35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Hej dziewczyny znalazłam coś takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=-NmjgRVs16Y
Macie jakieś doświadczenia z tym urządzeniem? Nienawidzę depilowania i myślę o zakupie...
Ja byłam na fotodepilacji, serii. Nie kupiłabym tego do domu, bo jeśli miałoby być skuteczne, mogłoby być niebezpieczne. Trochę było nieprzyjemnie, ale nic szczególnie bolesnego. Nie wierzę w 6 tygodni - tak samo pisza na zwykłych depilatorach - "do 6 tygodni" a to kwestia osobnicza.
anna maria lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ano fakt, daje się
Widzialam magnesy, aniołki gipsowe - to z tych sensowniejszych rzeczy. Ja bym chyba zrobiła jakieś ładne kartki z podziękowaniem i zdjęciem dziecka.anna maria, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Musze z moim porozmawiac ,bo nie wiem jak tu jest Helenka bedzie miala Chrzest ewangelicki ,ale tak pamiatka to mila sprawaKrakonka wrote:Ano fakt, daje się
Widzialam magnesy, aniołki gipsowe - to z tych sensowniejszych rzeczy. Ja bym chyba zrobiła jakieś ładne kartki z podziękowaniem i zdjęciem dziecka. -
nick nieaktualnyanna maria wrote:No wlasnie tez sie niedawno dowiedzialm o ile sie nie myle Bozia tez cos dawala .
(byłam w listopadzie)
Pod Frankiem miałam suwak ale się zmył chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 22:57
anna maria lubi tę wiadomość
-
Borze zielony, większość z tych rzeczy jest niemożebnie badziewna... Potem nie ma tego trzymać i co z tym robić. Kartka chyba najlepsza, bo można w album wsadzić i nie pląta się po szufladach.
Generalnie chrztowo-komunijno-ślubne fidrygałki są koszmarkowate zazwyczaj. Tak jak większość kościelno-okazyjnych przedmiotów. Jarmarczne takie.
Ale można zamówić ładne robione ręcznie jakimś dekupażem albo czymś podobnymanna maria, peppapig, kapturnica, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam w tajemnicy
, że ja się twardo opieram ochrzczeniu Małgosi, bo planuję zrobić podwójny
Głównie z oszczędności kasy i czasu. Wtedy będzie wilk syty, czyli część rodziny chcąca chrztu i owca cała, czyli ja
, której nie zależy.
Teraz tylko muszę szybko zaciązyć, żeby im się cierpliwość nie wyczerpałapeppapig, anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Na weselach niektórzy dają coś na pamiątkę a inni nic np. swoje zdjęcie, aniołki, małe wafelki itp., jak byłam w tamtym roku na weselach (gość ale również jako dj )to nic nie było.
anna maria, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Krakonka wrote:Ja byłam na fotodepilacji, serii. Nie kupiłabym tego do domu, bo jeśli miałoby być skuteczne, mogłoby być niebezpieczne. Trochę było nieprzyjemnie, ale nic szczególnie bolesnego. Nie wierzę w 6 tygodni - tak samo pisza na zwykłych depilatorach - "do 6 tygodni" a to kwestia osobnicza.
Ok. W to, to też nie wierzę, ale dziewczyny piszą, że efekty są widoczne już po miesiącu. Jest sporo wypowiedzi na ten temat i mało negatywnych. Myślę, że jakby była kicha to sporo byłoby na ten temat na różnych forach. Poza tym laserowa depilacja jest kosztowna i czasochłonna, a w domciu robisz kiedy chcesz i jak często Ci odpowiada. No nie wiem... mocno się zastanawiam. -
Sabina wrote:Dorka co u Was? Jak Natalka? Bo że śliczna, to już wiemy
Luna76, mamatrojki80, malgos741, Dziobak, peppapig, Krakonka, moremi, Zofia8, Sabina, kapturnica, kkisia, mysza1975, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg