35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tu w DE jest bardzo duzo imion dla mnie dziwnych,nieznanych ,a niektore brzydkie,np.moj byly szef ma corke Yette -co to kurwa jest ?ja sie pytam
Dziobak, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Luna76, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Tu w DE jest bardzo duzo imion dla mnie dziwnych,nieznanych ,a niektore brzydkie,np.moj byly szef ma corke Yette -co to kurwa jest ?ja sie pytam
Yeti?
anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Zofia8, chruszczow, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLepsze niż Helgaanna maria wrote:Tu w DE jest bardzo duzo imion dla mnie dziwnych,nieznanych ,a niektore brzydkie,np.moj byly szef ma corke Yette -co to kurwa jest ?ja sie pytam
anna maria, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, moremi, Zofia8, chruszczow, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczego ty chcesz,my mamy Jette,ładne imieanna maria wrote:Tu w DE jest bardzo duzo imion dla mnie dziwnych,nieznanych ,a niektore brzydkie,np.moj byly szef ma corke Yette -co to kurwa jest ?ja sie pytam

helga ,to jest imie !
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odebralam wynik bety z soboty. To byl 19 dpo. 432.
Ale nie jest dobrze bo zaczelam plamic wieczorem. Zapakowalam sie do lozka z podwojnym progesteronem. Jutro rano mam gina.
Trzymajcie kciuki prosze.
kapturnica, Luna76, iwcia77, Iwone, Dziobak, gretka, nick nieaktualny, anna maria, Krakonka, moremi, Zofia8, Mega, nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak sama nie wiem jak to jest. Mój młodszy nigdy nie miał potówek aż do 5r.żDziobak wrote:Nie za duży on na potowki? U nas to raczej się przeziebi niż spoci, norweski zimny wychow. Poza tym potowki są na całym ciele, czy tylko na górnej części ciała?
Byłam w szoku że w tym wieku można mieć potówki. Byłam raczej pewna że to jakieś uczulenie i dałam mu zyrtec i na drugi dzień już nic nie miał. Za jakiś czas znowu je dostał ale tym razem już mu nic nie dałam i też same znikły.
Dopiero po analizie doszliśmy do wniosku że on się za bardzo spocił.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polubilam w zwiazku z beta.Magdala wrote:Odebralam wynik bety z soboty. To byl 19 dpo. 432.
Ale nie jest dobrze bo zaczelam plamic wieczorem. Zapakowalam sie do lozka z podwojnym progesteronem. Jutro rano mam gina.
Lez , bierz progesteron i magnez.W razie bolu dowal nospa maxWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:33
nick nieaktualny, iwcia77, Magdala, anna maria, moremi, chruszczow, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Odebralam wynik bety z soboty. To byl 19 dpo. 432.
Trzymam mocno! Kurwa, nawet nie wiesz jak, bo to w końcu ja wywąchałam, żeś w cionży, babeczko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:37
Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ale już plamie, wiec może raczy się skończyć