X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo uwielbiam

zobaczysz jak sama będziesz miała dzieci

takie pierdolenie kotka za pomocą młotka

ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni dzis nie w sosie? ;-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu
    wręcz przeciwnie
    mam dzisiaj dobry humor
    Dziobak wrote:
    Reni dzis nie w sosie? ;-)

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i nie mogę się doczekać, kiedy skończą się te moje starania
    na szczęcie mniej juz na ten temat myślę i nie modlę się do wykresu :-)

mam nadzieję, że uda mi się w końcu zrobic takie zdjęcia :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5af3f758ce08.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64a0348c63c9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:58

ComeToMeBaby, Bozia3, anna maria, kkisia, moremi, Zofia8, Aasiula, Mega, Sabina, ania.g, Arwena, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo uwielbiam

zobaczysz jak sama będziesz miała dzieci

takie pierdolenie kotka za pomocą młotka

No laski, ale punkt widzenia się jednak trochę zmienia jak się już te dzieci ma, łatwo oceniać i wystawiać recepty na sytuację w która nie jesteśmy osobiście zaangażowani... nic nie jest tak oczywiste jak się czasem wydaje.

Heretyczka, Dziobak, anna maria, kapturnica, Krakonka, moremi, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możliwe
    co nie zmienia faktu, że nie zamierzam dziecku odbierać dzieciństwa i gonić go na balet, grę na skrzypcach, pianinie czy innej pile
    mamatrojki80 wrote:
    No laski, ale punkt widzenia się jednak trochę zmienia jak się już te dzieci ma, łatwo oceniać i wystawiać recepty na sytuację w która nie jesteśmy osobiście zaangażowani... nic nie jest tak oczywiste jak się czasem wydaje.

Bozia3, moremi, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszysko mnie boli, musze iść w poduszki....mały sie trzyma jak narazie, zobaczymy w nocy

Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Pozyjemy zobaczymy. Nasze panny urodza i pogadamy pozniej. ;-)

kapturnica, moremi, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, ze nie jestem panną, więc mnie to nie dotyczy
    Kometa to było chyba do Ciebie
    Dziobak wrote:
    Pozyjemy zobaczymy. Nasze panny urodza i pogadamy pozniej. ;-)

Krakonka, Dziobak, Bozia3, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia 8)

I tak naprawde trza samemu na sobie przetestowac wszystko ..

Krakonka, Dziobak, mamatrojki80, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, Natka_79, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, zobaczycie :) Naprawdę :)

A co do wijącego się na ziemi dzieciaka, to synek miał taki moment, wił się. Małgosia też miewa terz dzikie napady czegoś - bo w zasadzie nie wiadomo co to i skąd się bierze. Ja to tam nie zwracam uwagi, czekam, aż przejdzie. Przechodzi, robimy dalej to, co robiłyśmy i tyle. To mija dość szybko i jest ważnym etapem w rozwoju. Niektórzy to staroświecko zwą buntem dwulatka, a inni mają na to jakieś nowoczesne nazwy i twierdzą, że to nie bunt. Dla mnie rybka, wygląda tak samo. I nie ma na to rady, bo dwulatek to dwulatek.

Ale jak już będziecie miały dzieci i znajdziecie sposób, to chętnie posłucham ;)

Dziobak, kapturnica, anna maria, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dyskusja sie nam troche rozjechala. Zaczeslo sie o treningu czystosci a skonczylo na poszanowaniu drugiego czlowieka. Czyli od gowna do sawuar wiwru. ;-)

kapturnica, Heretyczka, mamatrojki80, Krakonka, Bozia3, anna maria, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ale nie na podstawowe zasady, którymi się kierujesz w życiu. Dziecko dzieckiem i swoje prawa ma, przymyka się czasem oko na to czy tamto, z różnych powodów, ale czy masz nie uczyć dziecka kulturalnego wychowania i poszanowania drugiego człowieka? Obojętnie czy rodzica czy obcego

Nie pisałam o tym, tylko o lekkim komentowniu porażek rodzicielskich koleżanki, mnie samą wkurzają "dobre rady" bezdzietnych osób, bez urazy. Mam spinę w tym temacie, wychowywanie dzieci to ciężki kawałek chleba, łatwo na minę trafić, mimo dobrych chęci i ogromu miłości do dziecka :-)

kapturnica, Dziobak, Krakonka, anna maria, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Natka_79, Arwena, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dyskusja sie nam troche rozjechala. Zaczeslo sie o treningu czystosci a skonczylo na poszanowaniu drugiego czlowieka. Czyli od gowna do sawuar wiwru. ;-)
    hehehehehhe dobrze powiedziane XD

Dziobak, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpisałam, ale skasowałam, bo nie nadaje się do publikacji
    Krakonka wrote:

Ale jak już będziecie miały dzieci i znajdziecie sposób, to chętnie posłucham ;)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie że łózko to genialny mebel? ;)
    jak pięknie iść spać.....bozia to super wymyśliła

Reni, moremi, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam jak bylam w ciazyz synem i sie zarzekalam ,ze zadnego kurwa kołysania dzieciora . Ze nakarmie i w bety pierdut do spania.. .Skończylo sie na telepaniu mlodego po kilka godzin jak nie w wozku to na rekach byleby tylko mordy nie darł 8) ..

Krakonka, anna maria, Dziobak, Bozia3, chruszczow, Aasiula, Mega, kkisia, Natka_79, Arwena, iwcia77, SolarPolar, gretka, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszysko jest ze sobą powiązane
    najpierw uczysz dziecko siadania na nocnik, jedzenia łyżką itd
    w miarę upływu czasu jak dziecko jest starsze uczysz je co raz to nowszych, trudniejszych rzeczy

Dziobak wrote:

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza bozia wymyslila lozko ?o ale ona musi byc stara ;-)
    Heretyczka wrote:
    a wiecie że łózko to genialny mebel? ;)
    jak pięknie iść spać.....bozia to super wymyśliła

Heretyczka, Reni, kapturnica, Krakonka, Bozia3, Zofia8, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, ania.g, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co, mnie czasami cholera jasna bierze jak mały wierzga pluje i strąca miseczke czy próbuje zmienić pozycje kiedy mu władam łyzeczke a jedne na co mnie stać to powiedziec że zaraz przyjdzie tatuś i będzie klapusiał po dupci....a potem przychodzi Marek i udaje że go klapusia.....mały musi miec nas za idiotów ;)

mamatrojki80, Dziobak, Krakonka, Bozia3, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, ania.g, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 8885 8886 8887 8888 8889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ