35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a to ciekawa teoria (też ją widziałam na niektórych wątkach)
i bez sensu - nie zgodna z instrukcją producenta
mi po pewnym czasie (na pewno po krótszym niż te 5 min) wyłącza się
bry
ComeToMeBaby wrote:Z tego co czytałam na innych wątkach to elektronicznym mierzysz nie do sygnału dźwiękowego lecz dłużej, też 5min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 08:53
Bozia3, kkisia, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
daj sobie spokój z takim mierzeniem
szkoda Twojego czasu
to tak jak niektóre mierzyły o 18,19 i jarały się, że temp im poszła w górę
Krakonka zanim wstaniesz do Małgosi
Krakonka wrote:A ja założyłam wykresNa razie mierzę temperaturę wprawkowo, mniej więcej rano, jak już Małgosia dostanie śniadanie. Zgubiłam gdzieś zaawansowany technologicznie termometr, więc mierzę rtęciakiem, co trwa strasznie długo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:10
Luna76, ComeToMeBaby, kkisia, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, Krakonka, moremi, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa - a po kija Ty czekasz aż 5 min z elektronicznym??? Tak jak jest w instrukcji - tak jest ok....Sprawdź sobie kiedyś raz po raz na dwa sposoby - czy coś sie zmieni....
Ważne, żeby to robić tak samo codziennie, o tej samej porze - "na czczo"....Luna76, kkisia, Reni, iwcia77, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:No właśnie. Ale nie sprawdzałam w praktyce bo używam innego. Tak jeno czytałam. A uzytkowniczek elektronicznych termometrow jest chyba zdecydowanie więcej, bo przecież te rteciowe takie nieekologiczne. I podobno kupić już nie można.
. Elektroniczny jest git - tylko taki przeznaczony do tych celów...mierzy z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku i w kilkanaście sekund wszystko wiadomo - z tym zasypiałam rzadziej, choć też się zdarzało...
Reni, Luna76, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, kkisia, Krakonka, moremi, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, chciałam się pochwalić , że wygraliśmy konkurs na naszą koszulkę , zebraliśmy 1335 głosów. Chciałam też Wam podziękować za głosy!!!
Dzisiaj idę do lekarza pierwszy raz mam nadzieje ze wszystko ok będzie.
Ja po moich przygodach z termometramimusze powiedzieć , że dla mnie najlepszych pomiarów dokonywał elektroniczny między nogami
Luna76, Zofia8, Bozia3, Aasiula, kapturnica, kkisia, Krakonka, moremi, gretka, iwcia77, Mega, Arwena, megan8, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mierze elektronicznym, nawet zakupiłam specjalny do owulacji. Jest ok., bardzo szybko dokonuje pomiaru, ale muszę przyznać, że sprawdziłam go kilkakrotnie i po dokonaniu drugiego czy trzeciego pomiaru pod rząd są pewne rozbieżności - 2-5 setnych stopnia.
aaaa, mierzę dowcipnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:37
Aasiula, ola_35 lubią tę wiadomość
-
no ale jak wsadzasz i wyjmujesz to nie dziw się, że temp tam rośnie
dużo razy tak robisz? i jak szybko
i czy to na pewno termometr?
Luna76 wrote:Ja też mierze elektronicznym, nawet zakupiłam specjalny do owulacji. Jest ok., bardzo szybko dokonuje pomiaru, ale muszę przyznać, że sprawdziłam go kilkakrotnie i po dokonaniu drugiego czy trzeciego pomiaru pod rząd są pewne rozbieżności - 2-5 setnych stopnia.
aaaa, mierzę dowcipnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:42
Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, Luna76, moremi, iwcia77, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Jeszcze Komecie bym się nie dziwiła - bo ona obecnie w szale seksu opętana? Ale Ty - stateczna matrona i takie skojarzenia?
))
Reni, Aasiula, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, Luna76, Krakonka, moremi, iwcia77, gretka, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
że tak nie wolno?
Bozia3 wrote:ja pierdzielę - skąd Ty masz takie pomysły w głowie..Jeszcze Komecie bym się nie dziwiła - bo ona obecnie w szale seksu opętana? Ale Ty - stateczna matrona i takie skojarzenia?
))
Bozia3, Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Krakonko a jak Twoje chorobsko?
Dużo, dużo lepiej, dziękuję
Dziwnie wlecze się ta choroba, siedzi bardzo głęboko i jest gęsta. Ale odkąd biorę thiocodin 4 x dziennie, przestałam prawie kaszleć, a co za tym idzie zdrapywać gardło, które ma szanse się zagoić.
Jest git
I piję herbatę z pomarańczą i imbirem
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Dużo, dużo lepiej, dziękuję
Dziwnie wlecze się ta choroba, siedzi bardzo głęboko i jest gęsta. Ale odkąd biorę thiocodin 4 x dziennie, przestałam prawie kaszleć, a co za tym idzie zdrapywać gardło, które ma szanse się zagoić.
Jest git
I piję herbatę z pomarańczą i imbirem
No to superJa przez te leki antyzakrzepowe musze uwazac na imbiry,czosnki. Gdyby nie to, to przyjmujac solidne dawki, pewno bylabym juz zdrowa jak rydz
Zofia8