35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a moje faworyty imion zenskich to Aurora i Carmen
, Lucyna, Dorota,
swoja droga jak kiedys pojde na plac zabaw i zawolam "Ivo!" to tylko moj przybiegnie
z krotkich meskich dla Elfika to moze Ali? tylko nie wiem czy to nie jest zdrobninienie od Alfasa
a gdzie sie podzialy nasze polskie Mariusze, Marciny, £ukasze, Wojtki; Waldki, Darki, Rafalki?
mi sie podoba Dominik, Sebastian , Adrian
mysza1975, Magda*, gretka, megan8, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a moje faworyty imion zenskich to Aurora i Carmen
, Lucyna, Dorota,
swoja droga jak kiedys pojde na plac zabaw i zawolam "Ivo!" to tylko moj przybiegnie
z krotkich meskich dla Elfika to moze Ali? tylko nie wiem czy to nie jest zdrobninienie od Alfasa
a gdzie sie podzialy nasze polskie Mariusze, Marciny, £ukasze, Wojtki; Waldki, Darki, Rafalki?
mi sie podoba Dominik, Sebastian , Adrian
Wojtek jest i w czwartek ma imieniny!Sabina, Magda*, gretka, BISCA, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
, Lucyna, Dorota,
mi sie podoba Dominik, Sebastian , Adrian. Znamy tu Polke, jest facet jest Australijczykiem. Urodziła się im corka, dali jej na imię Bella. Teraz urodził im się syn i nazwali go Mariusz...
Magda*, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
, Lucyna, Dorota,
mi sie podoba Dominik, Sebastian , AdrianMagda*, moremi, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ojojoj, muszę wam powiedzieć
. Znamy tu Polke, jest facet jest Australijczykiem. Urodziła się im corka, dali jej na imię Bella. Teraz urodził im się syn i nazwali go Mariusz...
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tadam!
anna maria, inessa, kapturnica, Krakonka, mamatrojki80, Dziobak, megan8, gretka, Zofia8, ania.g, Iwone, iwcia77, Mega, Arwena, SolarPolar, Niuta, Aasiula, Sabina, kkisia, macduska, malgos741, mama78, Magda*, Elfik, Natka_79, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, peppapig, paszczakin, stara.krycha, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Afrodyta corka Eleni (piosenkarki)zginela tragicznie ,pamietam ta Historie ,ale Erosa to nie znam no chyba ze tego z gumy
Eros jest/był taki piosenkarz. Ramazotti, albo podobnie.
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013