X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie mowimy o roczniaku przeciez bo takie ejszcze raczej miedyzpolkami nie napierdala heheh Ale 3latek doskonale juz trybi o co kaman
    Mysle o niepozadanych zachowaniach ogolnie. Bo komus moze przeszkadzac, ze niemowlak w autobusie glosno placze. A matka moze mysli, ze to trzeba ignorowac, bo sie naczytala, ze to dziala.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No pewnie, czego innego wymagam od 12 latki, a czego innego o 5 i 3 latka, najważniejsza jest konsekwencja moim zdaniem, jak odpuścisz to po Tobie :-)
    Dokladnie inaczej pozniej dzieciak robi co chce a mamusia z tatusiem siedza i boja sie zareagowac bo a nuz syneczek lub coreczka sie zestresujec heh.
    I pozniej dziwic sie ,ze jedno czy drugie kopie po fotelu pasazera czy zatrzaskuje okna, bomu wolnoprzeciez wszytsko . Moja reakcja by byla jedna zwrocila bym uwage rodzicom na zach dziecka.Jesli dziecko by byloz problemami napewno taki rodzic by pwoiedzial lub chociaz przeprosil...A jak by nie zareagowali sama bym wypozyczyla delikwenta.Co zrobisz jak nic nie zrobisz ??Bezstresowe wychowanie daje owoce

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry Dziobak ale nie chce mi się już tego wałkować

dziewucha była zdrowa, bo wcześniej widziałam jak się zachowuje i jak mówi

żałuję tylko, że nie pierdolnełam tym oknem tak, żeby jej łapy przyciąć, może wtedy rodzice zrozumieliby o co chodzi

"
    Dziobak napisała:
    A komentowanie takich sytuacji mnie osobiscie mega irytuje. Moze dziecka w autobusie byl rozpieszczony, a moze mial autyzm? Albo ocd? Czasem mozna opierniczyc rodzicow dziecka z problemami. A podrozywac maja prawo wszyscy. Z tym, ze moze nie wszyscy potrafia. Tu nasza tolerancja sie klania. Tyle o niej piszemy...

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mysle o niepozadanych zachowaniach ogolnie. Bo komus moze przeszkadzac, ze niemowlak w autobusie glosno placze. A matka moze mysli, ze to trzeba ignorowac, bo sie naczytala, ze to dziala.
    No sory ale laik w wychowaniu dzieci zrozumie ze niemowle ma prawo plakac. Ale niemowle a kilkulatek co nie usiedzi kilku minut na dupie to jednak inna inszosc..

ComeToMeBaby, Krakonka, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty się ucz
    zobaczysz jak będziesz miała dziecko
    wtedy już będzie za późno
    stara.krycha wrote:
    Ciagniecie temat jak konie bryczki z turystami w Zakopanem. Tylko nie klepcie do 10000, bo trzeba by sie wyspac przed robota.

Bozia3 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wiecie co, mnie czasami cholera jasna bierze jak mały wierzga pluje i strąca miseczke czy próbuje zmienić pozycje kiedy mu władam łyzeczke a jedne na co mnie stać to powiedziec że zaraz przyjdzie tatuś i będzie klapusiał po dupci....a potem przychodzi Marek i udaje że go klapusia.....mały musi miec nas za idiotów ;)
    Klapusia <3

Pani patrzy ;-)

Mega, SolarPolar, gretka, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sorry Dziobak ale nie chce mi się już tego wałkować

dziewucha była zdrowa, bo wcześniej widziałam jak się zachowuje i jak mówi

żałuję tylko, że nie pierdolnełam tym oknem tak, żeby jej łapy przyciąć, może wtedy rodzice zrozumieliby o co chodzi

"
    .
    Mysle ,ze tez by mnie swierzbbilo tym oknem zajebac tak niechcacy po paluchach 8)
    jakby rodzice nie reagowali

Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dupcia ;-)
    Hera ma dzisiaj tempereturę, więc dzisiaj darujemy ;-)
    moremi wrote:
    Klapusia <3

Pani patrzy ;-)

moremi, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa te bachorki to same stresy... martwi się człek od pieluch na kogo to wyrośnie, spać po nocach nie może, a na koniec różnie może być...

Mega, Krakonka, Dziobak, kkisia, Arwena, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kuźwa te bachorki to same stresy... martwi się człek od pieluch na kogo to wyrośnie, spać po nocach nie może, a na koniec różnie może być...
    Taa a potem nawet do domu starcow cie nie odda bo mu bedzie szkoda doplacic XD heheheh

Mega, Krakonka, kkisia, iwcia77, SolarPolar, Zofia8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

A może wie, że dziecko głodne po prostu i nic nie może na to poradzić, bo za dwa przystanki dopiero wysiada i będzie je mogła nakarmić...

iwcia77 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka jak Twoje cisnienie mierzysz ? :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d311f7753580.jpg

kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Dziobak, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Morka jak Twoje cisnienie mierzysz ? :)
    Eeeee
    Dobrze, że przypomniałaś. Może jutro kupię jakiś ciśnieniomierz.
    A rano na basen idę :-)

iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Taa a potem nawet do domu starcow cie nie odda bo mu bedzie szkoda doplacic XD heheheh

No ja jestem wyrachowana i na swoją starość odkładam, różnie może być i nie chcę być od nikogo zależna, ot taka ze mnie cyniczna realistka...

Mam nadzieję, że mi dzieciary za mój trud odpłaca dobra monetą i przysłowiową szklankę wody podadzą ;-)

kapturnica, Krakonka, Aasiula, kkisia, iwcia77, SolarPolar, Zofia8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeeee
    Dobrze, że przypomniałaś. Może jutro kupię jakiś ciśnieniomierz.
    A rano na basen idę :-)
    O ty!! nie mierzysz ??? Kup i sprawdz albo pozycz od kogos.
    Ja znow na wizycie 155 /90 a rano normal 120/80 Jalby nie moj notesik z wynikami by nie uwierzyl.I nie denerwowalam sie jakos specjalnie bo mlody sie ruszal ale chyba mam w ciazy syndrom fartucha..

Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No sory ale laik w wychowaniu dzieci zrozumie ze niemowle ma prawo plakac. Ale niemowle a kilkulatek co nie usiedzi kilku minut na dupie to jednak inna inszosc..

A jak ma ADHD? To przecież nie choroba? Chyba... Ale daje w kość. To co, nie jeździć z takim komunikacją? Mówię o takim prawdziwym zaburzeniu, a nie rozpieszczonym dziecku z wymówką. Taki kilkulat nie usiedzi kilku minut, widziałam na własne oczy.

mamatrojki80, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Uwierz mi, ze nie wszyscy toleruja placzace niemowlaki, co jest dosc smutne, bo w koncu kazdy nim kiedys byl.
    A nadpobudliwe kilkulatki tez sie niestety zdazaja. I wtedy modl sie czlowieku, zeby jakiegos malo tolerancyjnego czlowieka w usie nie spotkal.
    Ja widze takie sytuacje z 2 strony, ot skrzywienie zawodowe.

mamatrojki80, Krakonka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A jak ma ADHD? To przecież nie choroba? Chyba... Ale daje w kość. To co, nie jeździć z takim komunikacją? Mówię o takim prawdziwym zaburzeniu, a nie rozpieszczonym dziecku z wymówką. Taki kilkulat nie usiedzi kilku minut, widziałam na własne oczy.
    To rodzic powinien powiedziec ,ze dziecie ma problem z zachowaniem , przeprosic , starac sie wytlumaczyc.I mimo wszystko reagowac.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No ja jestem wyrachowana i na swoją starość odkładam, różnie może być i nie chcę być od nikogo zależna, ot taka ze mnie cyniczna realistka...

Mam nadzieję, że mi dzieciary za mój trud odpłaca dobra monetą i przysłowiową szklankę wody podadzą ;-)
    A jak nie bedzie ci sie chcialo pic??

mamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8887 8888 8889 8890 8891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ