35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
już wiem jak wywołać Simbę
od dzisiaj witam się
Dzień dobry wszystkim paniom i Ruskim też
BISCA, Bozia3, moremi, kkisia, Aasiula, gretka, iwcia77, Simba, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
U mnie tez dodam ,ze w cyklu co zaszlam mialy byc niepekniete 2jaja
Tutaj sie takie cuda dzieja ze sie zachodzi w ciaze bez owulacji
Przytyrpalam sie troche,ponad 2godz koszenia i mam znow zakwasyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 11:14
Reni, Krakonka, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
koza123456789 wrote:Witajcie.Za 3mc skończę 35lat.10 lat temu urodziłam zdrową córkę.We wrześniu 2014 miałam zabieg łyżeczkowania bo niestety w 10tygodniu ciąża obumarła:( najgorsze jak do tej pory moje przeżycie.Od stycznia 2015 staramy się na nowo,pod koniec marca ciąża biochemiczna ,wykryta dzięki bhcg z krwi bo testy negatywne.Od monentu łyżeczkowania 3-5 dni przed @ pojawia się u mnie śluz zabarwiony na różowo,progesteron w normie na co wskazały badania.Zastanawiam się czy teraz te plamienia mogą utrudniać implantację???Czy któraś z Was dziewczyny na coś podobnego? Była 2 razy w invicta w Gda,na monitoringu cyklu,owu mam potwierdzone i wtedy od 18 dnia cylku 2razy dziennie mam brać luteinę 100 ,profilaktycznie dla podtrzymania ewentualnej ciąży.Dziś rano już się poryczałam,bo znowu mam różowy śluz przedokresowy i czuje ,że znowu się nie udało.Macie pomysły jakie badania jeszcze porobić ??? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
W klinice do której chodzę wychodzą z zalożenia, że powinna wystarczyć sama stymulacja jajeczkowania, wtedy ciałko żółte powinno być wydolne.
Co do badań, to najlepiej zrobić profil hormonalny, a także pełny monitoring cyklu.
Badania zostały przez nas opisane w wątku "Badania", ale jeżeli masz wątpliwości, to pytaj.
A powiedz, czy oprócz tego monitoringu miałaś jakiekolwiek badania? Fsh, estradiol, progesteron, prolaktyna, tsh? Czy opierają te diagnozy tylko na podstawie usg?Krakonka, Zofia8, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No wlasnie jeszcze nie ,ma etap kulania sie po calym salonie ,ale na reh.pani uczy ja raczkowacDziobak wrote:Hela nie raczkuje jeszcze? O szczesliwa matko. Ile bym dala, zeby Klusek tak sobie na dupce w jednym miejscu chwile posiedzial...
Dziobak, moremi, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o proszę...uderz w stół...
już chyba nie - ale byłam kilka razy tam - jakieś 20 lat temu...bylam jakeis 2lata temu polukac golasy ale sie zawuiodlam bo jakies przystarawe mlodzience se lezaly i babcie
Aasiula, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:eutyrox na czczo i z pół godz lepiej nie jeść
a thiocodin podczas posiłku, więc jak zaraz po euthuroxie?
żebyś nie przeholowała z tymi lekami
No zaraz pół godziny później
Przecież potem też są inne leki, te zaciążające. Staram się nie mieszać
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ooo mateńko
chyba bym sie pogubiła!
ja zapominam o euthyroxie raz dziennie!
Krakonka wrote:No zaraz pół godziny później
Przecież potem też są inne leki, te zaciążające. Staram się nie mieszaćmoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dalej na kryspinowie golasy sie opalaja w lecie ?
Nie wiem, bo my inną drogą jeździmy
Jeszcze nie zwariowałam, żeby tamtędy
Ale jakbyś chciała, to zapraszam, u mnie jest bardzo intymnie. I jest oczko komarorodne w roli jeziorka.
Zofia8, kapturnica, Bozia3, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013