35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pod Warszawa mgla ale jest ciepluchno. Pelno slimakow - dobrze ze maz wyjechal bo znowu by znaczyl winniczki i pobieral wymiary:-) i badal ich potencjal migracyjny.
moremi, kkisia, Dziobak, Mega, Aasiula, Krakonka, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo!!.
Małopolska w nocy poplakala se deszczykiem , baa nawet sie pierwsza burza zjeżylaa teraz piekne sloneczko.To se dzis kosiarka tzra bedzie po ogrodzie pojezdzic.
Otworzylam okno ,a tam taki zapach czeresniowych kwiatow.Mrr i za to kocham wiesSolarPolar, kkisia, Zofia8, Dziobak, Aasiula, gretka, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dzien Dobry
Melduje, ze spalam od 21.30 do 5.30. Super
Nos niestety dalej zawalony. Mam dokladnie ten sam problem co Mama3
Dla pracujacych-oby tydzien szybko Wam zlecial
Moge cie pocieszyc ,ze w ciąży zawalony nos mozna miec caly czas i niekoniecznie bedzie zw z choroba..Ja akurat mam wiecznie przytkany a to wpl hormonowmoremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, poniedziałek
ale co tam, tylko 4 dni. Słońce piekne, ptaki świergolą
Aasiula, gretka, kkisia, Krakonka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jaki piękny słoneczny poniedziałekIdealny dzień aby pomalować domek drugi raz. A i niestety dziś czeka mnie wizyta w sprawie chrztu Marcela. Mam nadzieję że ksiądz nie zwyzywa mnie znów od czarownic.
Miłego dniaAasiula, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Krakonka, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Witam,
Myśmy (mąż i córka) dzisiaj pospali. Zdążę dopiero na drugi autobus, więc dzień rozpocznie się później.
Aaaaleeee mi się nic nie chce...
Małgoś ma rankę na palcu - pierwsza w zasięgu działania - i niedługo przyjdzie nam chyba przyszywać paleckkisia, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Kajtek zaczął dziś raczkować..a myślałam, że już nie będzie...zapitala zachwycony po całym pokoju - ja mu biję brawo - dom wariatów...
Reni, Aasiula, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Dziobak, Zofia8, kkisia, iwcia77, anna maria, Krakonka, SolarPolar, moremi, ania.g, gretka, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość