35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pod Warszawa mgla ale jest ciepluchno. Pelno slimakow - dobrze ze maz wyjechal bo znowu by znaczyl winniczki i pobieral wymiary:-) i badal ich potencjal migracyjny.
moremi, nick nieaktualny, Dziobak, Mega, Aasiula, Krakonka, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo!!.
Małopolska w nocy poplakala se deszczykiem , baa nawet sie pierwsza burza zjeżyla
a teraz piekne sloneczko.To se dzis kosiarka tzra bedzie po ogrodzie pojezdzic.
Otworzylam okno ,a tam taki zapach czeresniowych kwiatow.Mrr i za to kocham wies
SolarPolar, nick nieaktualny, Zofia8, Dziobak, Aasiula, gretka, Krakonka lubią tę wiadomość

-
Zofia8 wrote:Dzien Dobry

Melduje, ze spalam od 21.30 do 5.30. Super
Nos niestety dalej zawalony. Mam dokladnie ten sam problem co Mama3
Dla pracujacych-oby tydzien szybko Wam zlecial
Moge cie pocieszyc ,ze w ciąży zawalony nos mozna miec caly czas i niekoniecznie bedzie zw z choroba..Ja akurat mam wiecznie przytkany a to wpl hormonow
moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Bry, poniedziałek
ale co tam, tylko 4 dni. Słońce piekne, ptaki świergolą
Aasiula, gretka, nick nieaktualny, Krakonka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jaki piękny słoneczny poniedziałek
Idealny dzień aby pomalować domek drugi raz. A i niestety dziś czeka mnie wizyta w sprawie chrztu Marcela. Mam nadzieję że ksiądz nie zwyzywa mnie znów od czarownic.
Miłego dnia
Aasiula, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, Krakonka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Myśmy (mąż i córka) dzisiaj pospali. Zdążę dopiero na drugi autobus, więc dzień rozpocznie się później.
Aaaaleeee mi się nic nie chce...
Małgoś ma rankę na palcu - pierwsza w zasięgu działania - i niedługo przyjdzie nam chyba przyszywać palec
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Kajtek zaczął dziś raczkować..a myślałam, że już nie będzie...zapitala zachwycony po całym pokoju - ja mu biję brawo - dom wariatów...
Reni, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Dziobak, Zofia8, nick nieaktualny, iwcia77, anna maria, Krakonka, SolarPolar, moremi, ania.g, gretka, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

,trzeba bedzie kosic