35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kosmowka to to z czego tworzy sie łozysko.A pytam jakie ma jego połozenie ,że jesli bedzie na scianie przedniej to Toto poczujesz znacznie pozniej bo łozysko amortyzuje kopniaki..
A amsz jakies przeczucie ??Moje mnie zawiodlo..oby heheheh Moze w sobote sie bardziej upewnie co do plci ale polowkowe bedzie chyba najbardziej wiarygodne..Swoja droga kosmos widziec takiego malucha jak sie po brzuchu krecii znowu nostalgia mna szarpie...zazdroszcze tych emocji
kapturnica, Aasiula, megan8, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Chcę znać płeć
prawdopodobnie na następnej wizycie będzie wiadomo. To będzie 16 tydzień
Eeeeej... Kosmówka? Nie mam pojęcia. Wiem tylko, że ”ładne dziecko", "grzeczne"
Morka cieszę się, że u Ciebie "wsio w pariadkie".Zofia8, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:O jeny, dzięki Zośka
Rano było 37, popołudniu już 37,3, a teraz 37,4 na świeżo. Dziś ponownie w łóżku cały dzień
chyba sobie zapodam paracetamol w czopku w końcu bo widzę, że nie ma się co bawić.
Ciekawe, czy to może mieć wpływ na badanie czystości przed hsg? Boję się że wynajdą jakieś wiruski i nie dopuszczą do badania. Krwi chyba nie będą robić, no chyba że w dniu badania na szybko. Martwię się i denerwuję.
Cholera. Kuruj sie. A kiedy masz to badanie czystosci?
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A Magda zrobiła te prenatalne?
tak miałam usg w zeszłym tygodniu,dlugie te usg było bo dzieciak co rusz skakał i zmieniał pozycje.Z usg wyglada na to ze wszystko jak nalezy,teraz czekam na wniki badan z krwi,a 12 chyba maja mam usg by kregosłup podejzec.
Sabina, Dziobak, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Jutro powinnam zadzwonić i się umówić, bo jutro jest tydzień przed @,będą chcieli je zrobić jeszcze przed @.
Kometa, a to nie jest tak że HSG musi być przed owulką? W pierwszych tygodniach cyklu???
Czy ja coś pokręciłam?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, jak na "stare" dupy, to wydaje mi sie, ze statystyki sa niezle. Chcialam "pochodzic" troche po wykresach i pokibicowac a tu przewaga zacionzonych, reszta pochowala wykresy. No z kilkoma wyjatkami
Tak trzymac, my tym 20-kom pokazemy na co nas stac !macduska, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Sabina, Margolcia88, iwcia77, kkisia, Krakonka, Zofia8, gretka, malgos741, Luna76, Arwena, SolarPolar, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nie, no dobrze kombinujesz. Jestem tydzień przed @, robię badanie czystości na dniach,a potem w 1-2 dniu @ dzwonię i umawiam dzień hsg.
Na razie martwię się tym czy moje przeziębienie czy co mi jest nie wpłynie na wynik badania czystości. W końcu jakieś dziadostwo we mnie siedzi i powoduje tą temperaturę
37,4 to nie jest jakaś wielka temperatura. Masz jakieś inne objawy? -
macduska wrote:37,4 to nie jest jakaś wielka temperatura. Masz jakieś inne objawy?
Gorąco mi.
I czuję się lekko osłabiona.
Zaczęły mnie boleć mięśnie karku, ale nie wiem czy to na grypę idzie czy to reakcja na ostatnie bzykaniemam utrudnione rozpoznanie.
-
Kapta
ja wiem co to kosmówka. To właśnie ona mi się odklejała
to pytanie było dlatego, że byłam pod takim wrażeniem skaczącego dziecia, że nie pytalam
Co do płci to przyjmiemy co dadzą i żadne z nas nie ma preferencji. Mamy swoje typy imion i jezeli będzie chłopiec, to będzie... Adama dziewczynka Ania
ComeToMeBaby, Margolcia88, iwcia77, Aasiula, kkisia, Magda*, Zofia8, kapturnica, Sabina, Dziobak, macduska, gretka, megan8, malgos741, BISCA, Arwena, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Wacia, oddawaj zaczarowany ogrod. Co to ma byc ten robal ? Na psi urok !!!
PS Fajne zdjeciemnie bardziej przekonuje interpretacja Komety
ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wiecie co, jak na "stare" dupy, to wydaje mi sie, ze statystyki sa niezle. Chcialam "pochodzic" troche po wykresach i pokibicowac a tu przewaga zacionzonych, reszta pochowala wykresy. No z kilkoma wyjatkami
Tak trzymac, my tym 20-kom pokazemy na co nas stac !
Wiesz, że ja ostatnio to samo pomyślałammoremi, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Witam sie wieczorowo
Morek, super wiesci. Mam nadzieje, ze ciscnienie szybko wroci do normy.
A tak nawiazujac do plci, to co bys chciala ?
no wlasnie,co bys chciała??
ja powolutku pezegladam imiona tzn oboje przegladamy,
to jest tak ,gadalam z E I MOWIE MU ZE CHCE DWA IMIONA DLA DZIECIA,jedno tradycyjne czysto holenderskie a drugie polskie-słowianskie,nie zadne greckie czy biblijne
no i sie podzielilismy
E wyszukuje z holenderskich
a ja ze słowianskich
no i e mówi ze zadne mu sie nie podoba z holenderskich
ze slowianskimi tez ciezko,bo wiele dziwacznych
a i wiecie co ,jakos tak podswiadomie bardziej skupiam sie na dziewczecychBISCA lubi tę wiadomość