X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tam mam najlepsze dla chlopca stulejka ;D A corka wadżajna :)
    Wriatka ;D

chruszczow lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wriatka ;D
    A to nie na czasie imiona ???Kurde jak daja na imie rozne wymyslne to co se żałowac .A tak na powaznie w tym temacie nam sie moga rozne staroswieckie , zapomniane podobac i oki .Mamy do tego prawo ale trza brac pod uwage ,ze imieniem tez mozn aa skrzywdzic dzieciaka :-/

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja znam. Jest młodsza ode mnie i pamiętam jaki to był szok. Wyszla na ludzi, ma dwojkę dzieci, męża, fajną pracę, fajne życie. Ja tam ją lubię, a że wpadkę zaliczyła... Różnie się życie układa.
    Nie twierdze ,ze nie było wpadek tylko ja nie znam w wieku 16 lat.A wpadki no coz ja sama ja zaliczyłam tylko miałam 20 lat :)

Elfik, gretka, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja pier*ole Nawojka??? a co to ma być
    Nawojka od nabojki - będzie chlała jak nic ;-) a może Nakrętka ;-)

Reni, Nawojka to nawet w Krakowie swoją ulicę ma. To pierwsza dziewczyna, która na UJ studiowała, za chłopaka się musiała przebierać,

Magda*, Elfik, moremi, Reni, kkisia, Dziobak, gretka, BISCA, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w nosie ile matka ma lat, najważniejsze żeby była dobrą matką.

Aasiula, mamatrojki80, moremi, Reni, kkisia, BISCA, megan8, ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja pier*ole Nawojka??? a co to ma być
    Nawojka od nabojki - będzie chlała jak nic ;-) a może Nakrętka ;-)

Wiesna - następna.. od wieśniar będą ją przezywać

weźcie nie kaleczcie dzieciaków
    potem takie dziecko ma przejebane w szkole, na podwórku już nie mówię ...a na podwórko teraz dzieci nie wychodzą..to w sumie można

Antonina też mi gdzieś mignęła..Antosi i Antosiów też jest od zajebania
    przynajmniej w WWie

wiem, że to kwestia gustu jak się swoje dziecko nazwie, ale na prawdę warto zainteresować się jakie takie imie będzie miało zdrobnienia, czy przypadkiem nie skrzywdzimy swojego dziecka takim wymyślnym imieniem

a teraz możecie skoczyć mi do gardła, mam to w dupie
    a co ty RENI tak jadem ziejesz ?
    troszcz sie o swoje dzieci,a od moich wyborów wara..

ps.ja tam zamierzam polskie imie dziecku dac,nie zadne importowane;greckie,semickie czy łacinskie .
    Kurde nie mam sie czego wstydzic,chce zaznaczyc swoje korzenie i tyle!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:45

iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, i trzymam kciuki, kegle i co się da za wszystkich potrzebujących.

Aasiula, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie podoba np Judyta Jutka ,i Ludwika tez mi sie podoba ale jak bede miala dziewczynke jeszcze to Nicole ale to juz pisałam . A na drugie dam jej Victoria ,Bedzie wsio pasowało do nazwiska :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja znam. Jest młodsza ode mnie i pamiętam jaki to był szok. Wyszla na ludzi, ma dwojkę dzieci, męża, fajną pracę, fajne życie. Ja tam ją lubię, a że wpadkę zaliczyła... Różnie się życie układa.

Ja też jestem zdania, że coś takiego nie musi niegatywnie na zycie wpłynąć, przy wsparciu rodziców i otoczenia można "wyjść na ludzi" (głupie określenie w sumie), jak się napiętnuje taką młodocianą matkę to zrobi się jej ogromną krzywdę. Tak jak Moremi napisała, różnie się w zyciu układa... synek też może dzieciaka w tym wieku spłodzić i tyle.

kapturnica, moremi, Reni, kkisia, iwcia77, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to se moga co niektorzy nawet dziecie nazywac dupa jeza ;) Ani mnie to nie grzeje ani nie ziebi.A ze co niektorzy beda szydzic ,no coz mi sie tez zdarza ;) i mi wolno :)

Aasiula, malgos741, moremi, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja też jestem zdania, że coś takiego nie musi niegatywnie na zycie wpłynąć, przy wsparciu rodziców i otoczenia można "wyjść na ludzi" (głupie określenie w sumie), jak się napiętnuje taką młodocianą matkę to zrobi się jej ogromną krzywdę. Tak jak Moremi napisała, różnie się w zyciu układa... synek też może dzieciaka w tym wieku spłodzić i tyle.
    Mam kumpele, zamoczyli raz , miala 15lat Wpadka zaliczona Ale dokupili lat , ogarneli sie ..Sa razem nadal , maja 3ke dzieci Agata skonczyla szkole srednia , zrobila studia .Pracuje w lokalnej gazecie.Bywa roznie a to co rpzeszla jak byla wyzywana od kurew to jej.Swoja droga chUopak jak moczy to niezly gieroñ , dziewczyna jak da to szmata :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:44

mamatrojki80, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam kumpele, zamoczyli raz , miala 15lat Wpadka zaliczona Ale dokupili lat , ogarneli sie ..Sa razem nadal , maja 3ke dzieci Agata skonczyla szkole srednia , zrobila studia .Pracuje w lokalnej gazecie.Bywa roznie a to co rpzeszla jak byla wyzywana od kurew to jej.Swoja droga chUopak jak moczy to niezly gieroñ , dziewczyna jak da to szmata :)

Podwójne standardy, podwójna moralność, facet jak rucha na prawo i lewo to ma "powodzenie", a kobita w tej samej sytuacji jest po prostu "puszczalska".

kapturnica, moremi, Elfik, kkisia, Dziobak, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie zgodze sie z tym do konca bo na bank zmieni to zycie takiej 16 latki ,mimo rodzicow i całej otoczki a jak jeszcze zostanie sama bo chlopak umyje rece ,to nie wplynie to dobrze na jej psychike i podejscie do reszty zycia .
    Znam to z autopsji a mialam 20 lat i dostałam ostro po dupie ,a slad został do dzisiaj .
    edit: jest to tylko moje zdanie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:50

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi to lata kto ile ma lat i ile dzieciorow robi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nie zgodze sie z tym do konca bo na bank zmieni to zycie takiej 16 latki ,mimo rodzicow i całej otoczki a jak jeszcze zostanie sama bo chlopak umyje rece ,to nie wplynie to dobrze na jej psychike i podejscie do reszty zycia .
    Znam to z autopsji a mialam 20 lat i dostałam ostro po dupie ,a slad został do dzisiaj .

Pewnie, że zmieni, ale pomyśl co się stanie bez pomocy i wsparcia z zewnątrz. Ja bym córce pomogła i tyle.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też będę miała problem z wybraniem,
    Eros podoba mi się u Ramazzottiego ;-) (kiedyś się z nim z resztą ożenię)
    nie mogę zdradzić moich typów, bo mi je podkradną i znowu będą oklepane
    AFrodyta ładne ale w Grecji Afrodyta Maliniak ekstra
    mamatrojki80 wrote:
    Reni, to może powiedz jakie imiona Ty typujesz? może kogoś zainspirujesz i się nawróci na dobra drogę ;-)

Co sądzisz o Erosie lub Afrodycie?

moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77, stara.krycha, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Pewnie, że zmieni, ale pomyśl co się stanie bez pomocy i wsparcia z zewnątrz. Ja bym córce pomogła i tyle.
    Oczywiscie ze tak ,ja swojej tez ale wiem co by przechodziła mimo pomocy .

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz miałam rację
    miała przejebane ;-)
    mysza1975 wrote:
    Reni, Nawojka to nawet w Krakowie swoją ulicę ma. To pierwsza dziewczyna, która na UJ studiowała, za chłopaka się musiała przebierać,

kapturnica, Aasiula, mysza1975, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja też będę miała problem z wybraniem,
    Eros podoba mi się u Ramazzottiego ;-) (kiedyś się z nim z resztą ożenię)
    nie mogę zdradzić moich typów, bo mi je podkradną i znowu będą oklepane
    AFrodyta ładne ale w Grecji Afrodyta Maliniak ekstra
    Mam. Myślibór :-)

Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mam. Myślibór :-)
    EEE oklepane Scibor lepsze ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8773 8774 8775 8776 8777 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ