35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:I się w ogóle nie przejmujesz?
Ja zwykle nie robię testów, może ze dwa razy, jak czułam się inaczej. Potem po prostu miałam spokój, a nie myslenice
Dzień dobry.
Edit. Już mam@Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 06:26
Krakonka, moremi, malgos741, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka.1979 wrote:Byliśmy dziś u kardiologa i niestety musimy za miesiąc znów jechać na sprawdzenie bo dojrzał lekarz coś z zastawkami czy coś w tym stylu i mówi że musi zobaczyć czy za miesiąc się poprawi czy jednak będzie to wada serca, częsta u zespolaków.
Nie martw się na zapas. Wiesz, Małgosi też coś wykryli, jakiś szmer, ale nie przejmuję się tym, bo nie widać, żeby jej to przeszkdzało. Jak się okazało, ja też mam jakąś drobną wadę i mója mama ma i mój mąż ma i jego ojciec ma - każdy dowiedział się przypadkiem, po wnikliwych badaniach. Mnie kardiolog powiedziała, że więcej niż połowa ludzi tak ma i że to traktują raczej jako odmienność, nie zaburzenie.
Trzeba obserwować, nic poza tym. Zauważ czy się męczy, dyszy itp.
Poza tym dzieci bardzi często z tego wyrastają - potrzebują czasu, żeby im wszystko dorosło do równa
Zofia8, moremi, Dorka.1979, Dziobak, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kkisia wrote:Bry
Dzis syn ma egzaminy , on jeszcze spi a ja sie stresuje
Ja mojego juz zdarłam z wyrka. Co się mam sama denerwować, w końcu to jego test
kkisia, Zofia8, gretka, moremi, kapturnica, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:No, wstawajcie!
Zaraz Małgosia się obudzi i nie będę miała czasu pogadać
Dzień dobry!
Bo chyba nie powiedziałam...kkisia, Krakonka, Zofia8, gretka, Aasiula, moremi, kapturnica, Dorka.1979, Elfik, BISCA, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak se myślę, że ja to chyba już do końca zycia będę chora:/ Dzisiaj mija trzeci tydzień. Mam gardło nadal zawalone, rano nie mówię przez 2 godziny, mam katar i boli mnie w środku od poziomu oczu do obojczyków. Dwa antybiotyki, steryd i prawie nic nie pomogło. Tyle, że głucha już nie jestem ciągle i bardzo tylko czasami i trochę.
Idę po kawkę.
Przyniosę.Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Tak se myślę, że ja to chyba już do końca zycia będę chora:/ Dzisiaj mija trzeci tydzień. Mam gardło nadal zawalone, rano nie mówię przez 2 godziny, mam katar i boli mnie w środku od poziomu oczu do obojczyków. Dwa antybiotyki, steryd i prawie nic nie pomogło. Tyle, że głucha już nie jestem ciągle i bardzo tylko czasami i trochę.
Idę po kawkę.
Przyniosę.
Dzien dobry
Melduje, ze przespalam dzis 7 godzin
Ale tu sie egzaminowo zrobiloWszystkim uczniom zycze powodzenia a matkom spokoju ducha
Magdalo, mysle o Tobie i trzymam kciukasy
Krakonko, jak spojrzalam nie do konca przytomna na Twoj awatar, to mnie czarny stwor niezle wystraszyl
Polarze a czytalas lub slyszalas o kobitce ktora wrzucila do auta butelke, ktora kierowca moment wczesniej wyrzucil? To jest postawa obywatelska
Ja jak ktos rzuca cos na chodnik, to informuje: "cos Panu/Pani wypadlo"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 07:14
Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, kapturnica, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Iwone wrote:Dziewczyny zamawiały z tej strony
http://mleczkopszczele.pl/mleczko-pszczele-cena/
z Anią zamawiałyśmy ze strony poniżej
https://pszczelnictwo.com.pl/shop/product/mleczko-pszczele-naturalne-100g
Dzieki serdeczne
Iwone lubi tę wiadomość
gretka -
Witam
Gretka, widzę że Iwone już Ci odpisała. Tam gdzie kupowałyśmy jest sporo taniej.
Noc do bani, śniły mi się egzaminy. Córka na razie ok. Trzymajcie kciuki. Lecę.kkisia, gretka, Krakonka, moremi, kapturnica, Dorka.1979, Sabina, Iwone, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
SolarPolar wrote:Morek- Toto Lotek - cala mama! Jest kosmiczny!!!
Brykapturnica, ania.g, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!