szczęśliwy z tymi zwierzętami obok.
Koty bardzo lubią wózek małego - co mnie doprowadza do szewskiej pasji - bo zanim wyjdę na spacer - muszę odkłaczać cały wózek - pierdolca można dostać. Zastosowałam Twój patent z folią aluminiową - brytyjczyk unika, natomiast ruda kotka ma to w dupie i leży na foli...Zofia8, Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie, lek na odrobaczanie w paście z takim dozownikiem jest
A teraz muszę pojechac do Weta, bo rudy tak głową macha, ze we trojke nie jesesmy w stanie mu podac. Buu, zawsze kończy się weterynarzem, a to cała wyprawa.dorbie lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Wspominałam jakiś czas temu o fajnym dokumencie o bliźniakach na kanale Planete+
http://www.planeteplus.pl/dokument-blizniacza-wiez_33112
jak któraś ma chęć obejrzeć to 25.04 ma być znowu powtórzony
super zrobiony
praktycznie od poczęcia
Simba coś dla Ciebie
Na którym programie i o której godzinie? -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dorbie - czy Ty masz wychodzące koty? Bo jeśli domowe - to raczej odrobaczenie nie jest niebędne - bo skąd te robaki miałyby złapać?
, a kotka - myszki, norniczki
Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja się na tym nie znam....ale czy to już nie jest jakiś pierdolec z tymi papierami na zwierzaki? I co z tego, że nie będzie miał papierów - przecież to nie zawsze chyba oznacza, że takie szczeniaki są źle traktowane...Dawniej się tak rozmnażało zwierzęta i było ok - a teraz wszystko musi być z hodowli i z papierami - a dlaczego się pytam?
Źli ludzie zawsze źle potraktują zwierzęta, a dobrym to chyba papiery i hodowla nie jest konieczna? Chyba, że nie kumam problemu...
Zofia, napisałas o tym, że "chyba że po kryjomu". To co to miało znaczyć, jak nie dopuszczenie do suki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 10:30
Reni, Dziobak, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:dorbie - czy Ty masz wychodzące koty? Bo jeśli domowe - to raczej odrobaczenie nie jest niebędne - bo skąd te robaki miałyby złapać?
Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!