35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tu w DE jest bardzo duzo imion dla mnie dziwnych,nieznanych ,a niektore brzydkie,np.moj byly szef ma corke Yette -co to kurwa jest ?ja sie pytam
Dziobak, kapturnica, mamatrojki80, Sabina, Luna76, iwcia77, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Tu w DE jest bardzo duzo imion dla mnie dziwnych,nieznanych ,a niektore brzydkie,np.moj byly szef ma corke Yette -co to kurwa jest ?ja sie pytam
Yeti?anna maria, Sabina, iwcia77, moremi, Zofia8, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Tu w DE jest bardzo duzo imion dla mnie dziwnych,nieznanych ,a niektore brzydkie,np.moj byly szef ma corke Yette -co to kurwa jest ?ja sie pytam
anna maria, mamatrojki80, kapturnica, iwcia77, moremi, Zofia8, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
helga ,to jest imie !anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odebralam wynik bety z soboty. To byl 19 dpo. 432.
Ale nie jest dobrze bo zaczelam plamic wieczorem. Zapakowalam sie do lozka z podwojnym progesteronem. Jutro rano mam gina.
Trzymajcie kciuki prosze.
kapturnica, Luna76, iwcia77, Iwone, Dziobak, gretka, Magda*, anna maria, Krakonka, moremi, Zofia8, Mega, Arwena, chruszczow, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Nie za duży on na potowki? U nas to raczej się przeziebi niż spoci, norweski zimny wychow. Poza tym potowki są na całym ciele, czy tylko na górnej części ciała?
Byłam w szoku że w tym wieku można mieć potówki. Byłam raczej pewna że to jakieś uczulenie i dałam mu zyrtec i na drugi dzień już nic nie miał. Za jakiś czas znowu je dostał ale tym razem już mu nic nie dałam i też same znikły.
Dopiero po analizie doszliśmy do wniosku że on się za bardzo spocił.Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Odebralam wynik bety z soboty. To byl 19 dpo. 432.
Ale nie jest dobrze bo zaczelam plamic wieczorem. Zapakowalam sie do lozka z podwojnym progesteronem. Jutro rano mam gina.
Lez , bierz progesteron i magnez.W razie bolu dowal nospa maxWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:33
Sabina, iwcia77, Magdala, anna maria, moremi, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Odebralam wynik bety z soboty. To byl 19 dpo. 432.
Trzymam mocno! Kurwa, nawet nie wiesz jak, bo to w końcu ja wywąchałam, żeś w cionży, babeczko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:37
Magdala, Sabina lubią tę wiadomość