35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Poszłam pod prysznic i paCZam a stanik w zólte plamy
.Lekko przygłupiałam bo na poczatku nie zatrybiłam co to jest.A jak zatrybiłam to stwierdziłam ,ze chyba za wcześnie na produkszyn siary jeszcze..Przeglądam wujka google i czytam ,że normalne jest ,że przetwórnia sie własnie uruchamia około 20tygodnia ciąży.
kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Wczoraj miał ciut na karku, ale olalam. Dziś juz była wszędzie, na ramionach, plecach, czole. Na plecach do granicy pieluchy. Na nogach i policzkach niewiele.
Córka nie miała różyczki, nie mam pojecia, jak to wygląda.
Ale podobno w No. występuje mega rzadko,bo ja szczepienia wytepily, wiec sama nie wiem.
Co jest jeszcze w kropki? -
Magdala wrote:Hej!
Jak to milo byc pamietanym. Dzieki Luna.
Dzis normalny dzien w pracy. Wczoraj robilismy rabatke w ogrodku na ktorej posadzilam tuje i aksamitki a didatkowo milion pelargonii i petunii w donicach. Moj ogrod taki smetny jest bo nikt o niego nigdy nie dbal a my mieszkamy tu dopiero rok.
Jutro wielki dzien. Wynik bety i gin. Trzymcie co mozecie.
Wprawdzie nie udzielam się tu za często, ale codziennie czytam co piszecie i co się u Was i z Wami dzieje. Zauważyłam, że nie było Cię tu od jakiegoś czasu...
Trzymam kciukasy i keglasy, Magdala!Zofia8, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Wczoraj miał ciut na karku, ale olalam. Dziś juz była wszędzie, na ramionach, plecach, czole. Na plecach do granicy pieluchy. Na nogach i policzkach niewiele.
Córka nie miała różyczki, nie mam pojecia, jak to wygląda.
Ale podobno w No. występuje mega rzadko,bo ja szczepienia wytepily, wiec sama nie wiem.
Co jest jeszcze w kropki?
Foto zapodaj tej zarazy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:ospa wietrzna?
Odra? Tez nie przechodziłam z córka, nie wiem jak wygląda.
Jednak sporo chorób się nie zna, od kiedy są szczepienia. I niech mi kto powie, ze nie warto szczepić!moremi, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Byłam u ginki. Nie pekło
Może zrobię sobie badania prolakt i wezmę więcej, jak Kapta...
Dzisiaj 17dc - pęcherzyk 1 - 20mm, pęcherzyk 2 - 15 (czyli mniej, czyli więdnie). Endo 11mm. Do tego jakieś 3 kreski w macicy czy paski. Ginka powiedziała, że jeszcze jestem w 1 fazie i wszystko piękne.
Ogłaszam, że kwadrans temu po raz pierwszy w życiu zrobiłam sobie zastrzykNa pocieszenie, po cięzkim dniu
W środę idę sprawdzić, czy pękło. Z tym, że ja mam cykl 28 dni, więc może nie mieć czasu, nawet jak pęknie i dostarczymy mu towarzysza.
Super, ze sie zdecydowalas na zastrzyk. Niechaj ladnie peknie. Zycze OWOCNEGO cyklu
Magda*, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, malgos741, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny