35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Dziobak moze to szkarlatyna ?Odra tez ma kropki .
Ale przy okazji byly objawy goraczkowe CRP mial wyrabane w kosmos. W dodatku w odstepie 8tygodni przechodzil ja 2razy hehAasiula lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Noooo bez jaj!!! Co to, imię roku??
Po drugie - u mnie nie wiadomo co będzie.
Po trzecie - Mieszko mi się jeszcze podoba, ale w zestawieniu z nazwiskiem brzmi jak nazwa grzyba jakiegoś, więc protestuję i mąż się zgodził tylko na Adama. To jest imię, na ktore oboje się zgadzamy.
Po czwarte - z Waszej Norwegii daleko do naszej wiochykapturnica, Aasiula, kkisia, Dziobak, Arwena, malgos741, gretka, Luna76, Sabina, BISCA, iwcia77, Magda*, Zofia8, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Czy Elf ma juz wynik amino ?
moremi, Aasiula, anna maria, kkisia, malgos741, gretka, Sabina, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mlodego szkarlatyna objawila sie przede wszystkim na wenwetrznych stronach ud wokol pytonka i wygladalo to mniej wiecej jakby szczotka ryzowa porobil ciasno kropeczki
Ale przy okazji byly objawy goraczkowe CRP mial wyrabane w kosmos. W dodatku w odstepie 8tygodni przechodzil ja 2razy heh
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie jeszcze nie ma.Dzis miala isc do profesora na przeplywy sprawdzic to moze cos sie dowie Ale jak stwierdzila przy jej szczesciu poczeka jeszcze troche.Tez czekam niecierpliwie na wyniki.Oby jak najbardziej pozytywne bo dziopa juz dosc rpzeszla.HEH
Tak zapytam, ile Elfik ma lat? o ile to nie poufne info
-
mamatrojki80 wrote:Tak zapytam, ile Elfik ma lat? o ile to nie poufne info
mamatrojki80, Aasiula, Sabina, Dziobak, BISCA, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Za male kropki. I za geste, one się miejscami nawet zlewają z sobą. Poza tym raczej go nie swedza, ospa swedzi.
Odra? Tez nie przechodziłam z córka, nie wiem jak wygląda.
Jednak sporo chorób się nie zna, od kiedy są szczepienia. I niech mi kto powie, ze nie warto szczepić! -
moremi wrote:Nie pękaj! Po pierwsze - ile jest bab 35+? Nawet, gdyby każda nazwała swojego syna Adam, to statystyk nie pobijemy. Małolaty niech przodują w Brajanach i Dżesikach.
Po drugie - u mnie nie wiadomo co będzie.
Po trzecie - Mieszko mi się jeszcze podoba, ale w zestawieniu z nazwiskiem brzmi jak nazwa grzyba jakiegoś, więc protestuję i mąż się zgodził tylko na Adama. To jest imię, na ktore oboje się zgadzamy.
Po czwarte - z Waszej Norwegii daleko do naszej wiochymamatrojki80, BISCA, iwcia77, moremi, Elfik, paszczakin lubią tę wiadomość
-
napewno wszystko bedzie dobrze ,tego jej zyczymykapturnica wrote:Nie jeszcze nie ma.Dzis miala isc do profesora na przeplywy sprawdzic to moze cos sie dowie Ale jak stwierdzila przy jej szczesciu poczeka jeszcze troche.Tez czekam niecierpliwie na wyniki.Oby jak najbardziej pozytywne bo dziopa juz dosc rpzeszla.HEH
kapturnica, mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:W szoku jestem ze mial dwa razy i to w tak krotkim czasie
Ale to byl i tak pikus w porownaniu z ospa.Taka plaga padla od wrzesnia w 2klasie podstawowki u nich Wiekszosc dzieciaakow przechorowala a mlodego musialo oczywiscie zlapac dokladnie na 8dni przed komunia!! Wyobrazasz to sobie??Szedl do kosciola z bąblami na stopach i z zasmarowana na bialo glowaWygladali jak zombiaki jakies z tymi krostami hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 21:49
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam na spiaco
Byle przetrwać poniedziałek i już bedzie lepiej
Dorka to Natalka charakterna, ale ty masz doswiadczeniepisałam że twój syn też ci dał popalic
kapturnica, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg