35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:EEE oklepane Scibor lepsze
kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, Reni, kkisia, gretka, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobre jesteście z tymi imionami... a ja póki nie zajdę nic nie wymyślam bo po co
Aasiula, promoszka, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jakim jadem?
Ty chyba jadu nie widziałaś
dla mnie możesz nazwać swoje dziecko kundel bury, w sumie kalafiorem mi to lata
ja nie mówię, że ANtosia brzydkie imie (bo mi się podoba), ale u nas nie nazwałabym, bo jest tego na spółkę z Oliwią, Mają od groma
Magda* wrote:a co ty RENI tak jadem ziejesz ?
troszcz sie o swoje dzieci,a od moich wyborów wara..
ps.ja tam zamierzam polskie imie dziecku dac,nie zadne importowane;greckie,semickie czy łacinskie .
Kurde nie mam sie czego wstydzic,chce zaznaczyc swoje korzenie i tyle!moremi, kkisia, megan8, iwcia77, stara.krycha, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
mogę i jakapturnica wrote:Dla mnie to se moga co niektorzy nawet dziecie nazywac dupa jeza
Ani mnie to nie grzeje ani nie ziebi.A ze co niektorzy beda szydzic ,no coz mi sie tez zdarza
i mi wolno
moremi, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Jakim jadem?
Ty chyba jadu nie widziałaś
dla mnie możesz nazwać swoje dziecko kundel bury, w sumie kalafiorem mi to lata
ja nie mówię, że ANtosia brzydkie imie (bo mi się podoba), ale u nas nie nazwałabym, bo jest tego na spółkę z Oliwią, Mają od groma
Ja jestem Joanna, typowe imię wyżu demograficznego lat 80, wszędzie Joaśki były, w kasie 4... dałam radę
Aasiula, Reni, moremi, kkisia, Dziobak, megan8, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie no przecież dla chłopca mam już wybrane staropolskie
Wkurwisław - Wkurwekmoremi wrote:Mam. MyślibórWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 10:04
Aasiula, kapturnica, mamatrojki80, moremi, kkisia, ania.g, BISCA, megan8, iwcia77, Niuta, Arwena, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ale wtedy nie było netu i statystyk
mamatrojki80 wrote:Ja jestem Joanna, typowe imię wyżu demograficznego lat 80, wszędzie Joaśki były, w kasie 4... dałam radęmoremi, kkisia, iwcia77, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja jestem Joanna, typowe imię wyżu demograficznego lat 80, wszędzie Joaśki były, w kasie 4... dałam radę
kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Dziobak, gretka, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A wcześniej Agnieszki i Katarzyny
w jednej klasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 10:09
Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość