35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:No wlasnie tez sie niedawno dowiedzialm o ile sie nie myle Bozia tez cos dawala .
moremi, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry babki.U mnie tyz zimno .Cholera ja chce juz te wiosne , bo na razie to jakies arktyczne zimno mi tu pod oknem zamiata.
Miłego!!od marca do końca czerwca mogą mnie zahibernowac
Moja Młodą dziś pojedzie w zimowce do przedszkola, takie jest zimnokapturnica, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dalej jestem chora:/ To już pełne trzy tygodnie, dwa antybiotyki i reszta leków. Dzisiaj to mówić nie mogę zupełnie, musiałam fizycznie obudzić syna, bo vokal odpadł.
A przede mną dwa intensywne dni.
Ale trzecu dzień bez monki za mnąSyn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Zofia8 wrote:Nie spiom
ale Ty Krakonko, to masz kondycje:-) Pozno chodzisz spac i z kurami wstajesz
Nic nie mam! Taka karma:/ Wieczorem do późna praca, bo trochę spokoju, a od rana mąż praca, więc ja opieka nad Małgoś
Ale w środę córcia do żłóbka, więc złapię oddech
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakus ją często miewam bezglos, zwłaszcza wiosną. W czwartek szefowa nie dopuściła.mnie do pracy z tego powodu. Ale ja przynajmniej znam przyczynę - wiosna! I cholerne pyłki srylki
A Ty nie masz czasem alergii?Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
U nas dzis bedzie slonce i 19 stopni. Wcale mnie to nie dziwi. W koncu weekend sie skonczyl
PS> Wczoraj rozpoczelam sezon grillowania w puchowej kurtce.Dobrze, ze chociaz nie padaloAasiula, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Sabina wrote:Żebyś wiedziała! Ją poproszę wrzesień, mój ulubiony miesiąc
Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalo. Nienawidze poniedzialkow!
Do tego glowa sie odzywa, tym razem to pewnie kac
_Ide udawac, ze pracuje, zerkajac co chwila na zegarek w oczekiwaniu na koniec meki.Aasiula, kapturnica, Zofia8, Sabina, kkisia, BISCA, Misiabella lubią tę wiadomość