35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Paszcza, Adachol cudo. Inteligenciuch jak nic. Widać, ze leży i knuje nad jakąś czarna dziura albo innymi kwantami.
I kopyta ma dlugasne jak mój Klusek.
Bosz, niech tylko śpi lepiej...
dziobak, maila masz i zaprzyjaciolkowanie, sprawe mam..Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kajtek sam wstał podpierając się i złapał się łóżeczka...na dodatek nie chce się puścić i uradowany wisi na poręczy....jaja jakieś - w ogóle nie raczkuje przecież...wygląda na to, że ominie go raczkowanie - a to chyba nie najlepiej....
iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Moremi - sprawdź na spokojnie ciśnienie w domu kilka razy - znam osobiście dziewczynę z syndromem białego fartucha - dla mnie to cos niesamowitego - ciekawe zjawisko nawet powiedziałabym....
Magadala, plan jest taki, że mam mierzyć cisnienie tak jak Kapta - dwa razy dziennie. Problem będzie jak rozkurczowe częściej będzie wyższe niż 90.
Za to teraz jak wracałam miałam taką sytuację, że mało nie wpierdoliłam sąsiadce. Skadinąd miła dziewczyna.
Jak oglądam filmy i widzę scenkę jak główny bohater upatrzył miejsce na parkingu i na spokojnie szykuje się do jego zajęcia, a na miejsce rozpędem wjeżdża jakiś burak, to nie sądziłam by to było realne. I co? I sucz wycięła mi taki numer. Później zdziwiona pytała "pani chciała tam wjechać?". Myszy jom zjedzom.Dziobak, mamatrojki80, gretka, kapturnica, Aasiula, Magdala, kkisia, Sabina, BISCA, Krakonka, malgos741, Luna76, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Kajtek sam wstał podpierając się i złapał się łóżeczka...na dodatek nie chce się puścić i uradowany wisi na poręczy....jaja jakieś - w ogóle nie raczkuje przecież...wygląda na to, że ominie go raczkowanie - a to chyba nie najlepiej....
iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Morek juz prenatalne
ale u was ten czas zapierdziela i tylko mam wrazenie ze w mojej sprawie sie wlecze
Ciesze sis ze toto ma sie dobrzekapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Morek kurcze ciekawe czy Toto to Toto czy Tota
Moze nanast wizycie uda sie wam juz dowiedziec.No chyba ,ze chcesz miec niespodziewajke przy urodzeniu.Janiby tak se keidys mowilam ,ze nie chce wiedziec a po zajsciu nie moglam sie doczekac by cos wiedziec eheheheh
Moze cisnienie poszlo w gore bo podswiadomie denerwowalas sie o malucha ??Wiesz gdzie masz osadzona kosmowke ??>moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Do chujowych wiadomości jest jeszcze moje ciśnienie 149/97, najniższe bylo 134/100. Powtarzali mi dzisiaj cztery razy i spędziłam w klinice dwie godziny.
Jestem po badaniach prenatalnych. Toto według usg 11w2d, według om 11w3d. Wszystko ok, wyniki pappa za dwa tygodnie.
Jak zobaczyłam jak skacze i macha rączkami i nóżkami, albo wklada kciuk do buzi, to mi łezka poleciała.
aaach, pamietam..
Moremi, a cisnienie moze takie lekarzowe? ze nerwy na usg i takie tam? nie masz cisniomierza w domu?kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:aaach, pamietam..
Moremi, a cisnienie moze takie lekarzowe? ze nerwy na usg i takie tam? nie masz cisniomierza w domu?paszczakin lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Morek kurcze ciekawe czy Toto to Toto czy Tota
Moze nanast wizycie uda sie wam juz dowiedziec.No chyba ,ze chcesz miec niespodziewajke przy urodzeniu.Janiby tak se keidys mowilam ,ze nie chce wiedziec a po zajsciu nie moglam sie doczekac by cos wiedziec eheheheh
Moze cisnienie poszlo w gore bo podswiadomie denerwowalas sie o malucha ??Wiesz gdzie masz osadzona kosmowke ??>prawdopodobnie na następnej wizycie będzie wiadomo. To będzie 16 tydzień
Eeeeej... Kosmówka? Nie mam pojęcia. Wiem tylko, że ”ładne dziecko", "grzeczne"Zofia8, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, gretka, kkisia, Aasiula, Sabina, BISCA, Krakonka, malgos741, Luna76, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Peppa, Twoja czekoladowo-tortowa wersja zostala wczoraj pozarta u naszych przyjaciol z okazji urodzin ich coreczki
Caly pokoj byl w Peppy
Swoja droga tworca tej postaci to miliarderWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:39
kapturnica, iwcia77, Aasiula, Sabina, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Chcę znać płeć
prawdopodobnie na następnej wizycie będzie wiadomo. To będzie 16 tydzień
Eeeeej... Kosmówka? Nie mam pojęcia. Wiem tylko, że ”ładne dziecko", "grzeczne"
A amsz jakies przeczucie ??Moje mnie zawiodlo..oby heheheh Moze w sobote sie bardziej upewnie co do plci ale polowkowe bedzie chyba najbardziej wiarygodne..Swoja droga kosmos widziec takiego malucha jak sie po brzuchu kreciiwcia77, Aasiula, Zofia8, Sabina, moremi, Krakonka, malgos741 lubią tę wiadomość