35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki dzięki
ale we wrześniu szykuje mi się kolejny koncert w Kraku
tylko muszę znaleźć kogoś kto ze mną pojedzie
a jak nie znajdę to sama pojadę
bry
Bozia3 wrote:Nadrobiłam dopiero teraz kilka dni...nie mam czasu i wszystko przegapiłam - fotki, życzenia dla Samiry i inne historie...
Reni - Ty Kaciało - jeśli chcesz, to jakiś pikny magnes Ci wyślę z Kraka....moremi, kkisia, Bozia3, Aasiula, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Zazdrosna ale pewno jej to minie
Ciesze sie, ze od wczoraj nadajesz juz z domu
Brykkisia, ania.g, ania.g, Krakonka, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Magdala, stara.krycha, BISCA, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:A moj pies przechodzi teraz bunt "nastolatka".Totalnie sie nie slucha. Mysle, ze na wiosne mu hormony buzuja. Bo on facet z jajami-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:No teraz właśnie kota dostała kolejna porcję miłości, a mauzu pójdzie kupić jakiś smakołyków w dużych ilościach. W najgorszym razie mamy jeszcze Feliway'a, ale to troche boje się używać, bo nie wiem jak to się ma do noworodków.
kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Bry
Paszcza cHyba grzeczny ten twoj Adasjak jestes w stanie sie udzielac
Za 2 godziny bede miala wyciagane szwy
boje sie
nie o te male
ale o ten pepek
Kisiek, wyciąganie szwów nie boli!kkisia, Aasiula, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Koty nie są zazdrosne. To cecha ludzka. To stres. Wiekszy jest, gdy kot nie jest przygotowywany na dziecko, mniejszy jak te przygotowania trwają dlużej. Niemniej nie da się go uniknąć całkowicie. Kocie jedynaki gorzej go znoszą, ale bedzie dobrze
Bry
Wiedzialam, ze koci Ekspert sie wypowieAasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Koty nie są zazdrosne. To cecha ludzka. To stres. Wiekszy jest, gdy kot nie jest przygotowywany na dziecko, mniejszy jak te przygotowania trwają dlużej. Niemniej nie da się go uniknąć całkowicie. Kocie jedynaki gorzej go znoszą, ale bedzie dobrze
Bry
Ale nie dopuścimy do depresji..moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:No właśnie.. Rozmieszczone jak dziadowski bicz, wykonane kocie jedynaki.
Ale nie dopuścimy do depresji..Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Powinien byc ale nie wystawilismy go na wystawie, wiec jesli juz to po kryjomu. Raczej go nie wykastrujemy.
Reni, kkisia, Krakonka, Dziobak, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A on rozpłodowy jest? W sensie musi mieć te jaja? Bo jak nie musi, to ja bym się nawet nie zastanawiała.
Moja kota jest bardzo alergenna. Jak ktoś jest uczulony, to ona fatalnie wpływa, nawet mini uczulenia wychodzą od nas zasmarkane. Alergików znajomych mamy dużo.
Feliway zwiększa jeszcze tego efekty. Lekko kichajacych zatyka. Zasmarkani nie mogą przychodzić.
Ja wiem, że prawdopodobieństwo że Adaś będzie uczulony, jest niewielkie, bo z moim kochaniem koty prawdopodobnie mialam kocie włosy w wodach plodowychmoremi, Reni, kkisia, Arwena, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nie bardzo rozumiem sens tego?
co po kryjomu? wytniecie mu jaja? tak, że nie zauważy???
Zofia8 wrote:Powinien byc ale nie wystawilismy go na wystawie, wiec jesli juz to po kryjomu. Raczej go nie wykastrujemy.moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Feliway działa na ludzi niestety Moremi, przetestowane.
Moja kota jest bardzo alergenna. Jak ktoś jest uczulony, to ona fatalnie wpływa, nawet mini uczulenia wychodzą od nas zasmarkane. Alergików znajomych mamy dużo.
Feliway zwiększa jeszcze tego efekty. Lekko kichajacych zatyka. Zasmarkani nie mogą przychodzić.
Ja wiem, że prawdopodobieństwo że Adaś będzie uczulony, jest niewielkie, bo z moim kochaniem koty prawdopodobnie mialam kocie włosy w wodach plodowychtego to nie wiedziałam. A obróżka też tak działa? Czy tylko feliway do kontaktu?
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Paszczu ja bym nie ryzykowała
Kartofel dopiero co wykopany został, a te felicośtam to jednak chemia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 09:34
Aasiula, kapturnica, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Się ma, znalazłam nowy stanik do karmienia 80E (według mnie mniejszy, miseczka D) na mnie od początku był za mały, ładny jest
chce któraś?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64841bcb1e18.jpg
ja ce!
ale nie chccesz sobie zatrzymać?
wiesz, next cykl będzie Twój i co?
mamatrojki80, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:ja ce!
ale nie chccesz sobie zatrzymać?
wiesz, next cykl będzie Twój i co?
No za mały jest... jak bym miała karmić to się może w G zmieszczęwyślij mi zaproszenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 09:43
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Możesz spokojnie przy dzieciach używać, to nie ma wpływu na ludzi. Sprawdzone na kotach i noworodkach znajomych
faken, napisalm wywod na telefonie i mi wykasowalo..
ale juz wzielam kompa
Feliway dziala na ludzi- dziala na alergikow. Sami zesmy tego doswiadczyli.
Kota nasza jest bardzo alergenna- awet ludzie z mini alergia reaguja mocno. Z Feliwayem lekko kichajacych zatyka, tym z mocna alergia uniemozliwia pobyt w naszym domu.
ja wiem, ze prawdopodobienstwo, ze Adas bedzie mial alergie na kota jest raczej niskie- my tego kota tak kochamy i mymlamy, ze pewnie wlosy kocie w wodach plodowych plywalyWiec jest przyzwyczajony. Ale ryzykowac nie chce, bo bylsmy musieli z chuopem zamieszkac osobno do czasu, gdy mozliwe byloby odczulanie, bo kota nigdy bysmy nie oddali..
iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość