35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Fajny ufolek, Moremi
jaki śliczny, jaki jak marzenie?
ja chcę takiego jak kartofel, ładny, gładki i człowieka przypominaiwcia77, Mega, Arwena, Sabina, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krakonka wrote:No weźcie tylko nie mówicie, że dzieciak w brzuchu zrobiony na usg jest śliczny...
Co najwyżej może być ksztaltnyiwcia77, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:to najbliższe prawdy, więc polubiłam
jaki śliczny, jaki jak marzenie?
ja chcę takiego jak kartofel, ładny, gładki i człowieka przypomina
Juz niedlugo. A jak spojrzec pod innym katem, to widze oczy, uszy i banana od ucha do ucha
Zofia8
-
Moremi, super fota. Jaki kształtny ten Twój mały człowiek
Magdala, ściskam kciuki.
Marcel marudzi jak cholera, dolne dziąsła napuchnięte i coś tam widać delikatnie pod spodem. Na krok nie mogę odejść. Tyle w temacie zębów u nas. Jutro zaczynają się egzaminy gimnazjalne, młoda w panice a ja nie wiem czy zasnę. Żeby tylko weszła do szkoły i sali i nie zemdlała w trakcie to będzie dobrze. O zakres wiedzy się nie martwię bo jest bardzo dobrze przygotowana.gretka, moremi, Mega, Arwena, Sabina, kkisia, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Zofia8 wrote:Juz niedlugo. A jak spojrzec pod innym katem, to widze oczy, uszy i banana od ucha do ucha
to jest głowa (po prawej taki baniak) i tułów po lewej *
* zapomniałam wcześniej o opisie dla KometyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 00:01
Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
chruszczow wrote:dziewczyny czy może któraś spojrzeć na mój wykres
nie wiem czy chłopa teraz budzić bo zapracowany i odsypia
byłam dzisiaj na monitoringu o 16.00 i była tylko dziura (ciałko żółte) po jajku
wczoraj test owu wyszedł mi dodatni o 17.00 i wczoraj o 21.00 kuł mnie mocno jajnik nawet podczas chodzenia ten z którego była owu
jeśli o 16.00 juz jaja nie było to chyba i tak na działanie juz teraz za późno, tak?
temperature podstawową mam ok. 36,50; chyba owulacje zaznaczy mi dzisiaj
obudzić , szansa jest zawszestara.krycha lubi tę wiadomość
-
chruszczow wrote:dziewczyny czy może któraś spojrzeć na mój wykres
nie wiem czy chłopa teraz budzić bo zapracowany i odsypia
byłam dzisiaj na monitoringu o 16.00 i była tylko dziura (ciałko żółte) po jajku
wczoraj test owu wyszedł mi dodatni o 17.00 i wczoraj o 21.00 kuł mnie mocno jajnik nawet podczas chodzenia ten z którego była owu
jeśli o 16.00 juz jaja nie było to chyba i tak na działanie juz teraz za późno, tak?
temperature podstawową mam ok. 36,50; chyba owulacje zaznaczy mi dzisiaj
A ty pękałaś w koncu czy samo pękło? Byłaś wcześniej na moni czy tylko dzisiaj?Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013