35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a to ciekawa teoria (też ją widziałam na niektórych wątkach)
i bez sensu - nie zgodna z instrukcją producenta
mi po pewnym czasie (na pewno po krótszym niż te 5 min) wyłącza się
bry
ComeToMeBaby wrote:Z tego co czytałam na innych wątkach to elektronicznym mierzysz nie do sygnału dźwiękowego lecz dłużej, też 5min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 08:53
Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
daj sobie spokój z takim mierzeniem
szkoda Twojego czasu
to tak jak niektóre mierzyły o 18,19 i jarały się, że temp im poszła w górę
Krakonka zanim wstaniesz do Małgosi
Krakonka wrote:A ja założyłam wykres
Na razie mierzę temperaturę wprawkowo, mniej więcej rano, jak już Małgosia dostanie śniadanie. Zgubiłam gdzieś zaawansowany technologicznie termometr, więc mierzę rtęciakiem, co trwa strasznie długo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:10
Luna76, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, Krakonka, moremi, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa - a po kija Ty czekasz aż 5 min z elektronicznym??? Tak jak jest w instrukcji - tak jest ok....Sprawdź sobie kiedyś raz po raz na dwa sposoby - czy coś sie zmieni....
Ważne, żeby to robić tak samo codziennie, o tej samej porze - "na czczo"....
Luna76, nick nieaktualny, Reni, iwcia77, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Można kupić - ja mam taki i taki - obydwa kupiłam w aptece. Ten klasyczny fajny - ale długo się mierzy - często zasypiałam z nim w środku...ComeToMeBaby wrote:No właśnie. Ale nie sprawdzałam w praktyce bo używam innego. Tak jeno czytałam. A uzytkowniczek elektronicznych termometrow jest chyba zdecydowanie więcej, bo przecież te rteciowe takie nieekologiczne. I podobno kupić już nie można.
. Elektroniczny jest git - tylko taki przeznaczony do tych celów...mierzy z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku i w kilkanaście sekund wszystko wiadomo - z tym zasypiałam rzadziej, choć też się zdarzało...
Reni, Luna76, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Krakonka, moremi, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, chciałam się pochwalić , że wygraliśmy konkurs na naszą koszulkę , zebraliśmy 1335 głosów. Chciałam też Wam podziękować za głosy!!!
Dzisiaj idę do lekarza pierwszy raz mam nadzieje ze wszystko ok będzie.
Ja po moich przygodach z termometrami
musze powiedzieć , że dla mnie najlepszych pomiarów dokonywał elektroniczny między nogami
Luna76, Zofia8, Bozia3, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Krakonka, moremi, gretka, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ja też mierze elektronicznym, nawet zakupiłam specjalny do owulacji. Jest ok., bardzo szybko dokonuje pomiaru, ale muszę przyznać, że sprawdziłam go kilkakrotnie i po dokonaniu drugiego czy trzeciego pomiaru pod rząd są pewne rozbieżności - 2-5 setnych stopnia.
aaaa, mierzę dowcipnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:37
Aasiula, ola_35 lubią tę wiadomość
-
no ale jak wsadzasz i wyjmujesz to nie dziw się, że temp tam rośnie

dużo razy tak robisz? i jak szybko
i czy to na pewno termometr?
Luna76 wrote:Ja też mierze elektronicznym, nawet zakupiłam specjalny do owulacji. Jest ok., bardzo szybko dokonuje pomiaru, ale muszę przyznać, że sprawdziłam go kilkakrotnie i po dokonaniu drugiego czy trzeciego pomiaru pod rząd są pewne rozbieżności - 2-5 setnych stopnia.
aaaa, mierzę dowcipnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:42
Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Luna76, moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja pierdzielę - skąd Ty masz takie pomysły w głowie..Reni wrote:
Jeszcze Komecie bym się nie dziwiła - bo ona obecnie w szale seksu opętana? Ale Ty - stateczna matrona i takie skojarzenia?
))
Reni, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Luna76, Krakonka, moremi, iwcia77, gretka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
że tak nie wolno?
Bozia3 wrote:ja pierdzielę - skąd Ty masz takie pomysły w głowie..
Jeszcze Komecie bym się nie dziwiła - bo ona obecnie w szale seksu opętana? Ale Ty - stateczna matrona i takie skojarzenia?
))
Bozia3, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Krakonko a jak Twoje chorobsko?
Dużo, dużo lepiej, dziękuję
Dziwnie wlecze się ta choroba, siedzi bardzo głęboko i jest gęsta. Ale odkąd biorę thiocodin 4 x dziennie, przestałam prawie kaszleć, a co za tym idzie zdrapywać gardło, które ma szanse się zagoić.
Jest git
I piję herbatę z pomarańczą i imbirem
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Dużo, dużo lepiej, dziękuję

Dziwnie wlecze się ta choroba, siedzi bardzo głęboko i jest gęsta. Ale odkąd biorę thiocodin 4 x dziennie, przestałam prawie kaszleć, a co za tym idzie zdrapywać gardło, które ma szanse się zagoić.
Jest git
I piję herbatę z pomarańczą i imbirem
No to super
Ja przez te leki antyzakrzepowe musze uwazac na imbiry,czosnki. Gdyby nie to, to przyjmujac solidne dawki, pewno bylabym juz zdrowa jak rydz 
Zofia8

liczę na pogodę, nie wiecie jakie są prognozy?