35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Chruszcz Jesli jest ciałko żółte to jest po owulce Szanse zawsze sa jak go zmolestujesz ale mniejsze niz przed owulacja bo zanim plemniki beda zdolne do zaplodnienia to chwile zejdzie.Kapacytacja jak dobrze pamietam to okolo 6godzin.Ale sexic sie nigdy nie zaszkodzi
Krakonka, chruszczow, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:O Ania mozesz przypomniec gdzie kupowalas mleczko pszczele? jakies wiarygodne zrodlo potrzebuje
Dziewczyny zamawiały z tej strony
http://mleczkopszczele.pl/mleczko-pszczele-cena/
z Anią zamawiałyśmy ze strony poniżej
https://pszczelnictwo.com.pl/shop/product/mleczko-pszczele-naturalne-100gania.g, gretka, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:chyba się nie uda już dzisiaj:( awanturke mamy:(
Właśnie chciałam się zapytać, jak taki facet reaguje, jak się obudzi i powie, że ma działaćJa się stresuje tym całym liczniem, wyznaczaniem momentu działania, obliczaniem ile godzin musi minąc pomiędzy jednym a drugim.
Zwykle sama zaczynam się awanturować, z nerwów
moremi, stara.krycha, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
chruszczow wrote:jezu ja myślałam że ja jakaś nienormalna:(
MAM TO SAMO CO TY
ja sie awanturuje, płacze, gdzieś wylatuje z domu
Uff, bo ja myślałam, że tylko ja tak mam
Też ryczę i bywa, że wychodzę.
To napięcie
chruszczow, stara.krycha lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Byliśmy dziś u kardiologa i niestety musimy za miesiąc znów jechać na sprawdzenie bo dojrzał lekarz coś z zastawkami czy coś w tym stylu i mówi że musi zobaczyć czy za miesiąc się poprawi czy jednak będzie to wada serca, częsta u zespolaków.
Sabina lubi tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Witam. Kurwa jak mi sie nie chce. Jak danka uslyszy budzik to szaleje po domu jak to jest ze taka/ taki Dajzi przewraca sie na drugi bok.
A w ogole to mam wkurwa . Chodze na te spacery a moj pies co rusz kurwa z krzakow wyciaga zasranego pampersa. Troche jeszcze zimno na przewijanie na dworze dzieci ale kurwa skad one sie biora w krzakach- pampersy. Czy rodzice naprawde kurna mac nie maja co robic i gdzie wyrzucac pieluch, rozumiem ze taki pakunek obciaza wozek ale sa kosze. Druga sprawa to roztrzaskane butelki po alkoholu. Pijaki i gowniarze stoja po krzakach, pija i wyrzucaja z efektem rozbicia. Nie rozumiem tego. ludzie sa pierdolnieci jednak. A ja dostaje takiego wkurwa jak widze danke z pampersem w mordzie lub jak wali jej z pyska gownem. Dzien dobry juz mowilam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 06:00
Dorka.1979, Aasiula, Sabina, kkisia, Reni, ania.g, gretka, moremi, kapturnica, Dziobak, BISCA, megan8, ComeToMeBaby, iwcia77, Bozia3, paszczakin, Luna76, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Morka widziałam Totoma głowę i nawet już ją widać. Niesamowite są te małe czlowieki
Dorka mam nadzieję, że jednak serce bedzie zdroweusciskaj Natalkę od cioc
Litości. Jak mnie łeb napierdala. Trzymam kciuki gimnazjalistówMagdala lezysz?
kkisia, gretka, moremi, Dorka.1979, Elfik, iwcia77, stara.krycha, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Polarku no mówię Ci. Nawet nie testuję tylko czekam@
I się w ogóle nie przejmujesz?
Ja zwykle nie robię testów, może ze dwa razy, jak czułam się inaczej. Potem po prostu miałam spokój, a nie myslenice
Dzień dobry.
Sabina, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny