X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena, mozecie Jej nie znac (pomylilam koncowke nazwiska -Kolodziejczak).Ona przyjmuje tylko w Londynie. Myslalam, ze rowniez w Polsce, stad moje pytanie. Dzieki.

Arwena lubi tę wiadomość

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Paszcza, Adachol cudo. Inteligenciuch jak nic. Widać, ze leży i knuje nad jakąś czarna dziura albo innymi kwantami.
    I kopyta ma dlugasne jak mój Klusek.
    Bosz, niech tylko śpi lepiej...

dziobak, maila masz i zaprzyjaciolkowanie, sprawe mam..

Dziobak lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    w nocy sam się nie budzi do karmienia? Kurcze to niejadek chyba...

budzi sie- po okolo 5-6h.. a mi kazali go co 4, maks 5 karmic..

iwcia77 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajtek sam wstał podpierając się i złapał się łóżeczka...na dodatek nie chce się puścić i uradowany wisi na poręczy....jaja jakieś - w ogóle nie raczkuje przecież...wygląda na to, że ominie go raczkowanie - a to chyba nie najlepiej....
    Bozia nie przejmuj się ,mój syn też nie raczkował i wszystko było w jak najlepszym porządku :)

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Moremi - sprawdź na spokojnie ciśnienie w domu kilka razy - znam osobiście dziewczynę z syndromem białego fartucha - dla mnie to cos niesamowitego - ciekawe zjawisko nawet powiedziałabym....
    Jakoś nie wydaje mi się, ze to o to chodzi. Poprzednio przed wizytą miałam 125/85.
    Magadala, plan jest taki, że mam mierzyć cisnienie tak jak Kapta - dwa razy dziennie. Problem będzie jak rozkurczowe częściej będzie wyższe niż 90.
    Za to teraz jak wracałam miałam taką sytuację, że mało nie wpierdoliłam sąsiadce. Skadinąd miła dziewczyna.

Jak oglądam filmy i widzę scenkę jak główny bohater upatrzył miejsce na parkingu i na spokojnie szykuje się do jego zajęcia, a na miejsce rozpędem wjeżdża jakiś burak, to nie sądziłam by to było realne. I co? I sucz wycięła mi taki numer. Później zdziwiona pytała "pani chciała tam wjechać?". Myszy jom zjedzom.

Dziobak, mamatrojki80, gretka, kapturnica, Aasiula, Magdala, kkisia, Sabina, BISCA, Krakonka, malgos741, Luna76, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek juz prenatalne :) ale u was ten czas zapierdziela i tylko mam wrazenie ze w mojej sprawie sie wlecze

Ciesze sis ze toto ma sie dobrze

moremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajtek sam wstał podpierając się i złapał się łóżeczka...na dodatek nie chce się puścić i uradowany wisi na poręczy....jaja jakieś - w ogóle nie raczkuje przecież...wygląda na to, że ominie go raczkowanie - a to chyba nie najlepiej....
    Może długo nie wytrzyma tak wisząc... Adaś tez wstaje i lata bokiem przy zabawkach, ale równie często zapitala na czworakach ( bo szybciej ) albo czolgajac sie jak amerykanski marines ( bo jeszcze szybciej ). Jest wiec opcja, ze po chwilowej fascynacji stanie wroci znów do parteru. ;-)

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    budzi sie- po okolo 5-6h.. a mi kazali go co 4, maks 5 karmic..
    Mi chinczyka kazali w nocy budzic co 3 godziny nawet.

mamatrojki80, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Morek juz prenatalne :) ale u was ten czas zapierdziela i tylko mam wrazenie ze w mojej sprawie sie wlecze

Ciesze sis ze toto ma sie dobrze
    Ale jak już wystrzeli, to szybko pójdzie ;-)

kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Magda zrobiła te prenatalne?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mi chinczyka kazali w nocy budzic co 3 godziny nawet.

Dokładnie, bilirubina jest z moczem wydalana z organizmu.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mama co ja się tu będę rozpisywać :-( biedna ona, biedne dzieci :-(

doladnie..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek kurcze ciekawe czy Toto to Toto czy Tota 8) Moze nanast wizycie uda sie wam juz dowiedziec.No chyba ,ze chcesz miec niespodziewajke przy urodzeniu.Janiby tak se keidys mowilam ,ze nie chce wiedziec a po zajsciu nie moglam sie doczekac by cos wiedziec eheheheh
    Moze cisnienie poszlo w gore bo podswiadomie denerwowalas sie o malucha ??Wiesz gdzie masz osadzona kosmowke ??>

moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Do chujowych wiadomości jest jeszcze moje ciśnienie 149/97, najniższe bylo 134/100. Powtarzali mi dzisiaj cztery razy i spędziłam w klinice dwie godziny.
    Jestem po badaniach prenatalnych. Toto według usg 11w2d, według om 11w3d. Wszystko ok, wyniki pappa za dwa tygodnie.
    Jak zobaczyłam jak skacze i macha rączkami i nóżkami, albo wklada kciuk do buzi, to mi łezka poleciała.

aaach, pamietam..
    Moremi, a cisnienie moze takie lekarzowe? ze nerwy na usg i takie tam? nie masz cisniomierza w domu?

kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dziobak, maila masz i zaprzyjaciolkowanie, sprawe mam..
    Odpisane.

paszczakin lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aaach, pamietam..
    Moremi, a cisnienie moze takie lekarzowe? ze nerwy na usg i takie tam? nie masz cisniomierza w domu?
    Nie sądzę i nie mam, ale kupię.

paszczakin lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Morek kurcze ciekawe czy Toto to Toto czy Tota 8) Moze nanast wizycie uda sie wam juz dowiedziec.No chyba ,ze chcesz miec niespodziewajke przy urodzeniu.Janiby tak se keidys mowilam ,ze nie chce wiedziec a po zajsciu nie moglam sie doczekac by cos wiedziec eheheheh
    Moze cisnienie poszlo w gore bo podswiadomie denerwowalas sie o malucha ??Wiesz gdzie masz osadzona kosmowke ??>
    Chcę znać płeć :-) prawdopodobnie na następnej wizycie będzie wiadomo. To będzie 16 tydzień :-)
    Eeeeej... Kosmówka? Nie mam pojęcia. Wiem tylko, że ”ładne dziecko", "grzeczne" :-)

Zofia8, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, gretka, kkisia, Aasiula, Sabina, BISCA, Krakonka, malgos741, Luna76, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, a jak Ty Bidulko ? Lepiej juz?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, Twoja czekoladowo-tortowa wersja zostala wczoraj pozarta u naszych przyjaciol z okazji urodzin ich coreczki :-)

Caly pokoj byl w Peppy :-)

Swoja droga tworca tej postaci to miliarder ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:39

kapturnica, iwcia77, Aasiula, Sabina, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Chcę znać płeć :-) prawdopodobnie na następnej wizycie będzie wiadomo. To będzie 16 tydzień :-)
    Eeeeej... Kosmówka? Nie mam pojęcia. Wiem tylko, że ”ładne dziecko", "grzeczne" :-)
    Kosmowka to to z czego tworzy sie łozysko.A pytam jakie ma jego połozenie ,że jesli bedzie na scianie przedniej to Toto poczujesz znacznie pozniej bo łozysko amortyzuje kopniaki.. 8)
    A amsz jakies przeczucie ??Moje mnie zawiodlo..oby heheheh Moze w sobote sie bardziej upewnie co do plci ale polowkowe bedzie chyba najbardziej wiarygodne..Swoja droga kosmos widziec takiego malucha jak sie po brzuchu kreci 8)

iwcia77, Aasiula, Zofia8, Sabina, moremi, Krakonka, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8760 8761 8762 8763 8764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ