35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Wriatka
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja znam. Jest młodsza ode mnie i pamiętam jaki to był szok. Wyszla na ludzi, ma dwojkę dzieci, męża, fajną pracę, fajne życie. Ja tam ją lubię, a że wpadkę zaliczyła... Różnie się życie układa.
Elfik, gretka, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pier*ole Nawojka??? a co to ma być
Nawojka od nabojki - będzie chlała jak nica może Nakrętka
Reni, Nawojka to nawet w Krakowie swoją ulicę ma. To pierwsza dziewczyna, która na UJ studiowała, za chłopaka się musiała przebierać,
Magda*, Elfik, moremi, Reni, kkisia, Dziobak, gretka, BISCA, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja pier*ole Nawojka??? a co to ma być
Nawojka od nabojki - będzie chlała jak nica może Nakrętka
Wiesna - następna.. od wieśniar będą ją przezywać
weźcie nie kaleczcie dzieciaków
potem takie dziecko ma przejebane w szkole, na podwórku już nie mówię ...a na podwórko teraz dzieci nie wychodzą..to w sumie można
Antonina też mi gdzieś mignęła..Antosi i Antosiów też jest od zajebania
przynajmniej w WWie
wiem, że to kwestia gustu jak się swoje dziecko nazwie, ale na prawdę warto zainteresować się jakie takie imie będzie miało zdrobnienia, czy przypadkiem nie skrzywdzimy swojego dziecka takim wymyślnym imieniem
a teraz możecie skoczyć mi do gardła, mam to w dupie
troszcz sie o swoje dzieci,a od moich wyborów wara..
ps.ja tam zamierzam polskie imie dziecku dac,nie zadne importowane;greckie,semickie czy łacinskie .
Kurde nie mam sie czego wstydzic,chce zaznaczyc swoje korzenie i tyle!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:45
iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja znam. Jest młodsza ode mnie i pamiętam jaki to był szok. Wyszla na ludzi, ma dwojkę dzieci, męża, fajną pracę, fajne życie. Ja tam ją lubię, a że wpadkę zaliczyła... Różnie się życie układa.
Ja też jestem zdania, że coś takiego nie musi niegatywnie na zycie wpłynąć, przy wsparciu rodziców i otoczenia można "wyjść na ludzi" (głupie określenie w sumie), jak się napiętnuje taką młodocianą matkę to zrobi się jej ogromną krzywdę. Tak jak Moremi napisała, różnie się w zyciu układa... synek też może dzieciaka w tym wieku spłodzić i tyle.
kapturnica, moremi, Reni, kkisia, iwcia77, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja też jestem zdania, że coś takiego nie musi niegatywnie na zycie wpłynąć, przy wsparciu rodziców i otoczenia można "wyjść na ludzi" (głupie określenie w sumie), jak się napiętnuje taką młodocianą matkę to zrobi się jej ogromną krzywdę. Tak jak Moremi napisała, różnie się w zyciu układa... synek też może dzieciaka w tym wieku spłodzić i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:44
mamatrojki80, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mam kumpele, zamoczyli raz , miala 15lat Wpadka zaliczona Ale dokupili lat , ogarneli sie ..Sa razem nadal , maja 3ke dzieci Agata skonczyla szkole srednia , zrobila studia .Pracuje w lokalnej gazecie.Bywa roznie a to co rpzeszla jak byla wyzywana od kurew to jej.Swoja droga chUopak jak moczy to niezly gieroñ , dziewczyna jak da to szmata
Podwójne standardy, podwójna moralność, facet jak rucha na prawo i lewo to ma "powodzenie", a kobita w tej samej sytuacji jest po prostu "puszczalska".
kapturnica, moremi, Elfik, kkisia, Dziobak, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja też jestem zdania, że coś takiego nie musi niegatywnie na zycie wpłynąć, przy wsparciu rodziców i otoczenia można "wyjść na ludzi" (głupie określenie w sumie), jak się napiętnuje taką młodocianą matkę to zrobi się jej ogromną krzywdę. Tak jak Moremi napisała, różnie się w zyciu układa... synek też może dzieciaka w tym wieku spłodzić i tyle.
Znam to z autopsji a mialam 20 lat i dostałam ostro po dupie ,a slad został do dzisiaj .
edit: jest to tylko moje zdanie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:50
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Nie zgodze sie z tym do konca bo na bank zmieni to zycie takiej 16 latki ,mimo rodzicow i całej otoczki a jak jeszcze zostanie sama bo chlopak umyje rece ,to nie wplynie to dobrze na jej psychike i podejscie do reszty zycia .
Znam to z autopsji a mialam 20 lat i dostałam ostro po dupie ,a slad został do dzisiaj .
Pewnie, że zmieni, ale pomyśl co się stanie bez pomocy i wsparcia z zewnątrz. Ja bym córce pomogła i tyle.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja też będę miała problem z wybraniem,
Eros podoba mi się u Ramazzottiego(kiedyś się z nim z resztą ożenię)
nie mogę zdradzić moich typów, bo mi je podkradną i znowu będą oklepane
AFrodyta ładne ale w Grecji Afrodyta Maliniak ekstra
mamatrojki80 wrote:Reni, to może powiedz jakie imiona Ty typujesz? może kogoś zainspirujesz i się nawróci na dobra drogę
Co sądzisz o Erosie lub Afrodycie?moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77, stara.krycha, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
widzisz miałam rację
miała przejebane
mysza1975 wrote:Reni, Nawojka to nawet w Krakowie swoją ulicę ma. To pierwsza dziewczyna, która na UJ studiowała, za chłopaka się musiała przebierać,kapturnica, Aasiula, mysza1975, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja też będę miała problem z wybraniem,
Eros podoba mi się u Ramazzottiego(kiedyś się z nim z resztą ożenię)
nie mogę zdradzić moich typów, bo mi je podkradną i znowu będą oklepane
AFrodyta ładne ale w Grecji Afrodyta Maliniak ekstraAasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!