35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Podobno zdarzyc sie moze ale to ekstremum i oczywiscie musialo pasc na nas heheheh
Ale to byl i tak pikus w porownaniu z ospa.Taka plaga padla od wrzesnia w 2klasie podstawowki u nich Wiekszosc dzieciaakow przechorowala a mlodego musialo oczywiscie zlapac dokladnie na 8dni przed komunia!! Wyobrazasz to sobie??Szedl do kosciola z bąblami na stopach i z zasmarowana na bialo glowaWygladali jak zombiaki jakies z tymi krostami hehehe
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Antoninę rezerwuję ja! Już mój Kacper miał być Antoniną, bo gin do końca ciąży twierdził, że będzie babeczka. Nawet nie miałam w zanadrzu imienia dla chłopca!
skoro może być tuzin Adasiów to 2 Antoniny to pikuśchytra nie jestem, podzielę się.
Luna76, kapturnica, BISCA, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wczoraj miał ciut na karku, ale olalam. Dziś juz była wszędzie, na ramionach, plecach, czole. Na plecach do granicy pieluchy. Na nogach i policzkach niewiele.
Córka nie miała różyczki, nie mam pojecia, jak to wygląda.
Ale podobno w No. występuje mega rzadko,bo ja szczepienia wytepily, wiec sama nie wiem.
Co jest jeszcze w kropki?
Dalmatynczyki ?Dziobak, kapturnica, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, zamierzasz podarowac temu forum oraz światu kolejnego Adasia?? Toc my się nie ogarniemy, który czyj i o kim mowa!!
Jak to ? klusek, kartofel ... cza bedzie mu spozywcza ksywke znalezc i po problemie.
Morek, ty sie juz nad imieniem nie zastanawiaj tylko nad ksywka na forumSabina, Dziobak, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Paszcza super paczkuś! Śliczniuchny! Wzruszyłam się, bo od razu przypomniało mi się jak mój się urodził - nawet poczułam jak dotykam jego skóry, i przypomniał mi się jego zapach - mój synuś pachniał świeżą słomą :.) mówiłam do niego "mój słomiany chłopiec", bo miał też słomkowe włosy.
kapturnica, anna maria, Sabina, BISCA, iwcia77, kkisia, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wczoraj miał ciut na karku, ale olalam. Dziś juz była wszędzie, na ramionach, plecach, czole. Na plecach do granicy pieluchy. Na nogach i policzkach niewiele.
Córka nie miała różyczki, nie mam pojecia, jak to wygląda.
Ale podobno w No. występuje mega rzadko,bo ja szczepienia wytepily, wiec sama nie wiem.
Co jest jeszcze w kropki?anna maria lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:skoro może być tuzin Adasiów to 2 Antoniny to pikuś
chytra nie jestem, podzielę się.
Dla dziewczynki marzy mi się właśnie Antonina (Tosia, Tonia, Antonia - jest b. dużo zdrobnień), a dla chłopaczka Leon lub Bruno, miał być Franek, ale Franka ukradli mi bratowa z bratem
poza tym Franków już się narobiłooooo w ch...ałwę
To tak jak z moim Kacprem... jak ja dawałam to nie było żadnego, po moim posypało się jak z rękawa.anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny