35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a moje faworyty imion zenskich to Aurora i Carmen
, Lucyna, Dorota,
swoja droga jak kiedys pojde na plac zabaw i zawolam "Ivo!" to tylko moj przybiegnie
z krotkich meskich dla Elfika to moze Ali? tylko nie wiem czy to nie jest zdrobninienie od Alfasa
a gdzie sie podzialy nasze polskie Mariusze, Marciny, £ukasze, Wojtki; Waldki, Darki, Rafalki?
mi sie podoba Dominik, Sebastian , Adrian
mysza1975, nick nieaktualny, gretka, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a moje faworyty imion zenskich to Aurora i Carmen
, Lucyna, Dorota,
swoja droga jak kiedys pojde na plac zabaw i zawolam "Ivo!" to tylko moj przybiegnie
z krotkich meskich dla Elfika to moze Ali? tylko nie wiem czy to nie jest zdrobninienie od Alfasa
a gdzie sie podzialy nasze polskie Mariusze, Marciny, £ukasze, Wojtki; Waldki, Darki, Rafalki?
Wojtek jest i w czwartek ma imieniny!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, BISCA, megan8, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ojojoj, muszę wam powiedziećiwcia77 wrote:a moje faworyty imion zenskich to Aurora i Carmen
, Lucyna, Dorota,
. Znamy tu Polke, jest facet jest Australijczykiem. Urodziła się im corka, dali jej na imię Bella. Teraz urodził im się syn i nazwali go Mariusz...
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Boszz IWCIA tylko nie ali jak dla terrorystyiwcia77 wrote:a moje faworyty imion zenskich to Aurora i Carmen
, Lucyna, Dorota,
nick nieaktualny, moremi, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczego chcesz,jedne ładne i drugie ladneDziobak wrote:Ojojoj, muszę wam powiedzieć
. Znamy tu Polke, jest facet jest Australijczykiem. Urodziła się im corka, dali jej na imię Bella. Teraz urodził im się syn i nazwali go Mariusz...
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tadam!
anna maria, nick nieaktualny, kapturnica, Krakonka, nick nieaktualny, Dziobak, megan8, gretka, Zofia8, ania.g, Iwone, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, SolarPolar, Niuta, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, Natka_79, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Afrodyta corka Eleni (piosenkarki)zginela tragicznie ,pamietam ta Historie ,ale Erosa to nie znam no chyba ze tego z gumy

Eros jest/był taki piosenkarz. Ramazotti, albo podobnie.
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013