35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pier*ole Nawojka??? a co to ma być
Nawojka od nabojki - będzie chlała jak nica może Nakrętka
Wiesna - następna.. od wieśniar będą ją przezywać
weźcie nie kaleczcie dzieciaków
potem takie dziecko ma przejebane w szkole, na podwórku już nie mówię ...a na podwórko teraz dzieci nie wychodzą..to w sumie można
Antonina też mi gdzieś mignęła..Antosi i Antosiów też jest od zajebania
przynajmniej w WWie
wiem, że to kwestia gustu jak się swoje dziecko nazwie, ale na prawdę warto zainteresować się jakie takie imie będzie miało zdrobnienia, czy przypadkiem nie skrzywdzimy swojego dziecka takim wymyślnym imieniem
a teraz możecie skoczyć mi do gardła, mam to w dupie
Magda* wrote:o dziobakNawojka sliczne
jeszcze gdzies widziałam nie polskie ale slowianskie a mianowicie WiesnaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:13
ania.g, kapturnica, Aasiula, moremi, Dziobak, gretka, ComeToMeBaby, chruszczow, stara.krycha, Arwena, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
po co szczałaś??? oszlalałaś
w tym dniu z reguły nie wychodzą
weź sie
Aasiula wrote:No nic dziewczyny siknełam wynik negatywny ...
Wykres jest udostepniony .Aasiula, kapturnica, moremi, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:No to start. Córka w sali. Komisja chyba bardziej zdenerwowana od niej. Myślę że póki jej nie zobaczyli to nie byli pewni czy przyjdzie. Jak nas zobaczyła jej była matematyczka to aż odwracała głowę ze zdziwienia. Do egzaminów indywidualnych jeszcze trójka dzieciaków, każde w osobnej sali. W tym jedna dziewczyna w zaawansowanej ciąży.
Super ze weszla
I takie malolaty w ciazy masakara
A z tym sikaniem laski to mnie w grudnih ogarnol blogi spokoj
bo wiem ze wysikam 1 kreche
Ja chce juz piatek
chce znac plan dzialaniaReni, ania.g, Aasiula, malgos741, moremi, gretka, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, kawka zrobiona więc dzień trza zacząć
Asiula nie za wcześnie?Aasiula, kapturnica, moremi, ania.g, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ej wtedy seksu jeszcze nie było!
wtedy tylko stare baby w ciąży były, takie dwudziestokilkuletnie
kapturnica wrote:Dziewczyny no kurde bez przesad az tak Was dziwi 16latka w ciazy ???A to w naszych szkolnych latach nie było ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:23
Aasiula, moremi, ania.g, mysza1975, kkisia, gretka, BISCA, iwcia77, stara.krycha, Luna76, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej wtedy seksu jeszcze nie było!
wtedy tylko stare baby w ciąży były, takie dwudziestokilkuletnieA ja sie gOOOpia zastanawiam kto sie piedolił po katach na błyskotekach
moremi, iwcia77, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja pier*ole Nawojka??? a co to ma być
Nawojka od nabojki - będzie chlała jak nica może Nakrętka
Wiesna - następna.. od wieśniar będą ją przezywać
weźcie nie kaleczcie dzieciaków
potem takie dziecko ma przejebane w szkole, na podwórku już nie mówię ...a na podwórko teraz dzieci nie wychodzą..to w sumie można
Antonina też mi gdzieś mignęła..Antosi i Antosiów też jest od zajebania
przynajmniej w WWie
wiem, że to kwestia gustu jak się swoje dziecko nazwie, ale na prawdę warto zainteresować się jakie takie imie będzie miało zdrobnienia, czy przypadkiem nie skrzywdzimy swojego dziecka takim wymyślnym imieniem
a teraz możecie skoczyć mi do gardła, mam to w dupie
Reni, to może powiedz jakie imiona Ty typujesz? może kogoś zainspirujesz i się nawróci na dobra drogę
Co sądzisz o Erosie lub Afrodycie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:27
malgos741, moremi, Elfik, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurde ja nie znam 16 latki z naszych czasow w ciONZY powaga, najmlodasza to 19 latka .Teraz to inna sprawa nawet mlodsze sOM.
a teraz z tego co słyszałam od córki mojego m że w gimnazjum to w 2-3 klasie już były ciąże...
Aasiula, ania.g, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Kurde ja nie znam 16 latki z naszych czasow w ciONZY powaga, najmlodasza to 19 latka .Teraz to inna sprawa nawet mlodsze sOM.
mamatrojki80, malgos741, kapturnica, Aasiula, ania.g, kkisia, Dziobak, gretka, Zofia8, BISCA, iwcia77, chruszczow, Dorka.1979, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!