X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)
    Obudziłam sie i myslałam ze to sobota ,m postawił mnie do pionu :(
    łeeee nie kcem wstawac :/

gretka, kapturnica, Zofia8, Sabina, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Nigdy nie miałam alegrgii.
    Ale może to od żłobka :) Tam wszystkie dzieciaki bez przerwy smarkają, może Małgoś mi sprzedaje wredne bakcyle, a mój organizm za stary, żeby się skutecznie bronić.

Moze byc,mojej kolezance dziecko z przedszkola przynosi rozne kombinacje wirusowo-bakteryjne, a ona duzo gorzej to znosi.Ostatnoi co slyszalam to nawet miala zapalenie nerwu twarzowego.

Aasiula, Krakonka lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja, jeszcze ziewajaco bo nie moglam zasnac czytalam do 2, m o 4 w delegacje, a ja musze sie zebrac do gina....
    spac,spac,spac....

Aasiula, kapturnica, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, stara.krycha, gosia7122 lubią tę wiadomość

gretka
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Jak ja nienawidzę poniedziałków :-(

U nas piękna pogoda, ale zimno jak cholera :-(

Zauważyłam, że od dłuższego czasu przeżywam coś w rodzaju "dnia świstaka", tylko u mnie jest "tydzień świstaka". Znaczy się chyba, że moje życie jest nudne i monotonne... :-/

Sabina, Aasiula, kkisia, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Obudziłam sie i myslałam ze to sobota ,m postawił mnie do pionu :(
    A ja mam teraz 6 miesięcy sobót przed sobą! I to jest jeden z ekstra punktów mania dziecia.
    Wszyscy śpia, a ja się zastanawiam czy dolaczyc-przespalam w domu conajmniej 2 razy tyle co w szpitalu, a chyba jeszcze na hormononalnym speedzie jadę.

Kota chyba boi się trochę Kartofla (który ksywe zresztą już zmienil) mimo donoszonych na bieżąco ze szpitala rzeczy z nowym zapachem. Daliśmy go jej obwachac na wejściu, akurat spał, wiec się nie ruszał przynajmniej. Jak ja jestem w pokoju z Adachem, to siedzi z nami na łóżku. Jak wyjdę, to ona tez nie zostanie. Nie spala dziś w koszyku w sypialni, a już jak młody włączy syreny to od razu znika. Wyglaskalam galgana właśnie, ale troszkę z rezerwa to przyjęła. Zapach znowu inny.. Mam nadzieje, ze z czasem będzie lepiej..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:36

Sabina, malgos741, Zofia8, Dziobak, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, moremi, Reni, ania.g, Krakonka, ComeToMeBaby, Magdala, stara.krycha, BISCA, SolarPolar, iwcia77, gosia7122, chruszczow, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A ja mam teraz 6 miesięcy sobót przed sobą! I to jest jeden z ekstra punktów mania dziecia.
    Wszyscy śpia, a ja się zastanawiam czy dolaczyc-przespalam w domu conajmniej 2 razy tyle co w szpitalu, a chyba jeszcze na hormononalnym speedzie jadę.

Kota chyba boi się trochę Kartofla (który ksywe zresztą już zmienil)IMO odnoszących na bieżąco ze szpitala rzeczy z nowym zapachem. Daliśmy go jej obwachac na wejściu, akurat spał, wiec się nie ruszał przynajmniej. Jak ja jestem w pokoju z Adachem, to siedzi z nami na łóżku. Jak wyjdę, to ona tez nie zostanie. Nie spala dziś w koszyku w sypialni, a już jak młody włączy syreny to od razu znika. Wyglaskalam galgana właśnie, ale troszkę z rezerwa to przyjęła. Zapach znowu inny..
    Moja kota się pichorowala jak wróciłam z córką że szpitala. Chyba z zazdrości... ale jeździliśmy do weta i dał radę. Pamiętam, że dawałem jej witaminy, bo opadaly jej powieki.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Kota chyba boi się trochę Kartofla (który ksywe zresztą już zmienil)IMO odnoszących na bieżąco ze szpitala rzeczy z nowym zapachem. Daliśmy go jej obwachac na wejściu, akurat spał, wiec się nie ruszał przynajmniej. Jak ja jestem w pokoju z Adachem, to siedzi z nami na łóżku. Jak wyjdę, to ona tez nie zostanie. Nie spala dziś w koszyku w sypialni, a już jak młody włączy syreny to od razu znika. Wyglaskalam galgana właśnie, ale troszkę z rezerwa to przyjęła. Zapach znowu inny..
    U mnie było to samo. Kota dopiero niedawno zaczęła sama przychodzić do Adasia, wczesniej się bala i go unikała. Teraz podchodzi i się przytula, ale proces oswajania trwał jednak parę miesiecy.

moremi lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawusią się witam, słoneczko za oknem choć wieje że aż drzewa chybocą... ;)
    jakaś ta niedziela za krótka...

Aasiula, kkisia, Arwena, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Kota chyba boi się trochę Kartofla (który ksywe zresztą już zmienil) mimo donoszonych na bieżąco ze szpitala rzeczy z nowym zapachem. Daliśmy go jej obwachac na wejściu, akurat spał, wiec się nie ruszał przynajmniej. Jak ja jestem w pokoju z Adachem, to siedzi z nami na łóżku. Jak wyjdę, to ona tez nie zostanie. Nie spala dziś w koszyku w sypialni, a już jak młody włączy syreny to od razu znika. Wyglaskalam galgana właśnie, ale troszkę z rezerwa to przyjęła. Zapach znowu inny.. Mam nadzieje, ze z czasem będzie lepiej..

Zazdrosna ale pewno jej to minie :-)
    Ciesze sie, ze od wczoraj nadajesz juz z domu :-)

Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj pies przechodzi teraz bunt "nastolatka".Totalnie sie nie slucha. Mysle, ze na wiosne mu hormony buzuja. Bo on facet z jajami :-)

Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • gretka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i kurna pojechalam.....
    zamek w drzwiach szlag trafil i nie mozna zamknac akcja wlasciciel tel do gina i czekam jak cos zrobia to jesszcze mam szanse na 10.15 na termin, bo oczywiscie moj musialam odwolac.....

Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość

gretka
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    no i kurna pojechalam.....
    zamek w drzwiach szlag trafil i nie mozna zamknac akcja wlasciciel tel do gina i czekam jak cos zrobia to jesszcze mam szanse na 10.15 na termin, bo oczywiscie moj musialam odwolac.....
    masz w drzwiach jeden zamek?

Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ja tez mam tylko jeden.

• gretka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    jeden niestety ale juz naprawiaja wiec zdaze na 10,15, w zasadzie jak bym miala auto to tez bym zdazyla, no ale coz czekac na busa trzeba.....
    a cos sie dziad przycinal i mialam dzwonic i nie zdazylam....
    no to teraz ekspresowo.....

gretka
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz właśnie kota dostała kolejna porcję miłości, a mauzu pójdzie kupić jakiś smakołyków w dużych ilościach. W najgorszym razie mamy jeszcze Feliway'a, ale to troche boje się używać, bo nie wiem jak to się ma do noworodków.

Zofia8, kkisia, gretka, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja tez mam tylko jeden.
    I ja tyz..

Dziobak, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I ja tyz..
    malo tego, ja mam ten sam klucz co wszyscy w bloku, z tym ze ja mam wejscie nie z wspolnej klatki
    jakbym miala jeszce 2 wejsciowe to bym olala i zatrzasnela glowne wejsciowe
    no , nic dobrze ze z terminem nie musze czekac niewiadomo ile

kkisia, malgos741, Aasiula, Krakonka lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Paszcza cHyba grzeczny ten twoj Adas :) jak jestes w stanie sie udzielac

Za 2 godziny bede miala wyciagane szwy
    boje sie
    nie o te male
    ale o ten pepek :(

gretka, moremi, Arwena, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto, Ty masz sie bac? taka zaprawiona w bojach? zdaje sie Ci sie nudzi....;-)

kkisia lubi tę wiadomość

gretka
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kissia juz za chwile bedziesz po.

kkisia lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 8750 8751 8752 8753 8754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ