35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Panienki, diagnozujcie albo podpowiedzcie. Kluska mi wysypało. Male drobne czerwone kropeczki na głowie, karku, plecach. Wygląda jak rozyczka, ale nie wiem skąd, bo się raczej nie szlajamy po dzieciecych imprezach. Mieliśmy cykliczne spotkanie grupy dzieciaków urodzonych w tym samym czasie, 2 była zakatarzonych, ale nie wiem,czy któreś chore na cos innego. I było to 3 tyg temu. Chociaż wiem,ze rozyczka tak się może wylegac.
Klusek bez żadnych innych objawów. -
ComeToMeBaby wrote:Morka, fota będzie?
ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kapta
ja wiem co to kosmówka. To właśnie ona mi się odklejała
to pytanie było dlatego, że byłam pod takim wrażeniem skaczącego dziecia, że nie pytalam
Co do płci to przyjmiemy co dadzą i żadne z nas nie ma preferencji. Mamy swoje typy imion i jezeli będzie chłopiec, to będzie... Adama dziewczynka Ania
typu dla faceta brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:58
moremi, kapturnica, Aasiula, iwcia77, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Panienki, diagnozujcie albo podpowiedzcie. Kluska mi wysypało. Male drobne czerwone kropeczki na głowie, karku, plecach. Wygląda jak rozyczka, ale nie wiem skąd, bo się raczej nie szlajamy po dzieciecych imprezach. Mieliśmy cykliczne spotkanie grupy dzieciaków urodzonych w tym samym czasie, 2 była zakatarzonych, ale nie wiem,czy któreś chore na cos innego. I było to 3 tyg temu. Chociaż wiem,ze rozyczka tak się może wylegac.
Klusek bez żadnych innych objawów.
Dużo tej wysypki?
Przy różyczce wysypka zaczyna się od twarzy z tego co pamiętam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 21:01
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:mam nawet jeden typ dla dziewczynki a mianowicie Milena
moze wy znacie jakies ladnie brzmiace słowianskie?
Mnie się podoba Tomira, Nadzieja, Bogna, Nawojka, Ludmiła.Magda*, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam u ginki. Nie pekło
Może zrobię sobie badania prolakt i wezmę więcej, jak Kapta...
Dzisiaj 17dc - pęcherzyk 1 - 20mm, pęcherzyk 2 - 15 (czyli mniej, czyli więdnie). Endo 11mm. Do tego jakieś 3 kreski w macicy czy paski. Ginka powiedziała, że jeszcze jestem w 1 fazie i wszystko piękne.
Ogłaszam, że kwadrans temu po raz pierwszy w życiu zrobiłam sobie zastrzykNa pocieszenie, po cięzkim dniu
W środę idę sprawdzić, czy pękło. Z tym, że ja mam cykl 28 dni, więc może nie mieć czasu, nawet jak pęknie i dostarczymy mu towarzysza.moremi, Aasiula, Mega, gretka, Dziobak, kapturnica, Zofia8, malgos741, Arwena, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie sobie zerknęłam na objawy różyczki. Małgosia była szczepiona, ale też dostała wysypki, najpierw na buzi, potem brzuszek i teraz na nóżce ma. Takie krostki bladoróżowe, jak przy uczuleniu. I tylko po prawej stronie ciała. Jak się pojawia niżej, to to wyżej znika. Zastanawiam się nad tym, bo uczulenie chyba nie wędruje i nie jest po jednej stronie...
Ja przechodziłam różyczkę bezobjawowo.Dziobak lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Poszłam pod prysznic i paCZam a stanik w zólte plamy
.Lekko przygłupiałam bo na poczatku nie zatrybiłam co to jest.A jak zatrybiłam to stwierdziłam ,ze chyba za wcześnie na produkszyn siary jeszcze..Przeglądam wujka google i czytam ,że normalne jest ,że przetwórnia sie własnie uruchamia około 20tygodnia ciąży.
Mega, Zofia8, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, iwcia77, Luna76, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wacia, zostaw tego robala
mnie bardziej przekonuje interpretacja Komety
Robal zostaje. wygrzebałam go dzisiaj z moich zdjęć. własnoręcznie robione.Mega, Magda*, kapturnica, kkisia, Zofia8, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, iwcia77, Arwena, Krakonka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Dużo tej wysypki?
Przy różyczce wysypka zaczyna się od twarzy z tego co pamiętam.
Córka nie miała różyczki, nie mam pojecia, jak to wygląda.
Ale podobno w No. występuje mega rzadko,bo ja szczepienia wytepily, wiec sama nie wiem.
Co jest jeszcze w kropki?